Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Παρίστανε τον δικαστικό επιμελητή για να εκβιάζει



«Ξεσκονίζουν» 14 δικαστικές αποφάσεις και διαταγές πληρωμών σε βάρος διαφόρων ατόμων οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στη Λάρισα, για να εξακριβώσουν πώς βρέθηκαν στα χέρια ενός 54χρονου που έπαιζε με τον ανθρώπινο πόνο και απαιτούσε εκβιαστικά χρήματα για να μην τις εκτελέσει, παριστάνοντας τον δικαστικό επιμελητή!

Ο  εκβιαστής συνελήφθη μόλις παρέλαβε  200 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα από έναν 59χρονο στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, που όμως είχε καταγγείλει τον εκβιασμό. Πάνω του κατασχέθηκαν άλλα 529,5 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο, μία ατζέντα με ιδιόχειρες σημειώσεις στην οποία αναγράφονται ονόματα, τηλέφωνα και χρηματικά ποσά και ένα ντοσιέ με διάφορες σημειώσεις και πρόχειρες αποδείξεις είσπραξης...


Ως  τώρα, εξιχνιάσθηκε άλλη μία περίπτωση απάτης που έγινε την 1η Απριλίου με θύμα έναν 51χρονο στην ίδια περιοχή, από τον οποίο ο δράστης πήρε εκβιαστικά 300 ευρώ και μία επιταγή ύψους 1.000 ευρώ για να μην βγάλει δήθεν σε πλειστηριασμό την περιουσία του που είχε ήδη κατασχεθεί! Ο 54χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας με κατηγορίες για απάτη και αντιποίηση αρχής, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και άλλα θύματά του.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου