Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Άλλος ένας τελικός της ντροπής μεταξύ Ολυμπιακού-ΠΑΟ που δεν τελείωσε ποτέ



Ένας ακόμη τελικός ντροπής ήρθε να προστεθεί σε όσους έχουμε δει τόσα χρόνια ανάμεσα στους δύο «αιωνίους». Τα έκτροπα είχαν αρχίσει απο νωρίς πριν απο τον τρίτο τελικό στο ΣΕΦ μεταξύ του Ολυμπιακου και του Παναθηναϊκού και την σπασμένη κάμερα του οπερατέρ του ΣΚΑΪ.
Και δυστυχώς συνεχίστηκαν και κορυφώθηκαν λίγο πριν την λήξη του παιχνιδιού όπου είχαμε ακόμη και τραυματισμούς τριών μελών της πράσνης αποστολής ανάμεσα στους οποίους ο Βασίλης Ξανθόπουλος...


Ένσταση κατέθεσε ο Παναθηναϊκός
Αυτή τη στιγμή και με περίπου μία ώρα προσωρινής διακοπής οι δύο ομάδες εξακολουθούν να παραμένουν στα αποδυτήρια. Το ΣΕΦ δεν έχει εκκενωθεί πλήρως (σ.σ. παραμένει κόσμος πάνω απο τα δημοσιογραφικά) όπως ζήτησαν οι διαιτητής ώστε να συνεχιστεί το ματς. Να σημειωθεί ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει καταθέσει ένσταση ώστε να είναι καλυμμένη σε περίπτωση που αρχίσει και πάλι το παιχνίδι. Κι αυτό γιατί έχει παρέλθει το 20λεπτο που ορίζει ο κανονισμός μέσα στο οποία πρέπει να ξεκινήσει και πάλι ένα παιχνίδι το οποίο έχει διακοπεί προσωρινά.

Σχετικά ήρεμα κατά την διάρκεια
Κατά την διάρκεια της αναμέτρησης η κατάσταση δεν είχε ξεφύγει ιδιαίτερα, καθώς το μοναδικό μεπμπτό (σ.σ. πλην κάποιων συνθημάτων και πανό), ήταν ότι άναψαν μερικά καπνογόνα χωρίς όμως κάποιο να πέσει στον αγωνιστικό χώρο.


Όλα αυτά μέχρι και 1,27 πριν το τέλος του παιχνιδιού. Ο Παναθηναϊκός ξέφυγε με 76-72 δείχνοντας να έχει το πάνω χέρι για τη νίκη και κάπου εκεί σε ένα τάιμ άουτ που κάλεσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήρθε η έκρηξη.
Κι αυτό γιατί μερίδα των οπαδών του Ολυμπιακου εκτόξευσε βροχή αντικειμένων προς τον πάγκο του Παναθηναϊκού, μεταξύ των οποίων και καπνογόνα, με τους παίκτες των πράσινων να αποχωρούν τρέχοντας για τα αποδυτήρια!
Τρεις τραυματίες απο τον Παναθηναϊκό
Μάλιστα αρχικά (όταν είχαν πέσει μόνο μερικά αντικείμενα) ο Φραγκίσκος Αλβέρτης παρότρυνε τους παίκτες να ηρεμήσουν και να παραμείνουν ψυχραιμοι στον πράσινο πάγκο, όμως όταν η κατάσταση... αγρίεψε ολόκληρη η αποστολή έσπευσε να αποχωρήσει για τα αποδυτυήρια.

Το κακό ήταν ότι τρία μέλη της αποστολής τραυματίστηκαν και συγκεκριμένα ο Βασίλης Ξανθόπουλος (δέχθηκε δύο μπουνιές), ο γιατρός της ομάδας κ. Κονίδης και ένας φροντιστής.

Ζήτησαν εκκένωνση οι διαιτητές
Εν συνεχεία αποχώρησε και ο Ολυμπιακός και μετά απο περίπου 17 λεπτά παραμονής των δύο ομάδων στα αποδυτήρια, οι διαιτητές διέταξαν εκκένωση του γηπέδου, προκειμένου το παιχνίδι να ξεκινήσει και πάλι ώστε... κάποια στιγμή να ολοκληρωθεί.

Απο νωρίς τα... προεόρτια
Ο τρίτος τελικός ανάμεσα στους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο ΣΕΦ, με ώρα έναρξης 21:00, μόνο με τις καλύτερες προϋποθέσεις δεν ξεκινάει.

Περίπου μία ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, μία ομάδα περίπου 10-20 οπαδών του Ολυμπιακού εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο κινούμενη προς τον κάμεραμαν του ΣΚΑΪ, που έχει αναλάβει τη μετάδοση του αγώνα.
Οι οπαδοί, έσπασαν την κάμερα που είχε όπως και κάποιες καρέκλες και διαφημιστικές πινακίδες και στη συνέχεια επέστρεψαν στις κερκίδες! Να σημειωθεί ότι τη συγκεκριμένη στιγμή δεν υπήρχαν αστυνομικές δυνάμεις μέσα στο γήπεδο.
Κροτίδες κατά την είσοδο του Παναθηναϊκού
Λίγο αργότερα, κατά την είσοδο της ομάδας του Παναθηναϊκού για το καθιερωμένο ζέσταμα, έπεσε μεγάλος αριθμός κροτίδων. Μία φωτοβολίδα έσκασε δίπλα στον Μάικ Μπράμος, ο οποίος χρειάστηκε να μεταβεί προσωρινά στα αποδυτήρια για να επιστρέψει μετά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου