Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Τα πλάνα για το ραντεβού με την ιστορία



Χρόνια περίμεναν στον ΠΑΟΚ τη συγκεκριμένη ευκαιρία και άπαντες στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο δείχνουν έτοιμοι-αποφασισμένοι να διεκδικήσουν κάθε πιθανότητα, που τους αναλογεί.
Το θετικό αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στο Γκελζενκίρχεν αύξησε τις ελπίδες του ΠΑΟΚ, αλλά το σημαντικότερο είναι πως έδωσε αυτοπεποίθηση στους παίκτες του Χουμπ Στέφενς, που προσπάθησε να τους αποφορτίσει σήμερα.
"Η Σάλκε έχει την πίεση, όχι εμείς", δήλωσε ο ολλανδός τεχνικός, που καταστρώνει τα τελευταία του πλάνα έχοντας σημαντικές απουσίες να διαχειριστεί. Λάζαρ, Λίνο και Λόρενς είναι τραυματίες και ο Στέφενς αναζητά λύσεις.

Ο μεγαλύτερος προβληματισμός του έχει να κάνει με το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Σπυρόπουλος δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του, ενώ και ο Σκόνδρας, που κατ' ανάγκη χρησιμοποιήθηκε εκεί στο Αγρίνιο δεν πήγε πολύ καλά.
Τη συγκεκριμένη στιγμή φαίνεται πως ο Σπυρόπουλος, που έχει μόλις δύο προπονήσεις με την ομάδα (σήμερα και χθες), μετά τον μικροτραυματισμό του, έχει το προβάδισμα. Αναμφίβολα η αγωνιστική του κατάσταση θα παίξει σημαντικό ρόλο αν τελικά επιλεχθεί για το αρχικό σχήμα.
Από εκεί και πέρα, η 11άδα έχει κλειδώσει και ο Στέφενς θα χρησιμοποιήσει ένα 4-2-3-1, που εύκολα θα μπορεί να μετατρέπεται σε 4-4-2. Ο Χακόμπο θα υπερασπιστεί την εστία του ΠΑΟΚ, ενώ την αμυντική τετράδα θα αποτελέσουν οι Κίτσιου, Κατσουράνης, Μιγκέλ Βίτορ και όπως είπαμε ένας εκ των Σπυρόπουλου και Σκόνδρα.
Ο Κάτσε θα είναι ο αντί-Λάζαρ και θα αγωνιστεί δίπλα στον Τζιόλη. Το αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής θα αναλάβει ο Στοχ, το δεξί ο Σαλπιγγίδης και στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Αθανασιάδης, έχοντας πίσω του τον Λούκας σε ρόλο επιτελικού.

sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου