Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ



Επηρεασμένοι από την άδεια Τούμπα με βάση την κρισιμότητα του αγώνα με την Σάλκε ήταν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, με τις αλλαγές κυρίως να "βγαίνουν" στον Στέφενς.
Από τους παίκτες που ξεχώρισαν ήταν οι Στοχ, Κίτσιου, με το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟΚ να εστιάζεται στο κέντρο της άμυνας. 

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ από το Sport24.gr: 


Σάνθ Χακόμπο
Στο πρώτο γκολ δεν αντέδρασε σωστά σε συνεργασία με την άμυνα κυρίως τον Σκόνδρα ο οποίος έχασε τον Ουτσίντα, ενώ έκανε άστοχη έξοδο και στο δεύτερο γκολ της Σάλκε.
Γιάννης Σκόνδρας
Αν και δεξιός μπακ στην αριστερή πλευρά τα πήγε αρκετά καλά στο μαρκάρισμα του Φαρφάν. Αντίθετα είχε πρόβλημα στο μαρκάρισμα του Ουτσίντα με τον παίκτη της Σάλκε να τον περνάει και να δημιουργεί το πρώτο γκολ των Γερμανών. Στο δεύτερο ημίχρονο δοκίμασε και το πόδι του από μακρινή απόσταση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Βίτορ
Δεν ήταν ικανοποιητική η παρουσία του στο κέντρο της άμυνας. Εκεί όπου ο ΠΑΟΚ δέχθηκε τόσο το πρώτο,  όσο και το δεύτερο γκολ από τους Γερμανούς. Δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα για την κρισιμότητα της αναμέτρησης.
Κώστας Κατσουράνης
Προσπάθησε να παίξει και με την μπάλα στα πόδια και να δημιουργήσει επιθέσεις από πίσω, ενώ πέτυχε και το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ. Η απόδοσή του ήταν ικανοποιητική.
Στέλιος Κίτσιου
Αρκετά καλός ο νεαρός μπακ του ΠΑΟΚ. Τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά βγάζοντας μάλιστα μια πολύ ωραία μπαλιά στο γκολ του Αθανασιάδη. Πολύ καλή η παρουσία του στο ματς.
Αλέξανδρος Τζιόλης
Δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες και προσπαθούσε κυρίως να "καταστρέψει" τις επιθέσεις των Γερμανών βοηθώντας τους συμπαίκτες του να "κλέψουν" την πρώτη μπαλιά.
Εργκίς Κάτσε
Ο νεαρός μέσος έκανε αρκετά καλή δουλειά κυρίως στις αλληλοκαλύψεις στο πρώτο ημίχρονο. Θα μπορούσε να τα πάει καλύτερα ακόμα στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ φάνηκε η κούραση στο τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ.
Λούκας
Έτρεξε πολλά χιλιόμετρα στο ματς και ήταν ο μοιραίος του ΠΑΟΚ, καθώς έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία αμέσως μετά το δεύτερο γκολ της Σάλκε.
Μίροσλαβ Στοχ
Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν ιδιαίτερα αισθητή η παρουσία του. Αντίθετα στο δεύτερο μέρος ανέβασε την απόδοσή του πήρε πολλές πρωτοβουλίες επιθετικά, βγάζοντας καλές μπαλιές για τους συμπαίκτες του, ενώ από τα δικά του πόδια ξεκίνησε το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ. Χρειάζεται περισσότερη διάρκεια στην απόδοσή του.
Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Λίγα πράγματα από τον Σαλπιγγίδη σε αυτό το παιχνίδι. Ναι μεν απασχολούσε τους αμυντικούς τις Σάλκε, αλλά πήρε λίγες προσπάθειες και δεν απείλησε ιδιαίτερα.
Στέφανος Αθανασιάδης
Ο Αθανασιάδης ήταν εξαφανισμένος σε όλο το ματς, αλλά στην πρώτη ευκαιρία που του δόθηκε εκτέλεσε τον Χίλντεμπραντ και ισοφάρισε για τον ΠΑΟΚ. Στο υπόλοιπο του αγώνα δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο.
Οι αλλαγές του Στέφενς
Ολίσε
Μπήκε στο 74' στην θέση του Σαλπιγγίδη, όσα λεπτά αγωνίστηκε δεν κατάφερε να κάνει και πολύ αισθητή την παρουσία του.
Νέτσιντ
Αντικατέστησε τον Αθανασιάδη στο 74' δεν βρέθηκε ούτε αυτός σε καλή βραδιά και δεν βοήθησε στο συγκεκριμένο ματς.
Γιώργος Γεωργιάδης
Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 80 στην θέση του Λούκας. Δεν μπορεί να κριθεί γιατί αγωνίστηκε πολύ λίγο.
sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου