Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Γιαννιτσά: Σύλληψη ζευγαριού για εξαπάτηση και συκοφαντική διαφήμιση



Συνελήφθησαν χθες (14.06.2013) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, δύο ημεδαποί 32 και 34 ετών (γυναίκα και άνδρας αντίστοιχα), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία, απάτη, συκοφαντική δυσφήμηση και παράβαση νομοθεσίας περί σημάτων.
Ειδικότερα, στα Γιαννιτσά, αφού προηγουμένως η 32χρονη είχε πείσει τηλεφωνικά μία 54χρονη ημεδαπή ότι είχε κερδίσει σε διαγωνισμό αναληθώς...
στη συνέχεια ο 34χρονος εμφανίστηκε ως ταχυμεταφορέας ιδιωτικής εταιρίας στην οικία της παθούσας προκειμένου να της παραδώσει μία γυναικεία κολόνια η οποία έφερε λογότυπο γνωστής εταιρείας ζητώντας να του καταβληθεί το ποσό των (11,3) Ευρώ ως έξοδα μεταφοράς. Ο 34χρονος αποχώρησε από την οικία της 54χρονης με Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο ανέμενε η 32χρονη.
Στη συνέχεια οι προαναφερόμενοι, μετέβησαν στην οικία 70χρονης ημεδαπής, με την οποία προηγουμένως είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά η 32χρονη και προσποιούμενη την εκπρόσωπο εταιρίας τροφίμων, την έπεισε ότι είχε κερδίσει ένα ζευγάρι γυαλιών γνωστής εταιρίας. Επιπλέον της γνώρισε ότι για να το παραλάβει, έπρεπε να καταβάλει το ποσό των (11,3) Ευρώ ως έξοδα μεταφοράς, πλην όμως δεν κατάφεραν να πραγματοποιήσουν τη συναλλαγή διότι έγιναν αντιληπτοί από τους αστυνομικούς.
Σε αστυνομική έρευνα του οχήματος και των προαναφερόμενων βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
  • (33) ζευγάρια γυαλιών ηλίου απομίμηση γνησίων και (53) κολόνιες απομίμηση γνησίων στα οποία υπήρχαν επικολλημένες ετικέτες με στοιχεία αποδεκτών και ένδειξη άξιας (11,3) Ευρώ, καθώς και 
  • το χρηματικό ποσό των (237,37) Ευρώ, από τα οποία το ποσό των (11,3) Ευρώ αποδόθηκε στην 54χρονη.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών Πέλλας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου