Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας την Κυριακή 16 Ιουνίου στον Πεζόδρομο Γιαννιτσών



Οι τροϊκανοί απαιτούν, μέχρι τέλος Ιουλίου, χιλιάδες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων. Η κυβέρνηση, προκειμένου να φανεί συνεπής απέναντι στη στρατηγική των μνημονίων, είναι πρόθυμη να οδηγήσει σε διάλυση τον δημόσιο τομέα, διάλυση της δημόσιας παιδείας και δημόσιας υγείας, λεηλασίας και υποταγής των εργαζομένων του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα..... 


Σήμερα είναι η σειρά της ΕΡΤ. Αύριο ;

Πρέπει να αντιδράσουμε.

Ενάντια στην  πολιτική της φτώχειας, της ανεργίας και των απολύσεων.
Την πολιτική των  Επιστρατεύσεων και της τρομοκρατίας.

Όλοι την  Κυριακή 16 Ιουνίου στις 8.00μμ στον πεζοδρόμο στα Γιαννιτσά.   

Για να Υπερασπιστούμε Τη Δημοκρατία και Τα Εργασιακά Δικαιώματα!

ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.


Ελάτε όλοι να κρατήσουμε τη Δημοκρατία ζωντανή!



Καταγγέλλουμε τον προκλητικό και με πραξικοπηματικό τρόπο  «ξαφνικό θάνατο» της κρατικής τηλεόρασης.

-      Καταγγέλλουμε τις 2.500 απολύσεις των εργαζομένων της ΕΡΤ που βρέθηκαν στο δρόμο εν μία νυκτί. Είμαστε αντίθετοι στη νέα πράξη κυβερνητικού αυταρχισμού, όπως εκφράστηκε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο για κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης. Η απόφαση αυτή δε στρέφεται μόνο ενάντια στους εργαζόμενους της ΕΡΤ, αλλά στην ίδια τη δημοκρατία αναπόσπαστο στοιχείο της οποίας είναι η ανεξάρτητη , αντικειμενική και πλουραλιστική ενημέρωση.

-      Αντιδρούμε στην παγωμένη σιωπή της συχνότητας που για χρόνια συντροφεύει τη ζωή  και την ιστορία μας.

-      Καταγγέλλουμε την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που δίνει τη δυνατότητα με μια απλή υπογραφή να σε πετά ο κάθε Υπουργός στο δρόμο.
Σήμερα είναι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ που καλύπτουν το κενό της δέσμευσης των 2.000 απολύσεων μέχρι το τέλος Ιουνίου. Αύριο μπορεί να είναι οι εργαζόμενοι στην υγεία , την παιδεία κ.α  .

Πρέπει να αντιδράσουμε.
Η κυβέρνηση δεν σταματά πουθενά. Θέλει να περάσει «δια πυρός και σιδήρου» την πολιτική της φτώχειας, της ανεργίας και των απολύσεων. Επιστρατεύσεις, τρομοκρατία, κατάργηση κάθε έννοιας «συνταγματικού δικαίου» είναι το μέλλον που μας ετοιμάζουν και δε θα σταματήσουν αν δεν τους σταματήσουμε.

Σας καλούμε ΟΛΟΥΣ, Εργαζόμενους άνεργους συνταξιούχους ΟΛΟΥΣ τους πολίτες της τοπικής κοινωνίας ,    να βρεθούμε όλοι μαζί την Κυριακή 16 Ιουνίου στις 8.00 μμ σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον πεζοδρόμο  στα Γιαννιτσά  υπερασπιζόμενοι το δικαίωμά μας στη δουλειά και τη ζωή,  Το δικαίωμα στην ενημέρωση είναι πάνω από τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου. Ο αυταρχισμός της κυβέρνησης θα σπάσει με απόφαση του λαού."

Ελάτε όλοι να κρατήσουμε τη Δημοκρατία ζωντανή!

Επιτροπή αγώνα εργαζομένων
και φορέων της πόλης των Γιαννιτσών.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου