Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

H «γκάφα» της Λαγομάτη εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Στάμκο.



Ο πολιτικός σάλος που ξέσπασε από χθες στο Δήμο Πέλλας, δε λέει να κοπάσει. Αφορμή το «ατυχές» για κάποιους , το «σκόπιμο» για τους περισσότερους, δελτίο τύπου που εξέδωσε προσωπικά η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΠ Λαγομάτη Ηλιάνα, και με το οποίο εξέφραζε δημόσιες ευχαριστίες στον βουλευτή Πέλλας της ΝΔ Διονύση Σταμενίτη υποδεικνύοντάς τον ως το μοναδικό βουλευτή που «ενδιαφέρθηκε» για την επίλυση θέματος του Δημοτικού Ωδείου.
Όπως ήταν αναμενόμενο, το κραυγαλέα κατευθυνόμενο και μεροληπτικό ευχαριστήριο που εκδόθηκε στο όνομα του Δήμου Πέλλας προκάλεσε δυσμενέστατα σχόλια αλλά και
αντιδράσεις όχι μόνο από τους υπόλοιπους θιγόμενους κυβερνητικούς βουλευτές αλλά και από μέλη της πλειοψηφίας . Οι αντιδράσεις επικεντρώνονται κυρίως σε τρια σημεία:
Πρώτο, πως είναι στα ανήκουστα να εισάγεται στον τρόπο λειτουργίας της Δημοτικής Επιχείρησης ο όρος  «της δημόσιας ευχαριστίας» σε βουλευτή καθώς από μόνη της αυτή η πράξη  την υποβιβάζει σε επίπεδο ενός απλού συλλόγου δημοτικού διαμερίσματος. Δεύτερο, πως το συγκεκριμένο δελτίο εμφανίστηκε ως απόφαση  του Διοικητικού Συμβουλίου της επιχείρησης ,ενώ στην πραγματικότητα υπήρξε προσωπική απόφαση της δημοτικής συμβούλου.Τρίτο και ίσως σημαντικότερο, προκάλεσε αλγεινή εντύπωση στους υπόλοιπους βουλευτές καθώς ανατρέπει πλήρως την στρατηγική των «ίσων αποστάσεων»  που -κατά τα λεγόμενα- επιθυμεί ο Δήμαρχος Γρηγόρης Στάμκος προς όλους τους κυβερνητικούς βουλευτές του Νομού μας.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση του «ευχαριστηρίου» και ενώ ήταν ήδη πολύ αργά για να «μαζευτεί το πράγμα» υπήρξε σύσκεψη στενών συνεργατών του Δημάρχου για τη διαχείριση της «γκάφας». Συνεργάτες του Στάμκου διέρρευσαν μάλιστα, πως υπήρξε αυστηρή επίπληξη προς τη νεαρή δημοτική σύμβουλο που ως γνωστόν τρέφει ιδιαίτερη πολιτική αδυναμία στον συγκεκριμένο βουλευτή που δημόσια ευχαρίστησε.
Σε κάθε περίπτωση πάντως όλοι στο συνδιασμό Στάμκου στάθηκαν αρνητικά απέναντι στην κινηση της Λαγομάτη, σε τέτοιο σημείο μάλιστα που κάποιοι εξ αυτών έκαναν λόγο ακόμη και για καρατόμηση, καθώς το άγχος και η αγωνία της για δημόσια προβολή , ουσιαστικά επέφερε ανεπανόρθωτη ζημιά στην πολιτική εικόνα που ο Στάμκος επιθυμούσε να προβάλλει.

Ενδοσκόπος ΠΕ

66 σχόλια:

  1. Της τρελής έγινε χθες στο δημαρχείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΝΙΖΟΤΑΝ Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ....
      ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΕΣΣΑΣ ΠΗΓΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΡΑΒΑΣΑΚΙ. ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΝΕ; ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑΝ; ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ;
      ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΕΛΕΓΕ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣ. ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΑΜΚΟΥ ΤΟ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ.ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΤΖΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 2ΚΑΙ 27 ΣΙΓΟΥΡΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ

      Διαγραφή
  3. ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΦΙΛΕ-ΦΙΛΗ 2:27 ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΠΟΤΕ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΗΔΙΑ.ΕΣΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ Η ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΛΑΓΟΜΑΤΗ Η ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΚΑΦΑ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΑΓΟΜΑΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΒΓΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΡΗ ΔΕΝ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΣΤΡΟΦΙΑ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η απόπειρα του γραφείου Στάμκου να χρεώσει την γκάφα στην Λαγομάτη και να αποποιηθεί της ευθύνης του είναι μάταια.Υπάλληλοι της ΔΗΚΕΠΑΠ έλεγαν σήμερα σε πηγαδάκι πως τα δελτία γράφονται από την πρόεδρο και εγκρίνονται από τον δήμαρχο πριν σταλούν στα μέσα.

      Διαγραφή
    2. poly kala ta les anwnyme 2:50 :)

      Διαγραφή
  4. Απίστευτη πολιτική κουτοπονηριά ο (για 2η φορά σχολιασμός του θέματος). Χολή, περίσσευμα ανοησίας και καμία, μα καμία αναφορά στην ουσία.
    Η ουσία είναι μία, ότι στο ωδείο ΜΑΣ έγιναν οι απαραίτητες προσλήψεις για να λειτουργήσει. Πονηρέ "αρθρογράφε" και πρόθυμοι χθεσινοί σχολιαστές, για εμένα και για αμέτρητους πολίτες όσα λέτε και γράφετε, τα γράφουμε, γιατί μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα δηλαδή το γεγονός ότι το ωδείο, ευτυχώς, συνεχίζει να λειτουργεί (κάτι καθόλου αυτονόητο στη σημερινή οικονομική συγκυρία και με έναν δήμαρχο που δεν φημίζεται για το timing απ' ότι γνωρίζουμε), το ότι η πρόεδρος ευχαρίστησε έναν συγκεκριμένο βουλευτή δεν μπορεί να είναι το μείζον (και στο κάτω - κάτω της γραφής ποιο "πολιτικό πρωτόκολλο" ξερόλες μου, απαγορεύει τα ευχαριστήρια δελτία τύπου και από πότε απίστευτοι λαϊκιστές μου, το ευχαριστώ υποβιβάζει όσους το λένε) Ούτε φυσικά μπορεί να ενδιαφέρει τον απλό πολίτη, η απύθμενη ανοησία όσων πιστεύουν ότι, ένα ευχαριστήριο δελτίο τύπου μπορεί να σταθεί ως αφορμή για νέες καμπίσιες ίντριγκες και δημιουργία νέων προβλημάτων σε μία δημοτική αρχή που έτσι και αλλιώς έχει διδακτορικό στο να δημιουργεί προβλήματα και μπερδέματα από μόνη της. Όσο για την νεαρή, εκλεγμένη δημοτική σύμβουλο και πρόεδρο της επιχείρησης, θα κριθεί από το έργο της και όχι από τα σχόλια κουτοπόνηρων (εκτός αλλά και εντός δημοτικής παρατάξεως). Εμένα και πιστέψτε με και όλους τους γονείς, μας ενδιαφέρουν τα παιδιά μας, το ωδείο μας και η μουσική, που είναι βέβαιο ότι δεν έχει καμία, μα καμία σχέση με την τρικυμία που έχετε στα κρανία σας, ούτε και με τους φθηνή κουτοπόνηρη πολιτική ιδιοτέλεια σας. Άκου το "ευχαριστώ" υποβιβάζει αυτόν ή αυτούς που το ξεστομίζουν. Για τους άλλους βουλευτές που θύμωσαν, τι να κάνουμε εκτός από το να προτείνουμε ξίδι. Όσο για τις ίσες αποστάσεις που θέλει ο δήμαρχος, καλά είναι να καταλάβει ότι έχουν πολύ μικρότερη σημασία από την απόσταση που τον χωρίζει από την πραγματικότητα και από το τι έκανε, τι κάνει αλλά και τι δεν κάνει ο ίδιος, στον μοναχικό δρόμο που επέλεξε και τραβά όπως άλλωστε έκαναν και όλες οι άλλες "πολιτικές ιδιοφυές".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. tora grafei kai o mpampas ektos apo tin idia

      Διαγραφή
    2. η ιδια δεν νομιζω να γραφει ποτε...ειτε η θεια ειτε ο μπαμπας...ειτε το γραφειο του ουρανοκατεβατου βουλευτη της πολιτικης ανοιξης...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμε των :55 όπως σε όλους τους δήμους λειτούργησαν τα ωδεία, έτσι και στο δήμο Γιαννιτσών έστω και καθυστερημένα βγήκε η αυτονόητη απόφαση για να λειτουργήσει τελικά και το ωδείο μας. Όπως και για την Έδεσσα το ίδιο καθυστερημένα βγήκε η απόφαση. Θέμα για το οποίο ασχολήθηκαν και οι 4 βουλευτές του νομού μας.
      Είναι βέβαιο ότι ο Σταμενίτης παρέσυρε το κοριτσάκι για να βγάλει ευχαριστήριο για μια απόφαση που η καθυστέρησή της οφείλεται στο ότι ο δήμος έστειλε καθυστερημένα τα έγγραφα που χρειάζονταν. Αυτό δείχνει ότι ο άνθρωπος αυτός ανήκει στη σφαίρα της παλαιοκομματικής νοοτροπίας και φαυλότητας.
      Τώρα το ποιος την έβγαλε σύμβουλο; Ο Νιόνιος; Από πού και ως που; Ποια ήταν η δύναμή του πριν από 2 χρόνια από την Αθήνα; Εδώ δεν μπόρεσε να βγάλει τον κολλητό του τον Θωμαΐδη, θα έβγαζε την Λαγομάτη;
      Το κοριτσάκι είναι άπειρο. Και μετά από αυτό το στραπάτσο κατάλαβε. Και τώρα είναι βέβαιο για τα συναισθήματα που τρέφει γιαυτούς που την παρέσυραν.

      Διαγραφή
    4. KI OMOS EKANE AGONA O NIONIOS GIA TIN LAGOMATI KAI TON TOPALOGLOU, EMENA OTAN ME PLISIASE GI AYTOUS TOUS DYO MOY ZHTHSE NA STIRIXO EIDIKA I GYNAIKA TOU OLI MERA GIA TIN LAGOMATI ETREXE PAREA ME TIN THEIA KAI TIN MAMA KAI TELIKA TOUS EVGALE KAI TOUS DYO

      Διαγραφή
  5. ΕΛΑΤΕ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ......ΚΑΤΙ ΠΗΡΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το πρωι πηγε να δηκαιολογηθει σε συναδελφο της και εφαγε κραξιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στο κατεβατό που έγραψε ο μπαμπάς διακρίνω δύο σημεία άξια κριτικής:α) πως τα ρίχνει τον συγχωριανό του δήμαρχο για τις αλλεπάλληλες γκάφες του-έχει λέει διδακτορικό σ'αυτό τον τομέα- και β) τον άσβεστο καημό του, που όταν ο ίδιος κρίθηκε ως υποψήφιος πήρε κυριολεκτικά τον πούλο από τους Γιαννιτσώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εχει απύθμενο θρασσος μπαμπάς και κόρη που κατηγορεί ττο Πέλλα Δώθε πως έκανε την τρίχα τριχιά....Δηλαδή αυτή που έβγαλε δελτίο τύπου για μια επίσκεψη που δέχθηκε στο γραφείο της από τρεις Γιαννιτσώτες τι έκανε δηλαδή;;;;Δεν έκανε την τρίχα τριχιά;;;Ρε καλά τους κάνετε και τους ξεμπροστιάζεται τους πολιτικούς κλοουν καλά κάνετε!!!!!Μαζί σας είμαστε.Αλλά να τα λέτε όλα γιατί τώρα τελευταία βλέπουμε πως τον χαϊ δεύετε πολύ τον Στάμκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αρε σταμκο με τις επιλογές σου ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι επιλογες δεν ηταν μονο του Σταμκου...το κοριτσακι αυτο με τη βοηθεια του Σταμενιτη βγηκε...ας πουμε επιτελους τα πραγματα με το ονομα τους...

      Διαγραφή
  10. telos oute sindiasmo den tha kani opos mou lege enas apo kapio bouleutiko grafio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. kato ta xeria apo ton stamko re mpampa lagomati kai thn kori soy parthn sto grafeio soy mono gia ekei einai na sas kanei kana kafe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 2.50 μ.μ.
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ -ΕΧΕΙΣ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ- ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΤΗΣ ΛΑΓΟΜΑΤΗ.ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ – ΚΑΤΣΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ- ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΜΠΛΕΞΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑ ΙΚΑΝΗ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ.
    ΑΓΝΗ ΨΥΧΗ ΕΣΥ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΟ ΤΑ ΠΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ.ΧΑΜΗΛΩΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΣΟΥ ΜΗ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ.ΑΝΤΕ ΠΙΑ ΣΙΧΑΜΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ουπςςςςςς....τωρα γραφει και η μαμα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ22 Μαρτίου 2013 στις 8:09 μ.μ.

    ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΖΟΥΝΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ.ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Η ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΔΙΑΙΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΙΟΝΙΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αλήθεια ασχολούμαστε με ενα ευχαριστήριο ; Μάλλον κάποιοι ενόχληθηκαν πολυ για να δίνουν τέτοια σημασία σε ενα τοσο μικρό και συνηθισμένο συμβάν. Ναι σίγουρα φανερώνει την αδυναμία και τη. Καθυστέρηση του Σταμκου στο θέμα του ωδείου αλλα χαλάρωστε και λιγο ο κόσμος εχει σοβαρότερα προβλήματα και εσείς ασχολείστε με τρίχες. Νύχτα θα φύγετε όλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φτάνει πια το φαγατε το κορίτσι.Θα πάθει κατάθλιψη και η μαμα και θα χαλάσει το Botox!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ ΦΙΛΕ 4:06,Ο ΛΑΓΟΜΑΤΗΣ ΒΓΗΚΕ ΤΟ 1978 ΜΕ ΤΟ ΦΑΡΣΑΚΙΔΗ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 30 ΕΤΩΝ ΩΣ ΦΕΡΕΛΠΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ,ΜΕ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ.ΤΟ 1982 ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΕ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ,ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΣ Η ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΠΙΛΑΧΩΝ(ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ),ΤΟ 84 ΠΕΘΑΝΕ Ο ΠΕΛΤΕΚΗΣ,ΤΟ 86 ΠΕΘΑΝΕ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΞΑΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΤΕ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΝΤΟΚΤΟΡ(ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ) ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΜΙΜΗΤΟ,ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΝΕΣ ΡΕ ΚΟΝΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΓΗΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο Ντόκτορ όμως πάντα περηφανευόταν ότι στην Ντάμια ο Λαγομάτης, με όλα τα πτυχία του, δεν μπορεί να τον περάσει.

      Διαγραφή
    2. ΛΑΟΜΑΤΗ ....ΛΑΟΜΑΤΗ ... ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΣΕ ΑΦΗΣΑ!!!. ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΝΤΟΚΤΟΡ.

      Διαγραφή
  18. ΠΟΥ ΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΡΕ ΗΛΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ? ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΟΒΕΡΗ ΜΝΗΜΗ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η Λαγομάτη είναι άπειρη γιαυτό και μου είναι πολύ συμπαθείς. Και πιστεύω ότι θα εξελιχθεί. Δεν πρέπει να ξεχνάμε το: γηράσκω αεί διδασκόμενος.
    Ο Σταμενίτης όμως δεν συγχωρείται με τίποτα – 30 χρόνια του κομματικού σωλήνα και της φαυλότητας- . Αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ, να ζητάνε ευχαριστήριο και μάλιστα με ψέματα, ότι δήθεν βγήκε απόφαση κατ’ εξαίρεση για τον δήμο των Γιαννιτσών και σε κανέναν άλλον δήμο. Όταν είναι γνωστό ότι έχουν προηγηθεί 10δες άλλες αποφάσεις άλλων δήμων.
    Ήμουν αυτήκοος μάρτυρας που πολιτικός του νομού απείλησε πρόεδρο συλλόγου που ήθελε να εκδώσει ευχαριστήριο για κάποιο σημαντικό έργο που του είχε κάνει, λέγοντάς τον πως αν βγάλει ευχαριστήριο θα τον διαγράψει από φίλο του και να μην πατήσει στο γραφείο του. Που τέτοια ο Νιόνιος και η Γεωργία από την Ηγουμενίτσα.
    Βρήκαν εξουσία και εκβιάζουν και πιέζουν και απειλούν όποιον ΟΝΝΕΔΙΤΗ δεν σκύβει το κεφάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εχεις απόλυτο δίκιο φίλε η Λαγοματη δε φταίει σε τίποτα.Η Λαγοματη έχει μια οικογενειακή σχέση με το Βουλευτη και βλέποντας ότι υπάρχει και φιλική σχέση μεταξύ βουλευτη και Δημάρχου θεώρησε υποχρέωση της να ευχαριστήσει τον κ.Σταμενιτη.Δηλαδή αυτό τον πείραξε τον Σταμκο;Όταν γυρνάνε όλοι μέρα μαζί και όλα τα Γιαννιτσα γνωρίζουν ότι υπάρχει σχέση φιλική όταν ο Σταμκος πηγαίνει στην πρωτεύουσα και κοιμάται στο Σπιτι του βουλευτη φταει η Λαγοματη;το πρόβλημα δεν είναι αυτο και μακάρι να βοήθησε ο ένας η ο άλλος βουλευτής να λυθεί.Το πρόβλημα είναι ότι ο Σταμενιτης έχει για σύζυγο την ιδιαίτερα του πρωθυπουργού.Και αυτη ασχολείται με τέτοιες κατινιστικες συμπεριφορές.Φανταστείτε δηλαδή πόσο μπορει αυτη και ο σύζυγος της να πρωοθησουν τα προβλήματα τα πραγματικά του Νομού μας και να ασχοληθούν με αυτα.Αν ασχολούνται με τέτοια γελοία θέματα.Για αυτο να μην είμαστε άδικοι με τη Λαγοματη,στην ουσία η κοπέλα πήγε να κάνει καλο και βρήκε το μπελα της.Και επιτέλους σταματήστε να κρίνετε τόσο αυστηρά ένα παιδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Wraia ta les. Mono pou tha htan pio entoimo na upografeis epwnuma tis kathgories.
    ONNEDITHS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα ΟΝΝΕΔΙΤΗ ανήκεις στη λίστα αναμονής των ρουσφετιών του Νιόνιου. Όμως στην πίατσα κυκλοφορεί η απειλή ότι αν δεν στηρίξετε τον νέο υποψήφιο πρόεδρο που θέλει το ζεύγος μην περιμένετε τίποτα από μας.

      Διαγραφή
    2. Υποψηφιο πρόεδρο για που?Και αλλος πρόεδρος θα μας προκύψει???

      Διαγραφή
  22. Η Λαγοματη δε Φταει σε τίποτα.Το κοριτσάκι πήγε να κάνει καλο και βρήκε το μπελα του.Που είναι το κακο δηλαδή;Η οικογένεια διατηρεί μια φιλική σχέση με το Βουλευτη και το θεώρησε σωστό να ευχαριστήσει δημόσια.Ο Σταμκος δηλαδή απο τι ενοχληθηκε;Ο Ίδιος δεν διατηρεί οικογενειακή σχέση με το βουλευτη;Στην Αθηνα ο Σταμκος κοιμάται στο σπιτι του βουλευτη και όλα τα Γιαννιτσα γνωρίζουν τις οικογενειακές σχέσεις που έχουν.Ο κόσμος δηλαδή το έχει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι;Το πρόβλημα δεν είναι αυτο.Και ότι ταχα δήθεν ενοχληθηκε ο Σταμκος.Το πρόβλημα είναι ότι ο Δημος έχει τόσο σοβαρά ζητήματα και αυτοί ασχολούνται με ανοησίες Ο Δημος έχει βάλει αυτόματο πιλότο και τα Γιαννιτσα και ολόκληρος ο Δημος δεν διοικουνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγουρα η Λαγοματη φταιει λιγοτερο απο τους αλλους. Γιατι αυτη δεν εχει ουτε λογο ,ουτε πεννα,ουτε αποψη. Ο "προστατης της" αντιδημαρχος Δεληγιαννιδης απο Κρυα Βρυση,που ειναι τωρα που η "κολλητη" του ειναι με την πλατη στον τοιχο??? Μα φυσικα δεν τολμαει να ανοιξει το στομα του...

      Διαγραφή
  23. ετσι ειναι δημαρχε αφου ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ
    να τους χαιρεσαι τους δικους σου.
    αφου τους εδιωξες ολους απο κοντα σου τρεχα τωρα εσυ και οι 3-4 που σου εμειναν να μαζεψετε τα ασυμαζευτα
    ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΒΟΥΛΙΑΞΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σίγουρα η Λαγομάτη παρασύρθηκε από την παλαιοκομματική νοοτροπία και την φαυλότητα του ζεύγους Σταμενίτη, που θα αποκαλύπτεται βαθμιαίως στα Γιαννιτσά. Αν ήταν στη θέση αυτή κάποιος έμπειρος θα τους είχε φτύσει για το ψέμα που θέλησε να περάσει μέσα από το δελτίο της ΔΗΚΕΠΑΠ, για την απόφαση αυτή που δήθεν βγήκε κατεξαίρεση για τα Γιαννίτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. AN DEN ITAN O STAMENITIS DEN THA VLEPATE ODEIO OUTE GIA PLAKA
      OI ALLOI DYO VOLEYTES KOIMOUNTAI KAI PROSPATHOUN NA KLEPSOUN OTI MPOROUN APO TIS APANOTES EPITIXIES TOU STAMENITI
      OSO KAI NA KLAPSOURIZOUN O KOSMOS GNORIZEI POSO ANIKANOI EINAI
      ETSI KI ALLIOS XOUN TELEIOSEI STIN SINIDISI TOU KOSMOU

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ.

      Διαγραφή
  25. Ε ΡΕ ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΑΚΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ .ΠΡΩΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΒΓΗΚΕ Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ Ο ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΑΝΟΙΞΗ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΕΦΥΓΕ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟΣ ΒΓΗΚΕ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο Καρασμάνης δεν έφυγε ποτέ από τη Ν.Δ. από τη βραδιά της διαγραφής του δήλωνε ότι το σπίτι του ήταν, είναι και θα είναι Ν.Δ. και από κει δεν μπορεί να τον διώξει κανένας.

      Διαγραφή
  27. stamko na xeresai ton tiaso soy se kanoyn synexeia rezilh ayto to koritsaki steilto spiti toy mhn fobase

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΒΛΑΧΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΠΗΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΗ Η ΟΧΙ Η ΗΛΙΑΝΑ ΜΟΥ ΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΓΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. σιγουρα σιγουρα σιγουρα μαμα ιδιοφυεια το κοριτσι σου.εμεισ στην κρυα βρυση δεν εχουμε μυαλο ενω εσεισ εκει στα γιαννιτσα σπιρτα αναμενα.τα λεμε στο επανιδην

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ANONYME 8-23 O PROSTATHS TIS ILIANAS TORA DEN MILAEI EGINE I DOYLEIA TOY. MIA ZOI AYTOS HTAN.EMEIS STHN KRYA BRYSH TON KSEROYME ESYS NA TON MATETAI MIA ZOI APOLONNAS KRYA BRYSHS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο θιασος ελαβε τελος, Καληνυχτα κυρακατινες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ο Στάμκος είναι ένας πινόκιο!!!!!!!!!κι όσο κι αν του ακονίζουν την μύτη οι φίλοι του το βράδι,το πρωί πάλι η άτιμη μεγαλώνει....πέτρασα ώρες μαζί του στο γραφείο του δημάρχου προσπαθώντας να του εξηγήσω τις προτάσεις μου για καινοτόμα και πρωτοποριακή ανάπτυξη στην πέλλα με όχημα την ποδηλασία...πιό εύκολο θα μου ήταν να το εξηγήσω σ ένα παιδάκι με νοητική υστέρηση (κ γιατί σ αυτά τα παιδιά η καρδιά ζωντανεί αντιλαμβάνεται περισότερο απ τους νοητικά συνεπείς)
    ..με την χαρακτηριστική αργή του φωνή, κατάφερε μετά από 4-5 συναντήσεις ,να εκφράσει την φράση ..." μπράβο Οδυσσσέα..θα κάνουμε μια επιτροπή τουρισμού που θα συνεργαστείς με την Κυρία Λαγομάτη"
    έχουν περάσει 12 μήνες από τότε.....κι άλλα μου υποσχέθηκε ο Στάμκος...(δεν ζήτησα ρουσφέτια,εθελοντικά θέλησα να προσφέρω στον τόπο μου αξιοποιώντας γνώση κ εμπειρία 25 χρόνων στην τουριστική βιομηχανία στο ρέθεμνος,ως επιχειρηματίας κ ξεναγός)
    ήθελα επίσης να αφιερώσω στην μνήμη του πατέρα μου ένα λεύκωμα με τους παλιούς του πίνακες με παλιά σπίτια των Γιαννιτσών και ζήτησα την συνεργασία του Δήμου (όσοι θυμούντε τον πατέρα μου γνωρίζουν τι προσέφερε και 5 απ αυτούς τους πίνακες βρίσκοντε στο γραφείο του δημάρχου (αντί σε πίο δημόσιο χώρο ώστε να μπορούν να τους δούν όλοι οι πολίτες)
    συμπέρασμα προσωπικό...επιστρέφοντας μετά από 29χρόνια στα Γιαννιτσά με πολύ διάθεση για προσφορά ,απογοητεύτηκα και πικράθηκα από τις κλίκες και τις κοματικές ραδιουργίες που μαστίζουν τον τόπο...μα χαράζω την δικιά μου ρότα εδώ στο Πάικο και σύντομα μια ευχάριστη εκπληξη θα αποκαλύψω για τα παιδάκια της Πέλλας και εν τέλλει πολύ καλύτερα απαλαγμένος από κηδεμονίες του κάθε Στάμκου....που ξέχασε την μετριοφροσύνη και την ταπεινότητα στο σπίτι του....αν είχε ποτέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ;;;;;;;;ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. στον κόσμο σου μπορεί να μην ισχύουν αξίες και ιδανικά,ως εκ τούτου κρίνεις εξ ιδίων...και φυσικά δεν επιδιώκω να πείσω ουδένα, και γράφω επώνυμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Πολύ παρέα με τον Πλιογκα κανεις μάλλον εκεί ψηλά στο Πάϊκο.
    Βάζω στοίχημα ότι θα είσαι υποψήφιος στις εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. πολύ φαντασία διαθέτεις ανώνυμε
    κι αν εκτιμώ τον κυριο Πλιόγκα,ως άνθρωπο που εκτιμουσε ειλικρινά τον πατέρα μου,αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνώ μαζί του και κάνω παρέα.
    και ναι θα είμαι υποψήφιος εάν γίνει κόμα από ποδηλάτες!κατα τ άλλα επί της ουσίας κανένα σχόλιο,μόνο φθηνοί εξυπνακισμοί εκ του ασφαλούς (πίσω από μάσκες)
    κ για όποιο αμφισβητεί επίσης την πολύχρονη εθελοντική προσφορά μου στα κοινά δεν έχει παρά να ρωτήσει στο Ρέθεμνος μεριά...
    δυσκοίλιοι πολιτικοί και συμβιβασμένοι πολίτες προκαλούν το πολιτιστικό και πνευματικό τέλμα που βιώνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΕ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΑΛΛΟΥ
    ΕΑΝ ΕΚΤΙΜΑΣ ΟΠΟΙΟΝ ΕΚΤΙΜΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΣΩΘΗΚΑΜΕ !
    ΕΤΣΙ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ?
    ΕΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΤΟΤΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΠΟΛΗ ΗΡΘΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ.
    ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
    ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΟΥΣΙΑ ΜΙΛΑΣ ? ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ?
    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΧΑΡΕΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΝΟΚΙΟ ???
    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ?? ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ???
    ΜΙΛΑΣ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΟΠΩΣ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μόνη προσβλητική για σένα διαφορά είναι ότι ο ποδηλάτης που λες γράφει επώνυμα. Ενώ εσύ ρίχνεις την χολή σου ανώνυμα.

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ??
      ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ

      Διαγραφή
    3. Και η διαφορά ανάμεσα σε σένα τον/την ανώνυμο-η και εμένα την ανώνυμη είναι ότι εσύ πετάς χολή ανώνυμα σε κάποιον που άσκησε κριτική επώνυμα. Σε περίπτωση που δεν κατάλαβες (ή έκανες πως δεν κατάλαβες) τι ήθελα να πω πριν.

      Διαγραφή
    4. ΚΙ ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΑ ΟΜΩΣ
      ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΛΕΝΕ ΜΑΡΙΑ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΗΛΙΑ

      Διαγραφή
    5. Και αν εσύ δηλώνεις Ηλίας Π, ποια είμαι εγώ που θα σε αμφισβητήσω. Άλλωστε το όνομα έχει πολύ λίγη σημασία. Εδώ Ηλία δεν κρίνεσαι για το πώς σε λένε, αλλά για αυτά τα οποία λες. Και επειδή προσωπικά νιώθω ότι του κουράσαμε πολύ το θέμα, αν θέλεις μπορείς να συνεχίσεις μόνος σου.

      Διαγραφή
    6. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΕΣΕΝΑ ΛΕΝΕ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ ΗΛΙΑ
      ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ

      Διαγραφή
    7. ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΖΕΤΕ

      Διαγραφή
  38. είναι προφανές ότι ο ευγενικότατος συνομιλιτής,που κρύβει το 'ανάστημα " του, έχασε την ψυχραιμία του....κι ανέβασε τους τόνους ο ακόλουθος του στάμκου....για ποιά κηδεμονία μιλάς? δεν νιώθω ορφανός καθόλου..κι αν ήθελα κηδεμονίες ρε μπαγάσα είχα από πιο ψηλά να ζητήσω..
    το ότι προσέφερε στον Δήμο Πέλλας ένα αναλυτικότατο πλάνο ήπιας τουριστικής ανάπτυξης με κέντρο το ποδήλατο , τρόπους χρηματοδότησης και διοργάνωσεις εκδηλώσεων κ εκστρατειών το αμφισβητείς? γιατί τα μέιλ και το υλικό υπάρχει για όποιον για τα κοινά ενδιαφέρετε...η αλήθεια είναι πως ο στάμκος αδιαφόρησε διότι αρνήθηκα να κηδεμονευτώ ! σε προκαλώ όποτε κ όπου θελεις σε δημόσια αντιπαράθεση πάνω σ αυτό το θέμα ...έχεις τα κότσια και τα επιχειρήματα..ή θα συνεχίσεις την τακτική της ειρωνίας,της αγάνειας και της λάσπης? και νουθεσίες κ συμβουλές στα παιδιά σου,νταξ κουμπάρε? άιντε γιατί κάτι σαν και σ ένα την ευγένεια την θεωρούν αδυναμία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΕ ΡΕ ΚΩΣΤΑΚΗ !!! (ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΣΕ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΠΟΤΕ)
    ΠΟΙΑ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ?????? ΕΣΥ ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΙΣ ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ
    ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ !!! ΝΤΑΞ (που λες κι εσυ)
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ?? ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΣΟΥ ??????????
    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ ΤΗΝ EUROVELO ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
    AN KΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ... http://eurovelogreece.blogspot.gr/2012/03/2832012.html
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ ΑΡΑΓΕ ??? ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή