Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Δικαστές και πολιτικούς καταγγέλλει ο Ά. Τσοχατζόπουλος



Ιδιαίτερα επιθετικός κατά δικαστών και πολιτικών προσώπων εμφανίζεται σε νέα ανακοίνωση που εξέδωσε από τις φυλακές ο Άκης Τσοχατζόπουλος, με αφορμή την παραλαβή του πολυσέλιδου παραπεμπτικού βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών για την υπόθεση των παράνομων αμοιβών του ως υπουργού Εθνικής Άμυνας από εξοπλιστικά προγράμματα.
Ο βασικός κατηγορούμενος στην μεγάλη υπόθεση διαφθοράς κρατικών αξιωματούχων, καταγγέλλει στην 5σέλιδη δήλωση του και πάλι «άνωθεν» παρεμβάσεις προς την Δικαιοσύνη και κατηγορεί τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ότι θέλουν να «κουκουλώσουν» την υπόθεση...

Ο κ. Τσοχατζόπουλος χαρακτηρίζει το Συμβούλιο Εφετών ως «απλό όργανο διευθέτησης εντολών και παρεμβάσεων» , καθώς, όπως αναφέρει, δέχθηκε το «κατασκευασμένο», «πλαστό» και «διαβλητό» σε πολλά σημεία του, πόρισμα της Προανακριτικής επιτροπής της Βουλής το οποίο, όπως αναφέρει ο κατηγορούμενος, στη συνέχεια «μεταλλάχθηκε» από τους Εισαγγελείς σε «κατάπτυστο κατηγορητήριο».
Επαναλαμβάνει ότι δεν εξετάστηκαν οι μάρτυρες που πρότεινε, αξιωματικοί αλλά και πολιτικά πρόσωπα, πρώην υπουργοί και μέλη του ΚΥΣΕΑ που ενέκριναν τις επίμαχες προμήθειες.
tvkosmos.gr/news.pathfinder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου