Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Στο Μέγαρο Μαξίμου οι κυβερνητικοί εταίροι



Σε εξέλιξη βρίσκεται η σύσκεψη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τους αρχηγούς των κομμάτων, που στηρίζουν την κυβέρνηση, ενόψει των ραγδαίων εξελίξεων στην Κύπρο, παρουσία των κυρίων Στουρνάρα και Μανιτάκη.
Σε εξέλιξη βρίσκεται η σύσκεψη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τους αρχηγούς των κομμάτων, που στηρίζουν την κυβέρνηση, ενόψει των ραγδαίων εξελίξεων στην Κύπρο.

Στη συνάντηση του κ. Σαμαρά με τους Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη στο Μέγαρο Μαξίμου, συμμετέχουν οι κύριοι Στουρνάρας και Μανιτάκης..


Οι τρεις κυβερνητικοί εταίροι σημειώνουν ότι θα πρέπει να κινηθεί πολύ γρήγορα η διαδικασία ώστε να ασφαλιστεί το ελληνικό τραπεζικό σύστημα.

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του πρωθυπουργού με το οικονομικό επιτελείο, όπου οι κύριοι Στουρνάρας και Σταϊκούρας ενημέρωσαν τον κ. Σαμαρά για όλες τις εξελίξεις στην ελληνική οικονομία ενόψει και των νέων επαφών με την τρόικα στις 4 Απριλίου.

Ο κ. Στουρνάρας είχε γνωστοποιήσει ότι θα είναι παρών στην σύσκεψη του Πρωθυπουργού με τους προέδρους του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, προκειμένου να τους ενημερώσει για όλα τα ανοικτά οικονομικά ζητήματα.

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης προσεκλήθη στη συνάντηση από τον πρωθυπουργό.

skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου