Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Μελίσσι Πέλλας: 3 συλλήψεις για ναρκωτικά και αποδοχή-διάθεση προϊόντων εγκλήματος



Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα, κατά περίπτωση, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων
Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων διάφορα εργαλεία ως προϊόντα κλοπής και ποσότητες ναρκωτικών ουσιών
Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες (28.06.2013) το πρωί, αστυνομική επιχείρηση στο Μελίσσι Πέλλας, που οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας και στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί των Υπηρεσιών της.

Η αστυνομική επιχείρηση αυτή εντάσσεται στο γενικότερο επιχειρησιακό πλάνο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας για την πρόληψη και καταστολή της παραβατικότητας και πραγματοποιείται στη βάση συγκεκριμένου σχεδιασμού από την εκάστοτε Αστυνομική Διεύθυνση.
Για την επιχείρηση διατέθηκαν συνολικά (20) αστυνομικοί από το Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών, το Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας, το Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας και την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας κατά την διάρκεια των οποίων έγιναν έλεγχοι σε άτομα και οικίες.
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε (5) άτομα, καθώς και σε ( 4) οικίες παρουσία δικαστικού λειτουργού.
Από τις αστυνομικές έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα χλωροκοπτικό μηχάνημα, πλήθος εργαλείων (τρυπάνια, τροχοί, συγκόλληση, κτλ) και ένα κινητό τηλέφωνο τα οποία ήταν προϊόντα κλοπής, μία ράβδος, ένα πτυσσόμενο μαχαίρι, μικροποσότητα κάνναβης και δέκα ναρκωτικά δισκία. Επίσης, σε έρευνα ενός Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκίνητου διαπιστώθηκε ότι είχε αλλοιωθεί ο αριθμός πλαισίου του και κατασχέθηκε.
Κατά την επιχείρηση, προσήχθησαν συνολικά (4) άτομα και τελικά συνελήφθησαν (3) άτομα. Τα άτομα που συνελήφθησαν είναι:
  • Ένας (1) ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος .
  • Ένας (1) ημεδαπός, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και πλαστογραφία.
  • Ένας (1) ημεδαπός, για πώληση ναρκωτικών ουσιών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.
Οι δράσεις αυτές είναι στοχευόμενες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.



Ποιο συγκεκριμένα:

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 47χρονου ημεδαπού για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος στο Μελίσσι Πέλλας
Δικογραφία σχηματίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, σε βάρος ενός ημεδαπού 47 ετών, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν διάφορα εργαλεία χωρίς να μπορεί να δικαιολογήσει τη νόμιμη κατοχή τους.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ερευνών και ελέγχων για κλοπές αντικειμένων, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας, πραγματοποίησαν αστυνομική έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού στην οικία ενός 47χρονου ημεδαπού στο Μελίσσι Πέλλας, όπου εντοπίστηκαν (1) τροχός, (1) τρυπάνι και (1) κρουστικό τρυπάνι.
Ο προαναφερόμενος δεν μπορούσε να δικαιολογήσει τη νόμιμη κατοχή των ανωτέρω εργαλείων, τα οποία κατασχέθηκαν.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Γιαννιτσών.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 47χρονου, ο οποίος δε συνελήφθη, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.
Συνελήφθη ένας ημεδαπός 20 ετών για πλαστογραφία και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος στο Μελίσσι Πέλλας
Συνελήφθη σήμερα (28.06.2013), το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, ένας ημεδαπός 20 ετών, για πλαστογραφία και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών πραγματοποίησαν αστυνομική έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού στην οικία ενός 20χρονου ημεδαπού στο Μελίσσι Πέλλας, όπου εντοπίστηκαν (1) συγκολλητής πλαστικών σωλήνων, (1) τροχός, (1) τρυπάνι.
Ο προαναφερόμενος δεν μπορούσε να δικαιολογήσει τη νόμιμη κατοχή των ανωτέρω εργαλείων, τα οποία κατασχέθηκαν.
Επιπλέον, πλησίον της οικίας του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 20χρονου, στο οποίο είχε αλλοιωθεί ο αριθμός πλαισίου.
Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Γιαννιτσών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.



Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 34χρονου ημεδαπού για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παράνομη οπλοκατοχή στο Μελίσσι Πέλλας
Δικογραφία σχηματίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, σε βάρος ενός ημεδαπού 47 ετών, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν διάφορα εργαλεία χωρίς να μπορεί να δικαιολογήσει τη νόμιμη κατοχή τους, καθώς και αντικειμένων που εμπίπτουν στη νομοθεσία περί όπλων.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ερευνών και ελέγχων για κλοπές αντικειμένων, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας, πραγματοποίησαν αστυνομική έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού στην οικία ενός 47χρονου ημεδαπού στο Μελίσσι Πέλλας, όπου εντοπίστηκαν (1) τρυπάνι, (1) πτυσσόμενο μαχαίρι και (1) μεταλλική ράβδος.
Ο προαναφερόμενος δεν εντοπίστηκε και αναζητείται, ενώ τα ανωτέρω αντικείμενα κατασχέθηκαν.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Γιαννιτσών.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 34χρονου, ο οποίος δε συνελήφθη, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.
Συνελήφθη ένας 39χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος στο Μελίσσι Πέλλας
Επιπλέον συνελήφθη ένας 36χρονος ημεδαπός για πώληση ναρκωτικών ουσιών
Συνελήφθη χθες (28.06.2013) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, δύο ημεδαποί 36 και 39 ετών, κατά περίπτωση, για κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ερευνών και ελέγχων για κλοπές αντικειμένων, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας, πραγματοποίησαν αστυνομική έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού στην οικία ενός 39χρονου ημεδαπού στο Μελίσσι Πέλλας, όπου εντοπίστηκαν:
  • μία συσκευασία που περιείχε ποσότητα κάνναβης μεικτού βάρους (1) γραμμαρίου,
  • δέκα ναρκωτικά δισκία άνευ ιατρικής συνταγής,
  • ένα χλοοκοπτικό μηχάνημα και
  • ένα κινητό τηλέφωνο.
Ο προαναφερόμενος δεν μπορούσε να δικαιολογήσει τη νόμιμη κατοχή των ανωτέρω αντικειμένων, τα οποία κατασχέθηκαν.
Επιπλέον, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο 39χρονος προμηθεύτηκε την ποσότητα κάνναβης από έναν 36χρονο ημεδαπό στα Γιαννιτσά την 27.06.2013. Ο 36χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκε μία γόπα με υπολείμματα κάνναβης.
Οι ποσότητες ναρκωτικών ουσιών κατασχέθηκαν.
Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Γιαννιτσών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου