Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Αιματηρή απόπειρα μαζικής απόδρασης στις φυλακές Τρικάλων



Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα βαν και ένα αγροτικό προσέγγισαν τον εξωτερικό τοίχο των φυλακών Τρικάλων και άνοιξαν πυρ κατά των φρουρών. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 4 δραπέτες.
Απόπειρα ομαδικής απόδρασης απετράπη στις φυλακές Τρικάλων όταν δύο οχήματα από την εξωτερική πλευρά των φυλακών άνοιξε πυρ κατά των φρουρών. Οι πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τραυματισμό δύο υπαλλήλων της εξωτερικής φρουράς του υπουργείου Δικαιοσύνης. Ο ένας φρουρός έχει χτυπηθεί στα πλευρά, ο άλλος στην κοιλιά.
Απόπειρα ομαδικής απόδρασης απετράπη στις φυλακές Τρικάλων όταν δύο οχήματα από την εξωτερική πλευρά των φυλακών άνοιξε πυρ κατά των φρουρών.

Επίσης, άγνωστος αριθμός κρατουμένων ήταν οπλισμένοι και άνοιξαν και αυτοί πυρ κατά των φρουρών. Επί του παρόντος, ένας άγνωστος αριθμός οπλισμένων κρατούμενων βρίσκονται στην ταράτσα της φυλακής. Επίσης, εξωτερικό περίπολο είχε δεχθεί επίθεση με πυροβόλα όπλα. Η απόπειρα απόδρασης ξεκίνησε από την πτέρυγα Γ2 που κρατούνται Αλβανοί, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη κυνηγητό για να συλληφθούν αυτοί που επέβαιναν στο βαν.
Στο νοσοκομείο Τρικάλων νοσηλεύονται αυτή την ώρα δύο φρουροί των φυλακών Τρικάλων, μετά τους πυροβολισμούς, σύμφωνα με πληροφορίες, που δέχτηκαν, από ενόπλους. Σύμφωνα με δηλώσεις διοικητή του νοσοκομείου Τρικάλων Μιχαήλ Λοπατατζίδη αυτή την ώρα γίνονται οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στους φρουρούς ώστε να εκτιμηθεί η σοβαρότητα των τραυμάτων. Η αστυνομική διεύθυνση Τρικάλων βρίσκεται σε συναγερμό.
kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου