Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Νέα απώλεια βαθμών για την Αναγέννηση εντός έδρας



Παρά το γεγονός ότι κατάφερε να προηγηθεί δύο φορές, η ομάδα της Αναγέννησης δεν μπόρεσε για άλλη μία φορά να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να πάρει τους 3 βαθμούς που θα της έδιναν μεγάλη βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία παραχωρώντας έτσι ισοπαλία με σκορ 2-2 στην Επανομή πληρώνοντας τα λάθη της κυρίως στην άμυνα.
Φάσεις και γκολ:..

Στο 10ο λεπτό θα έχουμε την πρώτη καλή ευκαιρία για λογαριασμό των γηπεδούχων με τον ¨Αρτσε να γίνετε αποδέχτης της μπάλας από τον Καρακάσογλου με τον Ταταρίδη ωστόσο να αποκρούει το σουτ τα πρώτου.
Στο 22ο λεπτό με φανταστική ατομική ενέργεια του Καρακάσογλου ο οποίος πέρασε όλη την άμυνα των αντιπάλων και από πλάγια θέση θα στείλει την μπάλα με σουτ στα δίχτυα γράφοντας το 1-0.
Στο 31ο λεπτό θα χαθεί μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να διπλασιάσουν τα τέρματά τους όταν ο Άτσε μετά από πάσα του Ζαγοριανού από πλεονεκτική θέση και χωρίς αντίπαλο να τον μαρκάρει θα στείλει την μπάλα άουτ.
Στο 36ο λεπτό και πάλι πάσα του Ζαγοριανού προς τον Σερέτη αυτή την φορά με τον τελευταίο να πιάνει δυνατό σουτ έξω από την περιοχή με τον Ταταρίδη να διώχνει δύσκολα την μπάλα σε κόρνερ κρατώντας το 1-0, σκορ με το οποίο θα πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.
Οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη καλή φάση του δευτέρου ημιχρόνου στο 55’ θα καταφέρουν να φτάσουν στην ισοφάριση όταν σε μία στιγμή αδράνειας για την αμυντική γραμμή της ομάδας του Σάββα Κωφίδη ο Σίλβα θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μπέκα.
Νέο προβάδισμα για την ομάδα των Γιαννιτσών στο 68ο λεπτό με τον Άρτσε να πιάνει δυνατό σουτ έξω από την περιοχή της Επανομής.
Στο 77ο λεπτό θα έχουμε την εκ νέου ισοφάριση των φιλοξενουμένων και πάλι με τον Σίλβα αυτή την φορά μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ αρκετά μακριά από την εστία του Λαμπάκη.
Στο τελευταίο τέταρτο οι δύο ομάδες δεν θα δημιουργήσουν κάποιες αξιόλογες ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο γκολ με εξέρεση ένα σουτ του Καρακάσολγου στο 85ο λεπτό στο οποίο θα πει όχι ο Ταταρίδης.

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σάββας Κωφίδης): Λαμπάκης, Βλαχόπουλος, Χατζόγλου, Γκαρακλίδης, Σπαθάρας, Σερέτης, Καρλόπουλος, Άρτσε, Καπνιδης (64' Σιδηρόπουλος), Καρακάσογλου, Ζαγοριανός (50' Χαρμάνας).

Αναγέννηση Επανομής (Κώστας Βελιτζέλος):
Ταταρίδης, Γκλάμοσακ, Κουλίδης (62' Τζανδάρης), Μπέκα (73' Μάθιου Σίλβα), Τοπουζης, Σαμουηλίδης, Ζόσουα Σιλβα, Παπαστεργίου (69' Μπαλασάς), Σικαλόπουλος, Ντανταμης, Αναστασίου.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)
ΒΟΗΘΟΙ: Λιώλιας, Βασιλόπουλος (Έβρου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σπαθάρας - Νταντάμης, Τοπούζης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου