Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Vodafone και Wind θα συναντήσουν τον Σαμαρά για κοινή επένδυση!!



 - Η επένδυση αυτή σύμφωνα με πληροφορίες θα αγγίζει τα 200 εκατομμύρια ευρώ - Το σχέδιο αφορά στην κοινή χρήση κεραιών και υποδομών δικτύου. 
- Στη συνάντηση θα είναι και το επιτελείο του υπουργείου Ανάπτυξης με τον κ. Χατζηδάκη - Στη νέα εταιρεία από Vodafone και Wind αναμένεται να απασχοληθούν περίπου 600 εργαζόμενοι


Συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, θα έχουν την Τετάρτη, νωρίς το μεσημέρι, οι επικεφαλής των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας Vodafone και Wind, προκειμένου να τον ενημερώσουν για τη συνεργασία τους, κάτι που σημαίνει μία μεγάλη επένδυση για την Ελλάδα, καλύτερες υπηρεσίες για τους πολίτες κυρίως σχετικά με το ίντερνετ και το λεγόμενο 4G. 

Πιο συγκεκριμένα, οι επικεφαλής των δύο εταιρειών θα ενημερώσουν τον πρωθυπουργό για το σχέδιο τους να προχωρήσουν στη σύσταση μιας κοινής εταιρείας, ένα σχέδιο το οποίο είχε τεθεί στο τραπέζι των συζητήσεων εδώ και πολύ καιρό, και αφορά στην κοινή χρήση κεραιών και υποδομών δικτύου.

Με την κίνηση αυτή Vodafone και Wind στοχεύουν να εκμεταλλευτούν κατά το μέγιστο δυνατό τις συνέργιες που προκύπτουν μειώνοντας το κόστος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit, η επένδυση των δύο εταιρειών θα φτάσει τα 200 εκατομμύρια ευρώ και στη νέα εταιρεία θα απασχοληθούν περίπου 600 άτομα, κάτι που σημαινει πως θα υπάρξει αντίστοιχος αριθμός νέων θέσεων εργασίας. 

nasepo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου