Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Την Δευτέρα η συνάντηση Φορέων Ν.Πέλλας με τον Υπουργό για τον οδικό άξονα Χαλκηδόνα-Γιαννιτσά



Από το Πολιτικό Γραφείο του Γιώργου Καρασμάνη γίνεται γνωστό ότι τη Δευτέρα 13-05-2013 και ώρα 14:00μμ πραγματοποιείται σύσκεψη στο Υπουργείο Υποδομών ( Χαριλάου Τρικούπη 182 ) με αντικείμενο τα 120.000.000 ευρώ του οδικού άξονα Χαλκηδόνα-Γιαννιτσά.
Στη σύσκεψη αυτή θα παραστούν, όπως είχε ζητήσει ο Γιώργος Καρασμάνης, η ηγεσία του Υπουργείου, ο Περιφερειάρχης, όλοι οι Φορείς του Νομού, καθώς και οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου και της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας.
Την ευθύνη για την πρόσκληση των Φορέων στη σύσκεψη έχει το Γραφείο του Υπουργού.

Ο Γιώργος Καρασμάνης καλεί όλους τους Φορείς του Νομού να παραστούν στη σύσκεψη της Δευτέρας.

18 σχόλια:

  1. καθε κατεργαρης στον πάγκο του την δευτερα.να δουμε λοιπον ποιοι ενδιαφερονται πραγματικα και ποιοι πουλανε φουμαρα για μεταξωτες κορδελες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να πάνε ενωμένοι στην σύσκεψη και να διεκδηκήσουν το έργο. Μην παρουσιάσουν εκείνη την απαράδεκτη εικόνα που έδειξε η τηλεόραση Πέλλα από την περιβόητη η σύσκεψη με τον Πανίκα που προσπαθούσαν όλοι τους και ειδικότερα ο εξ Αθηνών προερχόμενος να απαξιώσουν τα αποδεικτηκά στοιχεία του Καρασμάνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ.ΑΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣΕ ΚΙΟΛΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΙΧΝΕ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΦΗΜΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ (Ο ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ)ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΣΑΝ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΠΟΙΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕ ΜΑ ΠΡΟΣΚΛΗΘΟΥΝ.ΕΠΙΣΗΜΑ.ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΤΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ.ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να είσαι τρομερά κομπλεξικός φίλε μου απέναντι στον Καρασμάνη. Εάν είσαι πράγματι μέλος κάποιου φορέα της πόλης τότε σίγουρα θα πρέπει να έχεις παρακολουθήσει όλα τα τεκταινόμενα για την υπόθεση του δρόμου. Οπότε σίγουρα θα έχεις διαβάσει και την επιστολή του Καρασμάνη ( που δόθηκε στη δημοσιότητα άλλωστε ) στις 22-11-2012 προς τον Υπουργό, με την οποία τον καλούσε να συγκαλέσει αυτή τη σύσκεψη παρουσία μάλιστα όλων των αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων αλλά και των Φορέων του Νομού. Μακάρι να επιδίωξαν αυτή τη σύσκεψη ο Περιφερειάρχης και ο Αντιπεριφερειάρχης, δεν το νομίζω όμως διότι οι πρακτικές του τελευταίου ειδικά σ' αυτό το θέμα είναι όλες προς το κουκούλωμα του ζητήματος. Όσο για την πρόσκληση των Φορέων, αυτή είναι λογικό να γίνει από τον ίδιο του Υπουργό, εκτός κι αν θεωρείς τον Καρασμάνη ανώτερό του!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμε των 4:19 αν ανήκεις σε φορέα της πόλεως, δεν εξηγήτε το όψιμο ενδιαφέρον σου. Εδώ και 10 μήνες ο Καρασμάνης καταγγέλλει, παρουσιάζει στοιχεία, ντοκουμέντα για το δρόμο. Ο φορέας σου ασχολήθηκε; ενδιαφέρθηκε; ρώτησε;
      Αν λοιπόν ενδιαφέρεται έστω και τώρα, ας πάρει το λεωφορείο, το τραίνο και ας πάει στη σύσκεψη. Αλλά μάλλον ο ο Ανώνυμος των 7:30 έχει δίκιο.
      Τι προβολή να θέλει ο Καρασμάνης; Δεν τον βλέπεις που αποφεύγει και τις φωτογραφίες; 17 χρόνια βουλευτής.
      Ψάξε για προβολή και φωτογραφίες αλλού. Τον αδικείς.
      Έχε υπόψιν σου ότι οι φορείς που ενδιαφέρθηκαν που ενδιαφέρθηκαν θα είναι στη σύσκεψη

      Διαγραφή
  4. na mazeutoume th trith sthn eisodo ths polhs na upodextoume ton kurio gwrgo me ta ekatommuria. e re doulema pou mas rixnei tosa xronia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μην τρελένεστε .ο δρόμος μπορεί να γίνει με μια τροπολογία σε ένα άσχετο νόμο.πείτε το στον σταμενίτη που ξέρει απο τροπολογίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο το Γραφειο του Καρασμανη ετοιμότητα...και απο το σπιτι απαντάει..και τι απαντήσεις..ολόκληρα Δελτία Τύπου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ζηλεύεις... κάνε αίτηση για να σε πάρουν στο γραφείο του και άσε αυτό που εργάζεσαι τώρα!!!!

      Διαγραφή
  7. Για να είμαι ειλικρινής δεν είμαι κακοπροαίρετος απέναντι στον Καρασμανη..το ίδιο σιχαινομαι κ τον Αντιπεριφερειαρχη και το Βουλευτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. mh to psaxnete. milame gia ena ergo pou eksiphretei mono tis metakinhseis tou misou plhthismou tou nomou. pali mises douleies. ola ta upoloipa pote tha ta diekdikhsoume ? pali deltia tupou entupwsiasmou. ta varetikame den to xoun katalavei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να καταλάβω τώρα ρε φίλε. Για ποιον λόγο κατηγορείς τον Καρασμάνη; Θα πρέπει να απολογείται κιόλας που εδώ και ένα χρόνο έχει στείλει δεκάδες δελτία με κινήσεις που κάνει για να έρθουν πάλι πίσω τα λεφτά που μας άρπαξαν για έναν δρόμο που έχουν χαθεί τόσες και τόσες ζωές; Θα έπρεπε να ντρέπεσαι που βρήκες αυτόν τον τρόπο να τον κατηγορήσεις για επικοινωνιακά τερτίπια. Ας κάνανε και οι άλλοι τρεις βουλευτές έστω και μία ερώτηση για αυτά τα 120 εκατομμύρια συμβάλλοντας στο να επιστρέψουν και ας γινόντουσαν γραφικοί.

      Διαγραφή
  9. 16 χρονια μικρορουσφέτια και καλοπιασματα. Για το νομο και τις ανάγκες του τίπποτα. Και τωρα πάλι τα ίδια και τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγω ξέρω ότι θα πέσει πολυ γέλιο μόλις αποκαλυφθεί η αθλιότητα του Καρασμανη.Να μου το θυμηθείτε.Μόνο λίγο υπομονή να έχετε...Λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μήπως εσυ φίλη-Γραφειο του Καρασμανη που ξέρεις τόσες λεπτομεριες,μπορείς να μας πεις ποιοι φορείς είναι καλεσμένοι τώρα στη σύσκεψη;Αν μπορείς να μας ενημερώσεις.Ποιους κάλεσε ο Υπουργός κ ο Καρασμανης;Κοιτα να σοβαρευθειτε λίγο γιατί αν μαθευτουν οι αθλιότητες του Καρασμανη,δεν θα έχει μερος να κρυφτεί.Τον βλέπω να έρχεται να σου κάνει παρεα..κ να κρύβεται όπως κρύβεσαι κ εσυ ένα χρόνο τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον Καρασμάνη χτύπα τον. κάνε τον λιώμα. Ξετίναξε τον. Κρέμασε τον στα μανταλάκια αν έχει κάτι εναντίον του.
      Αλλά αυτό που αναφέρεις: ...εσυ φίλη-Γραφειο του Καρασμανη...
      είναι ανέντιμο, πρόστυχο και πέρα για πέρα λάθος. Χτυπάς έναν άνθρωπο για τον οποίο δεν ξέρεις την υπόθεσή του. Υπάρχουν προσωπικά δεδομένα και δεν μπορώ να πω τίποτε παραπάνω.
      Εύχομαι να πάει καλά, αυτή για την οποία αναφέρεσαι

      Διαγραφή
  12. Εσύ σίγουρα από άλλον Νομό πρέπει να είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν θα μας ενημερωσει ο κ.Καρασμανης τι έγινε στη σύσκεψη;Τοσο ντορο έκανε για αυτη τη συναντηση και δεν θα μας ενημερωσει για την εξέλιξη της.Σαν να μην μας τα λεει καλά ο βουλευτης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή