Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Τα ζώδια της Πέμπτης 9 Μαΐου



Κριός
Αποφύγετε ωστόσο αυτό το διάστημα να προβείτε σε σημαντικές κινήσεις σε ότι αφορά τον οικονομικό τομέα. Είναι αλήθεια ότι για πολλούς μήνες έχετε ταλαιπωρηθεί τόσο στον τομέα των σχέσεων, όσο και στον τομέα των συνεργασιών. Εφαρμόστε τα σχέδια που έχετε για την επαγγελματική σας πορεία, μεθοδεύοντας σωστά τις κινήσεις σας. Θα ξεφύγετε λίγο από την ρουτίνα και τα προβλήματα της καθημερινότητας, πράγμα που
θα σας ανανεώσει. Κινηθείτε συντηρητικά στα οικονομικά σας και εκμεταλλευτείτε τη στήριξη ισχυρών ανθρώπων του περιβάλλοντος σας.

Ταύρος
Εκμεταλλευτείτε τις όποιες συνεργασίες προκύψουν αυτήν την περίοδο γιατί κατά βάση θα σας βγουν σε καλό. Καλείστε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το χειρισμό των χρημάτων σας, επειδή παρασύρεστε εύκολα και πρέπει να κόψετε τα περιττά έξοδα, αν θέλετε να έχετε μια ισορροπημένη οικονομική κατάσταση. Οι ελεύθεροι υπάρχει πιθανότητα να μπλέξετε σε μια σχέση που θα σας οδηγήσει σε αδιέξοδο, στο τέλος. Στα επαγγελματικά σας τα άστρα προβλέπουν, ότι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις συμφωνίες που θα κάνετε. Τα ζητήματα καριέρας απορροφούν πολύ από τον χρόνο και την ενέργειά σας με αποτέλεσμα να μην αφήνουν πολλά περιθώρια στον αισθηματικό – προσωπικό τομέα.

Δίδυμοι
Στα οικονομικά σου θα συνεχίσεις να ξοδεύεις χρήματα και μετά να παραπονιέσαι ότι δεν σε φτάνουν. Στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα αντιμετωπίσετε διαφορετικές θέσεις, αντιλήψεις και συμφέροντα και όπως αντιλαμβάνεστε θα πρέπει να κινηθείτε προσεκτικά. Στον επαγγελματικό σας τομέα, οι συνθήκες που θα επικρατούν δεν θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστες. Συγχρόνως θα αρχίσετε να αξιολογείτε τους ανθρώπους που σας πλαισιώνουν στην καθημερινότητα σας και θα κρατήσετε δίπλα σας αυτούς που πραγματικά αξίζουν και είναι άξιοι της εμπιστοσύνης σας. Το ευχάριστο είναι ότι θα υπάρξουν οι προϋποθέσεις να κάνετε κάποια πράγματα που θα οδεύουν προς το καλύτερο.

Καρκίνος
Αποδράστε με το ταίρι σας κάνοντας μια μικρή εκδρομή προκειμένου να ανανεώσετε τη σχέση σας και να αποφύγετε κάποιες μικρές γκρίνιες και εντάσεις. Δεσμεύσεις, υποχρεώσεις και ευθύνες που έχετε αναλάβει έρχονται στην επιφάνεια και αισθάνεστε ότι πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Επεκτάσεις αλλά και καινούριες συνεργασίες μπορεί να προκύψουν σε πολλούς από εσάς στον επαγγελματικό τομέα αυτήν την περίοδο. Θα αναθεωρήσετε πολλές απόψεις που είχατε μέχρι στιγμής, κάνοντας μια αυστηρή αυτοκριτική για το που πετύχατε και που όχι, αναζητώντας τους λόγους και συνειδητοποιώντας τα λάθη που κάνατε. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν για την πορεία της καριέρα σας όπου έχετε ρίξει το βάρος το τελευταίο καιρό καθώς οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας καλυτερεύουν και μπορείτε να υπολογίζετε τώρα στην στήριξη τους.

Λέων
Αποφύγετε περιττές σπατάλες και άσκοπες αγορές και χειριστείτε με σύνεση τα χρήματα σας. Καλό και χρυσό το πρόγραμμα που έχεις βάλει για να λύσεις τα θέματα που σε απασχολούν, αλλά πρέπει να κινηθείς με περισσότερη προσοχή. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο για να υπογράψετε συμφωνίες, συμβόλαια ή να διεκπεραιώσετε οικονομικά ζητήματα που έχουν σχέση με δάνεια, κληρονομιές ή φορολογικές υποθέσεις. Προσπαθήστε να βρεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να διασκεδάσετε και να περάσετε καλά. Στα συναισθηματικά οι δεσμευμένοι θα βγουν στην επιφάνεια κρυφά πάθη και ζήλιες και θα πρέπει να βάλετε ένα φρένο στην παρορμητικότητα σας και να μην κάνετε άδικες σκηνές στο ταίρι σας.

Παρθένος
Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσετε να επεκταθείτε περισσότερο στο χώρο σας. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις δύσκολες καταστάσεις που θα παρουσιαστούν. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, μια γνωριμία του παρελθόντος παρουσιάζεται πάλι και σας αναστατώνει. Προσπαθήστε να επιλύσετε τα όποια ζητήματα με το ταίρι σας τώρα γιατί το επόμενο διάστημα μπορεί να επανέλθουν κάποια προβλήματα. Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί τόσο στις επιλογές σας όσο και στις κινήσεις σας.

Ζυγός
Δεν είναι κατάλληλη περίοδος όμως για καινούργια ανοίγματα γι αυτό οργανωθείτε καλύτερα, επανεξετάσετε τα σχέδια σας και περιμένετε την κατάλληλη στιγμή να κάνετε τις κινήσεις που θέλετε. Η στασιμότητα που διαπιστώνεις αυτή την περίοδο, σε κάνει να εκνευρίζεσαι αρκετά. Μετακινήσεις μικρά ταξίδια ή επαφές με ανθρώπους που μπορούν να προωθήσουν τα σχέδια σας, ευνοούνται αυτό το διάστημα. Οι αδέσμευτοι κάντε λίγο υπομονή και προς το τέλος της βδομάδας θα κάνετε μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία. Πιθανόν κάποιες δυσκολίες στην εργασία να σας προβληματίσουν και να σας εκνευρίσουν.

Σκορπιός
Καθυστερήσεις εμπόδια προβλήματα και αναβολές σας έχουν κουράσει μέχρι του σημείου να απογοητευτείτε. Επαγγελματικά, θα είστε σε συνεχή επαφή με κόσμο και αυτό θα σας βοηθήσει γιατί θα κάνετε νέες γνωριμίες και ο κύκλος θα διευρυνθεί. Μην αφήσετε τις όποιες ανατρεπτικές καταστάσεις να σας γεμίσουν άγχος και στρες επηρεάζοντας την υγεία σας. Οι ρυθμοί της καθημερινότητας σας θα αυξηθούν και θα τρέχετε για να τα προλάβετε όλα, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας τομέα και κάποια στιγμή θα αγχωθείτε για το αν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία στο έργο που σας έχουν αναθέσει. Στα οικονομικά σας, θα είστε πολύ επιρρεπείς με την διαχείριση των χρημάτων σας και τα χρέη σας θα διογκωθούν και άλλο....

Τοξότης
Αυτό θα σας οδηγήσει σε εντάσεις με το φιλικό σας κύκλο και θα πρέπει σύντομα να αλλάξετε την συμπεριφορά σας. Επιδιώξετε νέες γνωριμίες και διευρύνετε τον κύκλο σας. Θα πιεστείτε πολύ αυτή την περίοδο γιατί η δουλειά σας θα αυξηθεί και θα τρέχετε για να τα προλάβετε όλα. Μην αφήσετε καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη. Οι προτάσεις και οι συνεργασίες που παρουσιάζονται αυτήν την περίοδο μπορεί να κρύβουν οικονομικές παγίδες.

Αιγόκερως
Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να έρθετε σε ρήξη με συνεργάτες ή με άτομα κύρους. Θέματα πολύ προσωπικά έρχονται στην επιφάνεια αυτή την περίοδο και σας αποσπούν μεγάλο μέρος της προσοχής σας. Οι αδέσμευτοι θα παρουσιαστούν στη ζωή σας πρόσωπα από τα παλιά ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία. Στα ερωτικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα έχετε θετικές εξελίξεις στη σχέση σας και θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας. Στον οικονομικό σας τομέα, αποφύγετε περιττά έξοδα και προσπαθήστε να μειώστε παλιές σας οφειλές.

Υδροχόος
Μην πάρετε όμως ρίσκα που μπορεί να βάλουν σε κίνδυνο την καριέρα σας. Ο αισθηματικός τομέας υπόσχεται ευχάριστες στιγμές ενώ όσοι έχετε προβλήματα με το ταίρι σας τώρα μπορείτε να γεφυρώσετε τις αποστάσεις. Στον οικονομικό σας τομέα, θα επανεξετάσετε τα σχέδια σας και θα αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων. Τις τελευταίες μέρες της βδομάδας, τα άστρα προβλέπουν ότι τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν για τους περισσότερους από εσάς.

Ιχθείς
Οικονομικά, θα σας απασχολήσουν θέματα περιουσίας και θα χρειαστεί να καταβάλλετε χρήματα για να τα τακτοποιήσετε. Προβλήματα μπορεί να προκύψουν σε αρκετούς από εσάς στις φιλικές σχέσεις, συνεργασίες, στο γάμο ή σε ένα συνεταιρισμό. Στα επαγγελματικά σας καλά θα κάνετε να προσέξετε τις κινήσεις σας. Στην ερωτική σας ζωή, όσοι έχετε μια μόνιμη και σταθερή σχέση θα πρέπει να πάψετε να κριτικάρετε συνέχεια τον σύντροφο σας, γιατί στο τέλος θα κουραστεί και θα τον χάσετε. Στον οικονομικό σας τομέα, τακτοποιήσετε παλιές σας οφειλές και μην κάνετε μεγάλα ανοίγματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου