Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Ιreland Baldwin: η κόρη της Kim Basinger μοιάζει στη μαμά της



Η 17χρονη κόρη του Alec Baldwin και της Kim Basinger ανέβασε φωτογραφίες της με μπικίνι στο Tumblr και μας έκανε να καταλάβουμε γιατί υπέγραψε συμβόλαιο με δυο μεγάλα πρακτορεία μοντέλων.
Με δυο από τα μεγαλύτερα πρακτορεία μοντέλων υπέγραψε συμβόλαιο η κόρη του Alec Baldwin και της Kim Basinger, Ireland, κάνοντας υπερήφανους τους γονείς της και ιδίως τη μαμά της, που, ως γνωστόν, άρχισε την καριέρα της ως μοντέλο. Πρόκειται για το Ιnternational Modeling Group (IMG) και το Two Management...


Η ίδια ανακοίνωσε με ενθουσιασμό τα νέα από το twitter της: "Και επίσημα εργάζομαι για το TwoManagement και IMGmodels! Νιώθω ευλογημένη, χαρούμενη και έτοιμη να δουλέψω", έγραψε η 17χρονη.
Η IMG δεν είναι κανένα τυχαίο πρακτορείο, αφού εκπροσωπεί επίσης το supermodel Κate Moss, τo μοντέλο του Sports Illustrated, Karlie Kloss, και τον Άγγελο της Victoria's Secret, Miranda Kerr.
Έξι χρόνια πριν, η Ireland είχε απασχολήσει και πάλι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, όχι όμως για το μόντελινγκ, αλλά για ένα μήνυμα που της άφησε ο πατέρας της στον τηλεφωνητή, όταν δεν απάντησε στην κλήση του, στο οποίο την αποκάλεσε "αγενή και απερίσκεπτο μικρό γουρούνι".
Από τότε βέβαια η Ireland και ο πατέρας της τα βρήκαν. Πέρασαν και τόσα χρόνια άλλωστε!


cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου