Τρίτη 9 Απριλίου 2013

"Ο Σαββίδης ζήτησε 200 στρέμματα στη Θέρμη"



Μιλώντας στον Arena 89,4 o δήμαρχος Θέρμης, Θόδωρος Παπαδόπουλος, μίλησε για τις επαφές με τον Ιβάν Σαββίδη προκειμένου να γίνει στη συγκεκριμένη περιοχή το αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ, θέμα το οποίο είχε αποκαλύψει το Sport24.gr.
Ο ίδιος ανέφερε πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ του ζήτησε 200 στρέμματα ενώ ακόμη τόνισε τα εξής:
"Ο Σαββίδης είναι πολύ σοβαρή παράμετρος για τον ΠΑΟΚ, για την πόλη και την Ελλάδα. Θέλω να τονίσω ότι είναι σοβαρός άνθρωπος και κάνει μετρημένες κινήσεις όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ, αλλά και τη Θεσσαλονίκη...

Θα κάνει καλό και για τον ΠΑΟΚ και για την πόλη και θα δώσει προστιθέμενη αξία στην περιοχή και το ελληνικό δημόσιο με το εγχείρημα που θα στηθεί. Ο Ιβάν μίλησε για ένα μεγάλο αθλητικό κέντρο που θα μπορεί να φιλοξενεί ομάδες από την βόρεια Ευρώπη το χειμώνα.
Δεν μίλησε για κατασκευή γηπέδου του ΠΑΟΚ εκεί, αλλά για πολυδύναμο κέντρο εφάμιλλο ευρωπαϊκών. Βλέποντας τις κινήσεις του και το παρελθόν του αλλά και τον τρόπο που λειτουργεί, το εγχείρημα θα είναι ένα από τα καλύτερα στον κόσμο. Ο Ιβάν είναι δημότης Θέρμης και αυτό είναι πλεονέκτημα για εμάς".
Συνεχίζοντας, είπε: "Επειδή εδώ στην περιοχή έχουμε το πλεονέκτημα της γεωθερμίας μιλήσαμε και για αυτό το ζήτημα. Τα έργα στους Ταγαράδες δεν έχουν σχέση με τον Σαββίδη, αλλά του ζητήσαμε και κολυμβητήριο με 50άρα πισίνα, το οποίο χρειαζόμαστε.
Υπάρχουν δωρεάν προταθέντες χώροι στην περιοχή του Λαγκαδά από τον δήμαρχο της περιοχής εκείνης προς τον κ. Σαββίδη και επίσης του δίνεται μια έκταση στη Νέα Μεσημβρία.
Επειδή θα είναι ιδιωτική επένδυση, δεν θα παρεμβάλλεται από γραφειοκρατία όπως στο δημόσιο και πιστεύω όλα θα πάνε καλά και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί γρήγορα για να γίνει το αθλητικό κέντρο στη Θέρμη".
sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου