Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Παρασκευή 14 Ιουνίου



Όσο περισσότερο περιμένεις το μέλλον, τόσο μικρότερο θα είναι...


Νιώθετε πολύ δυνατοί και σίγουροι για αυτό που θέλετε να κάνετε. Κυρίως αν αποφασίσετε να εξομολογηθείτε σε ένα πρόσωπο τον έρωτά σας θα είναι πιο εύκολο να το διαχειριστείτε γιατί θα έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πίστη. Η αρχή πάντως είναι το ήμισυ του παντός και σίγουρα θα κάνετε μια, κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, σε κάτι πολύ καινούργιο και ίσως και ανατρεπτικό. Είστε γενικά πολύ ανοικτοί σε νέες προκλήσεις. Το ρίσκο μπορεί να σας πηγαίνει αυτό το διάστημα και ευνοούνται και κάποιες πωλήσεις είτε από ένα ταξίδι είτε από μια συμφωνία που θα κάνετε.

Είστε κατά κάποιο τρόπο πολύ απόλυτοι και αυτό σίγουρα θα σας αφαιρέσει σε διαπραγματεύσεις. Μερικές φορές έχετε αποδείξει και στον εαυτό σας και στους άλλους ότι όταν είστε απόλυτοι στο τέλος καταφέρνετε να περνάτε τις αρχές σας και τα πιστεύω σας. Η κόντρα με ένα Λιοντάρι μπορεί να ξεπεραστεί, αν δουλέψει περισσότερο το συναίσθημά σας και γενικά την προστασία και του εαυτού σας αλλά και των γύρω σας. Η γνώση πάντως που παίρνετε αυτή την περίοδο σίγουρα θα σας κάνει καλό στην μετέπειτα επαγγελματική σας καριέρα.

Είστε πολύ πιο σίγουροι για τα θέλω σας και γενικά για τα δημιουργήματά σας. Αν συνεχίσετε με αυτή την τακτική θα κερδίσετε κυρίως σε ένα οικονομικό θέμα που εδώ και καιρό σας απασχολεί. Η δράση σας πάντως θα φανεί γιατί θα βγάλετε προς τα έξω τα πιστεύω σας και σίγουρα θα τολμήσετε να πείτε την γνώμη σας χωρίς να διχάζεστε η να συμφωνείτε με το περιβάλλον λόγω διπλωματικής στάσης. Η φιλική συμμετοχή σας σε ένα γκρουπ θα σας δώσει νέες ιδέες αλλά και καινούργιες γνωριμίες. Ένας Ζυγός ή Παρθένος θα σας απασχολήσει αρκετά.

Έχετε βελτιωθεί υπερβολικά, αναζητώντας να κάνετε κάτι πιο καλό για σας. Για αυτό έχετε αποφασίσει να μην δίνετε και μεγάλη σημασία στις γκρίνιες ή τις διαφωνίες των άλλων αλλά να κάνετε αυτό που θέλετε εσείς χωρίς να επηρεάζεστε συναισθηματικά. Η πιθανή πίεση από έναν Αιγόκερω θα σας δημιουργήσει την αίσθηση ότι θέλει πράγματα από εσάς πιο πολύ για να είναι κατοχυρωμένος κοινωνικά και όχι γιατί θέλει να είναι δίπλα σας. Αυτό βέβαια δεν είναι απολύτως αλήθεια αλλά μια χροιά εξασφάλισης σίγουρα θα υπάρχει. Ίσως να αναζητάτε λόγια που θα σας επαινέσουν για τις πράξεις σας και πιθανόν να θέλετε την κολακεία.

Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μια επιτυχία η οποία μπορεί να σας αλλάξει κάποια δεδομένα προς το καλύτερο. Οι νέες κατευθύνσεις που σας δίνονται ακόμα και από φιλικές γνωριμίες θα δείτε ότι θα σας συμφέρουν γιατί θα πηγαίνουν με τον ψυχισμό σας αλλά και με την εμπειρία σας. Κάποια χρήματα που περιμένετε θα έρθουν πιο γρήγορα, κυρίως αν προέρχονται είτε από το εξωτερικό είτε από μια πώληση ενός ακινήτου. Ένας Τοξότης που σας ενδιαφέρει μπορεί να παίζει φιλικό ρόλο στην ζωή σας και αυτό ίσως να είναι μια καλή ευκαιρία να γνωριστείτε καλύτερα και να έρθετε πιο κοντά γιατί είστε κατά βάθος ρομαντικοί.

Ένα αιφνίδιο γεγονός μπορεί να ανατρέψει μια σταθερή δεδομένη οικονομική συνεργασία αλλά τελικά, παρόλο που δεν μπορείτε να το δείτε, μάλλον θα είναι για καλό σας γιατί θα δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας που μερικές φορές τις έχετε σε καταστολή. Τώρα είναι η μεγάλη σας ευκαιρία να επικοινωνήσετε με ένα πρόσωπο που είχατε χαθεί από το παρελθόν και ίσως να τα ξαναβρείτε αλλά προσπαθήστε να κάνετε μαζί του μια πιο ανθρώπινη επαφή και να καταλάβετε τα πραγματικά του συναισθήματα, κυρίως αν είναι Καρκίνος ή Αιγόκερως.

Κινείστε με μεγάλη σιγουριά ότι δεν θα κάνετε λάθος πάνω σε μια συγκεκριμένη κατάσταση και αυτό σίγουρα σας βοηθάει να πάρετε σταθερές αποφάσεις. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες μπορεί ξαφνικά να δείτε να γίνεται κάτι πολύ καλό πάνω σε μια δουλειά που εδώ και καιρό είχατε ξεκινήσει και τα αποτελέσματα είναι τώρα ξαφνικά μπροστά σας. Οι γρήγορες εναλλαγές πηγαίνουν στην ψυχοσύνθεσή σας και βρίσκεστε πάντα στο επίκεντρο όλων των εξελίξεων. Η αισθαντικότητά σας πάντως βοηθάει στο να κατακτήσετε τους άλλους και να τους φέρετε με το μέρος σας.

Έχετε ανάγκη να φανείτε και να αναγνωριστείτε ακόμα και από άτομα τα οποία δεν είναι σας έχουν αποδεχτεί. Αλλά καλά θα κάνετε να μην χαθείτε σε αυτή την λογική γιατί θα σπαταλήσετε τον χρόνο σας. Είναι σημαντικό να μαζέψετε τις δυνάμεις σας προς μια κατεύθυνση αλλά το πιο σημαντικό είναι να μην κρατάτε καθόλου μέσα σας συναισθήματα τα οποία δεν σας αφήνουν χώρο για να συγχωρήσετε ή να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν. Η σχέση με ένα Λιοντάρι μπορεί να χρειάζεται επαναπροσδιορισμό των αξιών μεταξύ σας.

Είστε πολύ επικεντρωμένοι στο να λύσετε κάποια πρακτικά θέματα τα οποία σας απασχολούν και ίσως να τα δείτε και από μια πιο ρεαλιστική πλευρά. Σίγουρα η παρέμβαση ενός Παρθένου θα σας βγάλει από τις ψευδαισθήσεις και θα σας δημιουργήσει μια νέα βάση δεδομένων για να λειτουργείτε πιο άμεσα και δημιουργικά. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες μπορεί να βγείτε από μια αυταπάτη που ίσως να έχετε μπει τον τελευταίο καιρό, κυρίως αν σχετίζεστε με Παρθένο και Ιχθύ. Καλό είναι να προσέχετε τα χρήματα σας και γενικά όλων των ειδών τα αντικείμενά σας γιατί μπορεί να είστε αφηρημένοι.

Όταν βάζετε τα πράγματα σε μια λογική βάση, τότε όλες οι εκκρεμότητες γύρω σας τακτοποιούνται και εσείς ηρεμείτε γιατί τουλάχιστον ξέρετε με ποιον τρόπο θα διεκπεραιώσετε όλες τις τρέχουσες υποθέσεις σας. Υπάρχει βέβαια μια υπερβολή σε όλα τα θέματα που σας απασχολούν αυτό το διάστημα και κυρίως επειδή είστε υποχρεωμένοι να βγάλετε μια συγκεκριμένη εργασία που βγάζατε παλιά και τώρα χρειάζονται περισσότερες γνώσεις και πληροφορίες κάτι που ίσως σας έχει κουράσει. Αλλά μαθαίνετε πολύ περισσότερα πράγματα και κυρίως αν συνεργάζεστε με έναν Δίδυμο ο οποίος αναγκαστικά σας βάζει και τρέχετε για να τον φτάσετε τουλάχιστον σε γνώσεις και επαφές.

Είστε πολύ θετικοί και ανοικτοί στο να δημιουργήσετε μια καλή σχέση ή μια συνεργασία με ένα πρόσωπο που μπορεί να είχατε χαθεί στο παρελθόν και τώρα επανέρχεται γιατί κατά κάποιο τρόπο το έχετε δει από άλλη σκοπιά. Το ερωτικό στοιχείο έχει και την χροιά της επικοινωνίας και της άνεσης στο να πείτε πράγματα χωρίς να φοβηθείτε ότι θα κριθείτε ή θα παρεξηγηθείτε. Έχετε πάντως γίνει περισσότερο ανεκτικοί σε πράγματα που παλιά δεν ήσασταν και κυρίως στην σχέση σας με έναν Δίδυμο. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο περιμένετε κάτι καινούργιο το οποίο θα βγει πιο γρήγορα από ό, τι πιστεύατε.

Έχετε αναλάβει ρόλο προστάτη και προσπαθείτε να κάνετε συνδυασμούς πάνω σε πολλά θέματα που σας έχουν προκύψει με στόχο να τα λύσετε άνετα και εύκολα. Δεν είναι πάντα όλα τόσο απλά όσο νομίζετε για αυτό καλό είναι να κρατάτε και μια άλλη εναλλακτική λύση σε περίπτωση που δεν γίνει το πρωταρχικό σχέδιο που έχετε βάλει στόχο. Η επιβράβευση μέσα στον χώρο της δουλειάς σας θα σας κάνει καλό αλλά μερικές φορές ίσως να περιμένετε από λάθος άτομα να σας πούνε αυτό που θέλετε. Ένας Λέοντας είναι θετικός μαζί σας αλλά δεν υπάρχει ευκολία στην μεταξύ σας επαφή.

astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου