Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Λαμπερή επιδερμίδα με απλές κινήσεις



Ο μύθος ότι η υγιής και φωτεινή όψη της επιδερμίδας οφείλεται μόνο στον καλό καθαρισμό και την ενυδάτωση τόσο του προσώπου όσο και του σώματος είναι έτοιμος να καταρριφθεί πια στις μέρες μας. Γιατί όπως ισχυρίζονται και οι κορυφαίοι δερματολόγοι αλλά όπως κι εσείς θα έχετε διαπιστώσει, με τα ίδια σας τα μάτια, αν δεν προσέχετε αυτό που τρώτε δεν πρόκειται να δείτε άσπρη μέρα τόσο στην υφή όσο και στην εικόνα της επιδερμίδας σας.
Σας παρουσιάζουμε μια λίστα από πέντε κορυφαίες τροφές που η επιδερμίδα σας θα λατρέψει και θα σας ανταμείψει με ένα πεντακάθαρο και υγιές αποτέλεσμα που θα σας
κάνουν να ξεχωρίζετε.
Σολωμός: Πολύτιμη τροφή πλούσια σε Ω3, σημαντική πηγή λιπαρών οξέων, την έχετε ανάγκη για να αποτρέψετε την εμφάνιση της ξηρής επιδερμίδας και των ξηρών μαλλιών. Θα την βρείτε επίσης στο λάδι, τους ξηρούς καρπούς, το σπανάκι και τον τόνο.
Σπανάκι: Το αγαπημένο φαγητό του Ποπάυ σίγουρα δεν είχε λάβει τυχαία πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητά του. Πλούσιο σε βιταμίνες Α και C αυτό το πράσινο λαχανικό διατηρεί την ενυδάτωση της επιδερμίδας και των μαλλιών σας στα ύψη.

Πράσινο τσάι: Το ολοένα και πιο δημοφιλές ρόφημα δεν είναι καλό μόνο για να θεραπεύει τον ερεθισμένο σας λαιμό αλλά και για να κάνει την επιδερμίδα σας να λάμψει. Πλούσιο σε πολυφαινόλες έχει καταπραυντικές ιδιότητες και δρα κατά των φλεγμονών.

Γιαούρτι: Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως θαυματουργή τροφή είτε την καταναλώνετε στην πλήρη είτε στην διαιτητική μορφή της. Πλούσιο σε λιπαρά το γιαούρτι θρέφει την αφυδατωμένη επιδερμίδα, βοηθώντας την να παραμείνει ενυδατωμένη. Αναμφίβολα πηγή βιταμίνης Α διαθέτει αναπλαστικές, ανανεωτικές και συσφικτικές ιδιότητες. Τέλος τα πολύτιμα προβιοτικά που περιέχει καταπολεμά μοναδικά την ακμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου