Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Με συγκρατημένη αισιοδοξία ξεκινάει ο Μέγας την νέα καλαθοσφαιρική σεζόν του



γράφει ο Λύσανδρος Γ. Αμιτζόγλου

Ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας καλαθοσφαίρισης του Μ. Αλεξάνδρου Κρύας Βρύσης την Δευτέρα 26 Αυγούστου στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης.
Ενισχυμένη η ομάδα σε σχέση με το περυσινό ρόστερ της θέτει ως στόχο, μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα και την ανάδειξη των νέων αθλητών που έχουν προωθηθεί στην ανδρική ομάδα.


Έτσι στoν τομέα των μεταγραφών έχουν προστεθεί στο έμψυχο δυναμικό οι Μπογδάνης, Δεμερτζής, Στεργίου από την Α.Ε.Καρυώτισσας καθώς και ο έμπειρος με θητεία σε Β & Γ Εθνική Τολιόπουλος προερχόμενος από τον Ηρακλή Κοζάνης. Ο Τοπιόπουλος αγωνίζεται στις θέσεις 1 και 2 και ήταν στο ρόστερ του Μ. Αλεξάνδρου και την προπέρσινη χρονιά. Οι μεταγραφικές κινήσεις θα ολοκληρωθούν για τον Μέγα με την αναζήτηση ενός ψηλού ! Επίσης στους περσινούς μικρούς της ομάδας φέτος προωθούνται και οι Κυριακίδης  (1998) και Μπουρονίκος (1999).
Ολόκληρο το ρόστερ στο οποίο θα στηριχθεί φέτος ο Μ. Αλέξανδρος είναι:
1.      Αμιτζόγλου Χ. Λύσανδρος
2.      Μαμπανάσης Βασίλης
3.      Μαντζούκης Γιώργος
4.      Παντζής Γιώργος
5.      Καλαβάζης Θωμάς
6.      Καρύπης Μάκης
7.      Μπογδάνης Πέτρος
8.      Τολιόπολυος Κων/νος
9.      Δεμερτζής Θεόσδωρος
10. Στεργίου Γαρύφαλος
11. Μαραζίδης Νεκτάριος (97)
12. Μπαλτζίδης Λάζαρος (97)
13. Κυριακίδης Παναγιώτης (98)
14. Μπουρονίκος Γιαννης (99)
15. Περόνκας Θεμιστοκλής (96)
16. Αναγνώστου Γιωργος (97)
17. Αναγνώστου Μιχάλης (98)

Η συνάντηση των συνεργαζόμενων Ακαδημιών του ΠΑΟΚ !

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο ΠΑΟΚ και το PAOK Junior Basketball Program συνεχίζουν την συνεργασία με ακαδημίες από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης και όλη την Βόρεια Ελλάδα. Και όχι μόνο την συνεχίζουν, αλλά επεκτείνουν το δίκτυο των συνεργαζόμενων ακαδημιών.
Την Παρασκευή (23/8) πραγματοποιήθηκε στο PAOK Sports Arena, η πρώτη συνάντηση των επιτελών του PAOK Junior Basketball Program με τους εκπροσώπους των συνεργαζόμενων ακαδημιών και ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Τεχνικός Διευθυντής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και υπεύθυνος του PAOK Junior Basketball Program και ο Υπεύθυνος οργάνωσης του PAOK Junior Basketball Program, υποδέχθηκαν τους εκπροσώπους των συνεργαζόμενων ακαδημιών, μαζί με τους προπονητές Θόδωρο Αστεριάδη, Γιώργο Βαλαβανίδη, Μίλτο Χατζηγεωργίου και τον συνεργάτη τους Μάκη Μυλωνά.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης μίλησαν στους εκπροσώπους των συνεργαζόμενων ακαδημιών ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σούλης Μαρκόπουλος, αλλά και οι συνεργάτες του Χάρης Μαρκόπουλος και Παντελής Μπούτσκος, ο Τεχνικός Διευθυντής Νίκος Σταυρόπουλος, ο Υπεύθυνος Οργάνωσης Θόδωρος Πολυμένης, ενώ ανταλλάχθηκαν απόψεις και ιδέες. Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, όλοι οι εκπρόσωποι των συνεργαζόμενων ακαδημιών παρακολούθησαν την προπόνησης της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ.
Στη συνάντηση συμμετείχαν οι εκπρόσωποι των ακαδημιών…
Ζέφυρος ’02, Ακαδημία Shooters από την Φλώρινα, Εθνικός Σοχού, ΓΑΣ Έδεσσας,
Ακαδημία Ντούγιας από τα Ιωάννινα, ενώ στη συνάντηση συμμετείχαν και εκπρόσωποι των δύο επόμενων ακαδημιών που θα συμμετέχουν στο δίκτυο των συνεργαζόμενων ακαδημιών, και είναι οι Ίκαροι Γιαννιτσών και η Νίκη Βόλου. 
Η επόμενη ακαδημία που θα συμμετέχει στο δίκτυο των συνεργαζόμενων ακαδημιών του PAOK Junior Basketball Program, θα είναι η ακαδημία από την ομάδα μπάσκετ της Σκιάθου. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, αντιπροσωπεία του PAOK Junior Basketball Program θα βρεθεί στη Σκιάθο το επόμενο Σαββατοκύριακο (31/8 – 1/9).
Την Ακαδημία του Μ. Αλεξάνδρου Κρύας Βρύσης εκπροσώπησαν ο Πρόεδρός της Κώστας Μπαλτσίδης και ο Προπονητής της Κωνσταντίνος Ντουβαλέτης
Όπως ανακοινώθηκε στην συνάντηση τα παιδιά των συνεργαζόμενων Ακαδημιών θα έχουν δωρεάν εισιτήρια διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ στην ειδικά διαμορφωμένη παιδική κερκίδα του PAOK ARENA BASKETBALL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου