Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Επίσκεψη γνωριμίας του ΝΟΓ σε μαθητές του 3ου Γυμνασίου Γιαννιτσών (φώτο)



Συνεχίζονται οι επισκέψεις γνωριμίας με το άθλημα της κωπηλασία που πραγματοποιεί ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών σε όλα τα Δημοτικά και Γυμνάσια του Δήμου Πέλλας.
Παρούσα και με καθοριστική συμμετοχή στην επιτυχία της επίσκεψης που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11/4 στο 3ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών και η Ομοσπονδιακή προπονήτρια, στην κατηγορία ανάπτυξης, κα Δήμητρα Γιαννιού.
Κατά την διάρκεια της ενημέρωσης από τους προπονητές του Ομίλου, Ανδρέα Λιγγερίδη και Λευτέρη Καράμαλη, προβλήθηκε video με την ιστορία και τις δραστηριότητες του ΝΟΓ, διανεμήθηκαν ενημερωτικά έντυπα και έγινε πρακτική εξάσκηση των μαθητών στα κωπηλατοεργόμετρα..
Οι μαθητές και των τριών τάξεων του Γυμνασίου έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το άθλημα και μεγάλη προθυμία να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις του Ομίλου για μια πρώτη επαφή με την κωπηλασία.
Ενεργή συμμετοχή στην ενημερωτική αυτή επίσκεψη είχαν επίσης και οι καθηγητές του 3ου Γυμνασίου, οι οπαίοι κάνοντας στοχευμένες ερωτήσεις συνέβαλλαν στην πληρέστερη πληροφόρηση των μαθητών.
Παρόντες στην επίσκεψη ήταν ο Πρόεδρος του ΝΟΓ, Νίκος Θωμαίδης και ο Γεν. Γραμματέας, Γιώργος Μαξούρης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου