Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Επίσκεψη Σαφραμπολιτών στο Δήμο Σκύδρας



  
Οι δεσμοί και οι άριστες σχέσεις φιλίας και συνεργασίας που αναπτύχθηκαν και διατηρούνται ζωντανές μεταξύ των πολιτών και των πόλεων της Σκύδρας και της Σαφράμπολης Τουρκίας επιβεβαιώθηκαν για μια ακόμη πλευρά . Και μάλιστα με την πρόσφατη , ( Τρ . 21/5/13 ) , επίσκεψη στο Δημαρχείο Σκύδρας πάνω από πενήντα συνταξιούχων δασκάλων Σαφραμπολιτών από τη γείτονα χώρα τους οποίους υποδέχθηκε , μέσα σε κλίμα αμοιβαίας εγκαρδιότητας , ο Δήμαρχος Γιώργος Χοϊδης ...
   Καλωσορίζοντάς τους εξέφρασε τη χαρά του για την παρουσία τους και για την τιμή που κάνουν στην πόλη . Αναφέρθηκε στις συναντήσεις και στις εμπειρίες που είχε ο ίδιος με το Δήμαρχο κ . Αξόι τον ΄Επαρχο κ . Γιοξάν και τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου κ . Μπαρχανεντίν ζητώντας από τους παριστάμενους να μεταφέρουν τους θερμούς χαιρετισμούς του και παράλληλα επισήμανε τον καταλυτικό ρόλο που παίζουν σ ΄αυτή τη σχέση οι πολίτες αμφοτέρων των Δήμων.
   Τόνισε κι ευχήθηκε η φιλία αυτή ν ΄αναπτυχθεί και ν ΄απλωθεί , όπως θα μεγαλώνει και θ ΄απλώνεται  το μικρό πλατάνι που πρόσφεραν παλαιότερα οι Σαφραμπολίτες και φυτεύθηκε στο Δημαρχείο μπροστά . Ευχήθηκε , επίσης , καλή διαμονή και προσφέρθηκε να βοηθήσει σε ό,τι απαιτηθεί ώστε η διαμονή τους στην πόλη μας να είναι το δυνατόν άνετη και ικανοποιητική .
   Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους ευχαρίστησαν για την υποδοχή και την τιμή που τους έγινε εκφράζοντας ταυτόχρονα τα φίλα αισθήματά τους .
   Η συνάντηση επισφραγίστηκε με αναμνηστικές φωτογραφίες και την ανταλλαγή πλακετών ενθυμικού χαρακτήρα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου