Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Παρασκευή 15/3



Ό, τι είμαστε είναι αποτέλεσμα αυτού που σκεφτόμαστε
  

Είστε ακόμα στα σκαριά ενός σχεδίου για αυτό, παρόλο που έχετε βγει και πάλι μπροστά, τα αποτελέσματα δεν είναι ακόμα και τόσο ξεκάθαρα. Κάποια χρήματα που περιμένατε μπορεί με την βοήθεια ενός ατόμου που είναι φίλος σας να έρθουν πιο εύκολα στην τσέπη σας. Σίγουρα το θέμα ενός ακινήτου θα σας προβληματίσει γιατί βλέπετε ότι τα πάντα είναι σε αυτό το θέμα για λίγο σταματημένα. Η σχέση με Σκορπιό σίγουρα θα γίνει πιο έντονη.

Επανέρχεστε στις δυνάμεις σας και αυτό σας βοηθάει να κερδίσετε περισσότερα, είτε χρήματα είτε μια νέα δουλειά αλλά και ένα αγαπημένο πρόσωπο. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα είστε πιο συντηρητικοί σε κάποιες αποφάσεις, κυρίως αν αυτές σχετίζονται με τους γύρω σας ή μια στενή σας σχέση. Αυτό βέβαια θα περάσει πολύ πιο εύκολα από άλλες φορές γιατί η σκέψη σας θα είναι περισσότερο χαλαρή και ελαστική.

Είστε πολύ περισσότερο συγκεντρωμένοι στον εαυτό σας και ίσως να κλειστείτε μέσα σας για λίγο για να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας. Από την άλλη όμως οτιδήποτε τρέχει σαν σχέδιο στην ζωή σας και ήταν κάπως φλου με κάποιο τρόπο θα βρεθεί μια λύση η οποία θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από κάποια θέματα που ήταν σε αδιέξοδο. Η σχέση με έναν Σκορπιό και κυρίως αν είναι μέσα στον εργασιακό σας χώρο θα σας ανταμείψει γιατί θα έχετε μια πολύ καλή επικοινωνία.

Νιώθετε ασφαλείς και σίγουροι για τον εαυτό σας και αυτό σας δίνει την άνεση να ελιχθείτε πιο γρήγορα και περισσότερο προστατευτικά για σας. Κάπως έχει περάσει η ένταση κυρίως των γεννημένων του πρώτου δεκαήμερου και τώρα είστε πολύ αποφασισμένοι να κερδίσετε, ακόμα και κάτι πολύ δύσκολο που μπορεί να σας έχει προκύψει. Μια θετική απάντηση από ένα νομικό θέμα ή από το εξωτερικό θα σας χαροποιήσει. Η ερωτική σας ζωή πάντως θα είναι πολύ ήρεμη και γεμάτη, κυρίως αν σχετίζεστε με Σκορπιό ή Ιχθύ.

Πρακτικά και υλικά ζητήματα σας απασχολούν σήμερα και ξαναβγάζουν στην επιφάνεια ένα πρόβλημα που αφορά σε οικονομικό θέμα ή ενός ακινήτου. Μπορεί να μην συμφωνείτε με τον τρόπο που πάει να λυθεί αλλά τουλάχιστον θα δείτε ένα φως στον ορίζοντα. Καλό είναι όμως να μην είστε κτητικοί ή υπερβολικά αμετακίνητοι σε απόψεις που αφορούν στην σχέση σας με έναν Ταύρο, Σκορπιό ή Υδροχόο γιατί θα κλείσετε μια γέφυρα επικοινωνίας η οποία ήδη είχε ξεκινήσει.

Ανταποκρίνεστε πολύ θετικά σε όλα τα θέματα τα οποία τουλάχιστον για σήμερα σας απασχολούν. Η προστασία που δέχεστε προέρχεται από μέσα σας και από μια πολύ υψηλή κατεύθυνση που μπορεί να έχετε με την διαίσθησή σας. Σίγουρα το ένστικτό σας θα σας οδηγήσει σε καλό δρόμο γιατί τα βήματά σας θα φτάσουν σε συμπεράσματα πολύ θετικά. Μια νομική υπόθεση που περιμένατε εδώ και καιρό την απάντηση θα σας δικαιώσει και ίσως να πάρετε και χρήματα από εκεί. Η σχέση με έναν Ταύρο θα σας δώσει δύναμη.

Χρειάζεται να κάνετε ιδιαίτερους χειρισμούς για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε σε κάποια θέματα τα οποία είναι για σας δύσκολα, κυρίως αν σχετίζονται με οικονομικά που είναι μπλεγμένα με πρώην σύντροφο ή συνεργάτη που δεν έχει σκοπό να σας πληρώσει. Επειδή όμως ένας αέρας ανεξαρτησίας ήδη έχει ξεκινήσει και κυρίως σε εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο δεν θα αφήσετε έτσι εύκολα να σας καπελώσουν τα προβλήματα και θα βρείτε λύσεις. αναζητώντας τουλάχιστον δικαιοσύνη και ισοτιμία. Η σχέση με Ταύρο θα είναι πολύ έντονη.

Αναζητάτε μέσα από άλλους είτε την στήριξη είτε δίνοντας εσείς τον καλύτερο σας εαυτό και ευελπιστείτε κάτι το διαφορετικό στην συμπεριφορά τους κυρίως από κάποιους φίλους σας ή μια στενή σας σχέση που πιστεύετε ότι δεν σας καλύπτει όπως θα περιμένατε. Επειδή όμως έχετε γενικά αρχίσει και νιώθετε ότι χρειάζεται να είστε πιο δραστήριοι σε θέματα που παλιά ούτε καν θίγατε τώρα αναγκαστικά θα γίνουν κάποια ξεκαθαρίσματα και θα μπείτε σε δράση σε θέματα εργασιακά και καθημερινότητας.

Τα οικονομικά θέματα και γενικά η επίλυσή τους άμεσα σας προβληματίζουν και δεν σας αφήνουν να είστε τόσο ανεξάρτητοι όσο θα θέλατε. Η ζωή σας γενικά έχει πάρει λίγο διαφορετική τροπή και οι υποθέσεις σας ρέουν πιο εύκολα από παλιά. Η σχέση με Ταύρο ή Δίδυμο είναι πολύ έντονη αλλά χρειάζεται να είστε πιο συντροφικοί γιατί μερικές φορές επειδή έχετε την αίσθηση της ελευθερίας παραπάνω από το κανονικό κάνετε κινήσεις που μπορεί να στεναχωρήσουν τους άλλους. Μια καινούργια δουλειά που είναι στα σκαριά θα γίνει σίγουρα αρκεί εσείς να επιμείνετε.

Η ερωτική σας σιγουριά θα είναι αυτό που θα σας δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση μέσα στην σχέση σας και θα λειτουργήσετε πιο αυθόρμητα με έναν Ταύρο, Παρθένο ή Σκορπιό. Το σπίτι σας θα είναι ο χώρος που θα περάστε όμορφα και ίσως να σας απασχολήσει περισσότερο η διακόσμησή του και γενικά η καλυτέρευση του χώρου με στόχο να νιώθετε εσείς καλύτερα. Επειδή αυτή την περίοδο είστε σε φάση δράσης και κάνετε πολύ περισσότερες κρούσεις σε θέματα επαγγελματικά από παλιά σήμερα θα πάρετε κάποιες απαντήσεις πολύ θετικές.

Θέματα σπιτιού και γενικά το πώς θα τα καταφέρετε σε κάποιες υποθέσεις σάς προβληματίζουν έντονα γιατί διαπιστώνετε ότι έχετε ανάγκη από μεγαλύτερη ασφάλεια τουλάχιστον σε υλικά θέματα και βλέπετε ότι μπορεί να μην υπάρχει ή να εμποδίζεται από κάποιες εξωτερικές συνθήκες. Έχετε όμως μια εσωτερική σιγουριά ότι αν ξεπεράσετε κάποιες δυσκολίες θα τα καταφέρετε. Από την άλλη η σχέση με ένα Λιοντάρι ή Σκορπιό μπορεί να περνάει διακυμάνσεις και ίσως να υπάρχει και μια έλλειψη συνεννόησης.

Η καλή επαφή και η επικοινωνία είναι οι βασικοί λόγοι για να περάσετε καλά. Αφήστε πίσω σας οτιδήποτε σας στεναχωρεί και σας αγχώνει. Η σημερινή ημέρα προσφέρεται με πολλές ευκαιρίες και όμορφες καταστάσεις. Ιδιαίτερα μπορεί να έχετε κάτι καλό από ένα οικονομικό θέμα που σας απασχολεί και να εισπράξετε ακόμα και κάτι που περιμένατε εδώ και καιρό. Ένα ταξιδάκι μπορεί να σας χαροποιήσει ιδιαίτερα γιατί θα το κάνετε μαζί με ένα πρόσωπο που εσείς νιώθετε πολύ καλά μαζί του.

astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου