Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Σε κόμμα εξελίσσεται το φόρουμ «Ελλήνων Πρωτοβουλία»



Στελέχη που αποχώρησαν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και άλλοι ανεξάρτητοι βουλευτές θα δημιουργήσουν μία νέα πολιτική κίνηση. Πρόκειται για τη δεύτερη φάση της εξέλιξης του φόρουμ «Ελλήνων Πρωτοβουλία» σε κόμμα, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη, στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης του φόρουμ.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, στη Γενική Συνέλευση θα παρουσιαστεί το όνομα του νέου κόμματος, το σήμα, καθώς και η ιδρυτική διακήρυξη. Στη συνέχεια, και πιθανότατα τη μεθεπόμενη εβδομάδα, θα πραγματοποιηθεί σχετική συνέντευξη Τύπου...


Κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν θα υπάρχει ηγεσία και ιεραρχία με βάση τα συμβατικά πρότυπα της μεταπολίτευσης, αλλά συλλογική ηγεσία στην οποία θα προεδρεύει στέλεχος που θα αναδειχθεί μέσα από συγκεκριμένη διαδικασία.

Στην «Ελλήνων Πρωτοβουλία» μετέχει ήδη ο βουλευτής Φθιώτιδας Ν. Σταυρογιάννης που προέρχεται από τη ΝΔ, και ο βουλευτής Β' Πειραιά Γιάννης Κουράκος που προέρχεται από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, σύμφωνα με στελέχη του φόρουμ, στη νέα κίνηση αναμένεται να προσχωρήσουν και άλλοι ανεξάρτητοι βουλευτές, ενώ όπως τόνισαν τα ίδια στελέχη, περιμένουν και «βουλευτές από άλλα κόμματα».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου