Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Στα δικαστήρια η Άντζελα για την ακύρωση εμφάνισής της



Στα... δικαστήρια θα γίνει τελικά η εμφάνιση της Άντζελας Δημητρίου, που πήρε προκαταβολή για να εμφανιστεί σε νυχτερινό κέντρο της Πάτρας μα δεν την είδανε ποτέ παρά το ότι ήταν στην πόλη!
«Είχαμε κανονίσει συμφωνία, της είχα δώσει προκαταβολή... Ήρθε και εκείνη και η ορχήστρα της. Ο κόσμος περίμενε ουρά για να την δει. Την πήγαμε στο δωμάτιο και της ζήτησα να μου κόψει απόδειξη για την προκαταβολή και ξαφνικά έφυγε», είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού. Επισημαίνοντας πως κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά της Λαίδης, η ιδιοκτήτρια συνέχισε:..
«έφυγε λέγοντας πως δεν της άρεσε το δωμάτιο, αλλά εγώ υποψιάζομαι πως δεν ήθελε να κόψει απόδειξη και το δωμάτιο ήταν η αφορμή».
Με την Άντζελα τα έχει βάλει και... η ξενοδόχος, που ζητάει πίσω το κλειδί του δωματίου! «Εδώ είμαστε επιχειρηματίες! Δεν μπορούσα να δώσω το δωμάτιο και χρειάστηκα κλειδαρά! Τι πράγματα είναι αυτά;», είπε.
Σε επικοινωνία της με το Star, η τραγουδίστρια δήλωσε πως η ακύρωση της εμφάνισής της οφείλεται σε ξαφνική αδιαθεσία. «Λυπάμαι για την ταλαιπωρία του κόσμου και της ιδιοκτήτριας, δεν ήταν κάτι που έγινε σκόπιμα! Είμαι χρόνια επαγγελματίας. Η προκαταβολή επιστράφηκε ήδη και την επόμενη φορά θα κανονίσουμε και την εμφάνιση», πρόσθεσε η Λαίδη.
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου