Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Ο ΠΑΟΚ συμπεριελήφθηκε στους ισχυρούς στον τρίτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ



Η τιμωρία της Φενέρμπαχτσε που κατηγορείται  για στημένα παιχνίδια στο τουρκικό πρωτάθλημα, ευνόησε τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα είναι στους ισχυρούς, στην κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ΟΥΕΦΑ απέκλεισε την Φενέρμπαχτσε  από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τις επόμενες τρεις περιόδους στις οποίες θα κερδίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ετσι, αφού η τιμωρία αρχίζει από αυτή τη χρονιά,  χάνει τη θέση της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ...

Ετσι, ευνοείται ο ΠΑΟΚ ο οποίος έχει καλύτερη βαθμολογία από τη Μπουρσασπορ. Ο ΠΑΟΚ «ανεβαίνει» στο γκρουπ των ισχυρών και αυτό σημαίνει πως έχει περισσότερες πιθανότητες να προκριθεί στα πλέι-οφ και στη συνέχεια να διεκδικήσει τη συμμετοχή του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι ποινές της ΟΥΕΦΑ συνεχίστηκαν και στο Europa League, αφού χάνει τη θέση της η Μπεσίκτας (τιμωρήθηκε με ένα χρόνο). Επίσης, η ΟΥΕΦΑ τιμώρησε και την Στεάουα Βουκουρεστίου η οποία δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στην  Ευρώπη  την επόμενη φορά που θα κερδίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου