Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Για Όσκαρ Ά γυναικείου ρόλου η κ.Τζάκρη!





Σε αυτόν τον δύσμοιρο τόπο τελικά περισσεύει η υποκρισία. Οι πολιτικοί μας όχι μόνο δεν παραδέχονται τα λάθη τους, όχι μόνο παραμένουν αδιόρθωτοι αλλά υποκρίνονται κι από πάνω ,προκαλώντας ακόμη περισσότερο όλους εμάς που τελικά πληρώνουμε τις ανεπάρκειες και τις ανικανότητές τους. Ένα τέτοιο ρεσιτάλ υποκριτικής έδωσε χθες σε συνέντευξή της σε φιλική της τοπική εφημερίδα, η βουλευτής του Πασοκ και «εταίρα» της συγκυβέρνησης κ. Θοδώρα Τζάκρη. 
Σα να ήρθε από άλλο πλανήτη, σα να μιλά σε ανίδεους ουγκανέζους, σαν να μην μετέχει με λόγο και ψήφο στη κυβερνητική πλειοψηφία...
σαν να μην ψήφισε ποτέ τα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους, σαν να μην ήταν ποτέ  υπουργός ,σαν να μην ψήφισε το σχέδιο Αθηνά, σαν να είναι βγαλμένη από παραμύθι….. η Θοδώρα βάλθηκε να μας τρελάνει! Ούτε λίγο ούτε πολύ, η λάτρης της Burberry, λες και είναι στην αντιπολίτευση επιτίθεται με σφοδρότητα  στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση που το κόμμα της μετέχει και τα νομοσχέδια της οποίας ψήφισε και ΘΑ ψηφίσει στο σύνολό τους. Και τι δε λέει για την κυβέρνηση που η ίδια στηρίζει…. Κανείς βέβαια δεν την διέκοψε για να της θυμίσει πως το θέατρο έχει και τα όριά του. Πως ακόμη και οι χειρότεροι των ηθοποιών κάποια στιγμή ξέρουν πως η σάπια ντομάτα δε θα αργήσει να πεταχτεί προς το μέρος τους για αυτό και προσπαθούν να είναι ταπεινοί μπροστά στην κριτική επιτροπή. Αυτό δεν φαίνεται να το έχει εμπεδώσει η κ.Τζάκρη που θεωρεί πως απευθύνεται σε παιδάκια δημοτικού που παραμένουν ανυποψίαστα περί της πολιτικής. Ηρεμήστε κ.Τζάκρη και συμμαζευτείτε. Οι ευθύνες σας, προσωπικές και του κόμματός σας, είναι βαριές και αυταπόδεικτες. Σταματήστε να προκαλείτε. Ειδάλλως ακολουθείστε το μοναδικό δρόμο της τιμής ,αυτό της καταγγελίας του συστήματος που υπηρετείτε και υποβάλλεται την παραίτησή σας.

ΚαΠέλλα Ξυστίνα

4 σχόλια:

  1. Αυτη η Κυρια βγηκε πρωτη σε ψηφους απο το ΠΑΣΟΚ στο νομο μας, και φυσικα βο(υ)λευτης..μηπως τελικα φταιμε και εμεις?οι ψηφοφοροι με μνημη χρυσοψαρου?
    ειδωμεν..μεχρι τις επομενες εκλογες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κυρία Τζάκρη, επειδη γνωρίζει ότι αυτή ήταν η τελευταία φορά που εκλέχθηκε βουλευτής, θέλει, με το αίσθημα της αυτοσυντήρησης,να μην χαθεί από το πολιτικό προσκήνιο. Για αυτό κατέθεσε το αίτημα στον Βενιζέλο για να είναι υποψήφια Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας με την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ. Αλλά, προφανώς ούτε αυτό θα της βγει και θα την δούμε υποψήφια δήμαρχο Πέλλας! Θυμηθείτε το!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ Β'ΕΡΑΣΙΙΤΕΧΝΕΙΚΗ,ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΑΓΟ Η ΘΕΟΔΩΡΑ!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΣΕ ΠΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή