Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Τετάρτη 12/6



Ό, τι δεν συνέβη ποτέ είναι ό, τι δεν ποθήσαμε αρκετά!


Αναγνωρίζετε μέσα σας ότι είστε δυνατοί και αυτό σας φέρνει και πάλι στο προσκήνιο με όλες σας τις δυνατότητες και δυνάμεις. Όταν είστε σταθεροί και δημιουργικοί χωρίς πολλά σκαμπανεβάσματα, τότε διαθέτετε μεγαλύτερη δύναμη αλλά και προσωπική γοητεία η οποία σας δημιουργεί αυτοπεποίθηση και μπορείτε και βάζετε τα πράγματα στην θέση τους. Ίσως αυτή την περίοδο να καταφέρετε να αντιληφθείτε περισσότερο τις συναισθηματικές ανάγκες πολύ δικών σας ατόμων και αυτό να σας δώσει ένα εσωτερικό άνοιγμα και μια κατανόηση της ανθρώπινης φύσης και των αναγκών. Η επαφή με ένα Λέοντα θα είναι πολύ έντονη και πιθανόν και ερωτική.

Ίσως να σας δημιουργηθεί η ανάγκη να φανείτε μέσα ακόμα και από μικρές πράξεις και θα γίνετε μεγαλόψυχοι και ιδιαίτερα ζεστοί. Όμως μπορεί να έχετε και ένα τόσο ισχυρό εγωισμό ή ανταγωνισμό που να δημιουργηθεί κόντρα ή ακόμα και ένταση από μια κατάσταση την οποία χειρίζεστε τώρα και πιστεύετε ότι πρέπει να είναι τέλεια. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο αποφύγετε τις εντάσεις αλλά και την ισχυρογνωμοσύνη. Η επαφή με Λιοντάρι ίσως ανεβάσει τις προσπάθειες σας. Αν ασχολείστε με ένα ακίνητο, προσπαθήστε όσο μπορείτε οι αποφάσεις σας να έχουν πρακτικότητα.

Είστε πολύ δυνατοί αλλά και αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρετε, κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο. Μπορεί να γίνει κάτι καλό το οποίο το περιμένατε εδώ και πάρα πολύ καιρό και τώρα βγαίνει μπροστά σας χωρίς να έχετε κάνει κάτι ιδιαίτερο. Ίσως τώρα να είναι η ανταμοιβή σας και χρειάζεται να είστε πολύ ξεκάθαροι μέσα σας για το πώς θα προχωρήσετε από εδώ και πέρα. Υπάρχει γενικά μια προσπάθεια από την πλευρά σας για να νοικοκυρέψετε την ζωή σας για αυτό πιάνετε τον εαυτό σας να είστε πιο συγκρατημένοι και μαζεμένοι σε όλες τις εκδηλώσεις σας. Ένα ταξίδι ή μια σημαντική επικοινωνία με ένα Λιοντάρι ή Υδροχόο θα δημιουργήσει μεταξύ σας μεγαλύτερη οικειότητα.

Είστε πολύ καλύτερα από τις άλλες ημέρες γιατί έχετε σύμμαχο την Αφροδίτη και τον Ερμή οι οποίοι σίγουρα σας κάνουν να βγείτε έξω από τον στενό σας κύκλο και να δημιουργήσετε καλύτερο περιβάλλον με πιο προστατευτικές προϋποθέσεις αλλά και με μεγαλύτερη δύναμη στην προσωπική επικοινωνία. Οι ιδέες σας είναι καλύτερες και ίσως αν πιεστείτε να τις υλοποιήσετε ακόμα και σε απλά πρακτικά πράγματα θα δείτε ότι θα σας βγουν σε καλό. Έχετε πάντως δημιουργικότητα η οποία εκδηλώνεται έντονα, άσχετα αν οι άλλοι σας ακολουθούν ή όχι. Επειδή θα έχετε διάθεση να ξοδέψετε και κυρίως για σκοπούς που θα σας κάνουν να φανείτε ή θα βάλετε το προσωπικό σας στίγμα, μπορεί να κάνετε υπερβολές σε έξοδα.

Είναι η ημέρα σας σήμερα που θα κινηθείτε με πιο μεγάλη αυτοπεποίθηση και σίγουρα θα καταφέρετε πολύ περισσότερα πράγματα γιατί θα έχετε τις ψυχικές σας αντοχές στα ύψη. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο κάνετε ανοίγματα επικοινωνίας τα οποία τελικά σας βοηθάνε σε όλα τα επίπεδα, από την δουλειά μέχρι την βελτίωση των σχέσεών σας. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο επειδή έχετε κάτι που μπορεί να σας βασανίζει και ίσως θέλετε τον έλεγχο μιας συγκεκριμένης κατάστασης, μπορεί να χάσετε την στιγμή αναζητώντας πράγματα τα οποία πιθανόν να μην γίνονται με τον τρόπο που νομίζετε. Αν σχετίζεστε με Ταύρο, Σκορπιό ή Υδροχόο ίσως να εντείνουν περισσότερο την πίεση.

Είστε πολύ προσεκτικοί σε κινήσεις και προσπαθείτε να μην φαίνεστε τόσο πολύ σε αυτό που κάνετε παρότι έχετε ανάγκη την αναγνώριση. Μην περιμένετε πάντως να γεμίσετε τις μπαταρίες σας από την εκτίμηση των άλλων. Κινηθείτε αυτόνομα για να έχετε μεγαλύτερες δυνάμεις. Η σχέση με ένα Υδροχόο που μπορεί να σχετίζεται με το στενό σας περιβάλλον σίγουρα σας συγκινεί. Η επιστροφή του Καρκίνου ή η ύπαρξή του στην ζωή σας, έστω και σαν φίλος, μπορεί να σας δημιουργήσει ευαισθησίες αλλά και ανάγκη να τον υποστηρίξετε. Είναι καλή περίοδος να κάνετε ανοίγματα στην δουλειά σας και να γεφυρώσετε καταστάσεις που παλιά ήταν δύσκολο μέσω επικοινωνίας.
  
Είστε πολύ πιο σταθεροί και δυνατοί σε αποφάσεις που αφορούν τον χειρισμό μιας σχέσης με ένα πρόσωπο. Η αναγνώριση των προσπαθειών σας σήμερα θα γίνει πιο εύκολα από το γύρω περιβάλλον σας και αυτό σας κατοχυρώνει ακόμα περισσότερο σε μια κατάσταση η οποία είναι τουλάχιστον θετική για σας. Πάντως όλα ξεκινούν από εσάς για αυτό αναγνωρίστε τα στοιχεία δημιουργίας σας και τότε δεν θα φοβηθείτε να προχωρήσετε ακόμα και σε μια μεγάλη δουλειά που μπορεί τώρα να σας προκύψει. Η αισθαντικότητά σας θα βοηθήσει στην σχέση σας με έναν Καρκίνο.

Είστε έτοιμοι να αποδείξετε την αξία σας αλλά υπάρχει πίεση και μεγάλο άγχος μέσα σας ότι μπορεί να μην τα καταφέρετε γιατί έχετε ανάγκη τουλάχιστον για σήμερα να είστε μπροστά και να ξεχωρίζετε. Όλα αυτά σας δημιουργούν και μια εγωιστική κατάσταση η οποία σας κάνει και βλέπετε τα πράγματα από την δική σας την πλευρά. Η επαφή με έναν Λέοντα θα είναι πολύ ποιοτική αλλά και δύσκολη συγχρόνως γιατί αυξάνονται οι απαιτήσεις και από τις δυο πλευρές. Εναρμονιστείτε με τα συναισθήματα που τρέφει η καρδιά σας και πιστέψτε στο οποιοδήποτε όραμά σας. Τότε θα δείτε τα πάντα να αντιστρέφονται και να γυρνάνε προς το μέρος σας, αρκεί να έχετε πίστη.

Ένα Λιοντάρι που πιθανόν να βρίσκεται στο εξωτερικό ή πολύ πιο μακριά από τον τόπο που ζείτε θα φέρει καλές ειδήσεις για μια κοινή σας υπόθεση και αυτό θα σας χαροποιήσει ιδιαιτέρως. Αναγνωρίζοντας ότι θα πρέπει να παραμείνετε σε κάποια θέλω σας ή πιστεύω σας θα κερδίσετε ένα στοίχημα που έχετε βάλει με τον εαυτό σας. Πιθανή πρόταση από μια ομάδα για συνεργασία. Πάντως είναι μια περίοδος που ανακαλύπτετε περισσότερο τα συναισθήματά σας και έρχεστε πιο κοντά στον εαυτό σας με ένα όμως δύσκολο ίσως και επίπονο δρόμο γιατί βγαίνουν όλες οι ευαισθησίες σας στην επιφάνεια. Κάποια χρήματα που περιμένατε θα έρθουν τώρα πιο εύκολα.

Προσπαθείτε να αποδείξετε τον εαυτό σας μέσα από μια κατάσταση η οποία σας πιέζει και ίσως μέσα στην δουλειά σας ή στον περιβάλλοντα χώρο σας να υπάρχει μεγάλη ανάγκη από επιβεβαιώσεις και αυτό σίγουρα σας αγχώνει. Η συνεργασία με έναν Λιοντάρι μερικές φορές σας πνίγει γιατί πρέπει κατά κάποιο τρόπο να ακολουθείτε τα δικά του θέλω. Τουλάχιστον για σήμερα θα υπάρξει σύμπνοια δυνάμεων για μεγαλύτερη συνεργασία και στήριξη. Το θέμα της οικογένειας σας απασχολεί και ίσως αν είστε καλά με την σχέση σας να πάρετε απόφαση να γίνει κάτι σύντομα, κυρίως με Καρκίνο ή Σκορπιό.

Αναζητάτε την χαμένη σας εφηβεία για αυτό ψάχνεστε και είστε σε ερωτική δημιουργικότητα. Ευκαιρίες επαγγελματικές σας βγαίνουν συνέχεια μπροστά είτε μέσω δικής σας προσπάθειας, είτε μέσω πολύ δικών σας ατόμων. Αλλά το ζητούμενο είναι να τις αρπάξετε από τα μαλλιά γιατί μερικές φορές δεν τις αναγνωρίζετε. Η καθημερινότητά σας έχει αλλάξει γιατί υπάρχει μεγαλύτερη συναισθηματική ευαισθησία προς όλους και όλα. Η σχέση με Καρκίνο θα εξελιχτεί πιο εύκολα αυτές τις ημέρες. Οι υποθέσεις ενός Λιονταριού που συνεργάζεστε στενά ή έχετε πολύ στενή και ιδιαίτερη σχέση θα σας απασχολήσουν.

Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να κάνετε υπερβολές οι οποίες θα σας δημιουργήσουν την διάθεση να επικοινωνήσετε με πολύ περισσότερο κόσμο ή να αναμιχθείτε με πράγματα τα οποία μπορεί να μην είναι της απολύτου δικαιοδοσίας σας αλλά εσείς πιστεύετε ότι θα τα καταφέρετε. Το σπίτι σας μπορεί να γίνει κέντρο διερχομένων γιατί τώρα επικοινωνείτε πιο εύκολα από παλιά. Όμως υπάρχουν μέσα σας έντονα συναισθήματα αυτή την περίοδο και τουλάχιστον ψυχικά και συναισθηματικά νιώθετε πολύ καλά. Κυρίως, θα τα καταφέρετε στο θέμα ενός παιδιού ή μιας δουλειάς που έχει ρίσκο.

astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου