Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Πωλείται το ΑΦΜ της Αναγέννησης Γιαννιτσών στην Λάρισα;



Σενάρια κατά καιρούς ήθελαν την διοίκηση της Αναγέννησης Γιαννιτσών να συζητάει την πώληση του ΑΦΜ της με διάφορες ομάδες για λόγους που είτε είχαν να κάνουν με άνοδο των ομάδων που ενδιαφερόντουσαν, βλέπε Ηρακλής, είτε για οικονομικούς λόγους όπως ΑΕΚ και ΑΡΗ.
Τις τελευταίες δύο ημέρες συζητιέται πολύ έντονα από κύκλους της ομάδας ότι υπάρχει πρόταση από την Λάρισα για την αγορά του ΑΦΜ της ιστορικής ομάδας της πόλης των Γιαννιτσών. Οι λόγοι έχουν να κάνουν με την οικονομική κατάσταση της Λάρισας καθώς το υπέρογκο χρέος το οποίο έχει προς παίχτες και δημόσιο την αναγκάζει να στρέψει το βλέμμα της προς άλλες ομάδες με μικρότερο χρέος το οποίο δεν θα είχαν πρόβλημα να καλύψουν...
Μία τέτοια ομάδα που πληροί αυτά τα κριτήρια είναι και η ομάδα της Αναγέννησης η οποία σαφώς έχει πολύ μικρότερο χρέος από αυτό της Λάρισας.
Αλλά και η διοίκηση της Αναγέννησης δεν θα ήταν ίσως αρνητικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο προκειμένου να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας που τα τελευταία δύο χρόνια αντιμετωπίζουν πολύ σημαντικά οικονομικά προβλήματα.
Φυσικά τα σενάρια πάντα υπήρχαν γύρο από την πώληση του ΑΦΜ της ομάδας και ένα ακόμη μπορεί να αποδειχτεί και αυτό. Ωστόσο το σίγουρο είναι ότι εφόσον πάρει σάρκα και οστά, θα βρει απέναντι ολόκληρη την ποδοσφαιρόφιλη κοινωνία των Γιαννιτσών καθώς η Αναγέννηση Γιαννιτσών ανήκει σε ολόκληρη την πόλη και όχι σε κάποιο ή κάποια πρόσωπα.

7 σχόλια:

  1. ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΙ! ΑΛΛΟΣΤΕ Η ΑΕΛ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ , ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΚΥΠΕΛΛΑ ΑΞΙΟΠΡΟΣΕΚΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! Η ΚΑΗΜΕΝΗ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ,ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ. ΑΝΤΕ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ Η Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΩΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ....






    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΣ.Ο ΜΠΕΟΣ Σ'ΕΒΑΛΕ?

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ?

      Διαγραφή
    3. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΠΕΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΕΒΑΛΕ..

      Διαγραφή
  2. Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή