Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Κάναμε ένα μεγάλο και τραγικό λάθος.Ζητάμε ειλικρινά συγνώμη.




Χθες το απόγευμα συνεργάτιδα του Πέλλα Δώθε στηριζόμενη σε επώνυμες αναφορές σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και σε εσφαλμένη προσωπική πληροφόρηση προχώρησε σε ανάρτηση που καμία σχέση δεν είχε με την πραγματικότητα όσον αφορά την εξέλιξη της υγείας της 20χρονης κοπέλας. Το δημοσίευμα όπως μας εξήγησε και η ίδια ήρθε κατόπιν έντονης  συναισθηματικής φόρτισης. Επισήμανε και η ίδια ότι ήταν ατυχές και προκάλεσε άδικα μεγάλη αναστάτωση σε φίλους, συγγενής αλλά και σε μεγάλη μερίδα κόσμου που αγωνιούσε και αγωνιά για την τύχη της άτυχης κοπέλας.

Διαπιστώνοντας και η ίδια πως η ανακριβή ανάρτησή της προκάλεσε μεγάλο πόνο και θλίψη...
ζήτησε από μόνη της να αποχωρήσει από την συντακτική ομάδα του Πέλλα Δώθε. Φυσικά η ευθύνες βαραίνουν και το σύνολο των τεσσάρων διαχειριστών καθότι οφείλαμε να ήμασταν πολύ πιο προσεκτικοί. Λυπούμαστε ειλικρινά για αυτό. Δεχθήκαμε έντονη και δίκαιη κριτική. Στα 3 χρόνια λειτουργίας αυτού του blog είναι η πρώτη φορά που υποπίπτουμε σε ένα τόσο σοβαρό σφάλμα. Δεν είμαστε επαγγελματίες των μίντια. Δεν κάνουμε σπέκουλα τον ανθρώπινο πόνο αφού όπως όλοι οι αναγνώστες μας γνωρίζουνε δεν αποσκοπούμε σε κέρδος από διαφημίσεις. Ωστόσο έγινε ένα τραγικό λάθος για το οποίο δεν πρόκειται ποτέ να συγχωρέσουμε εμείς πρώτοι τον εαυτό μας.
Στο πρόσωπο των δύο παιδιών βλέπουμε τον αδερφό μας, την αδερφή μας το φίλο και τη φίλη μας. Ενώνουμε την αγωνία μας με την αγωνία της οικογένειας και των φίλων της άτυχης κοπέλας και ελπίζουμε και ευχόμαστε από καρδιάς να βγει νικήτρια σ'αυτή τη δύσκολη μάχη που δίνει.

Πέλλα Δώθε

1 σχόλιο:

  1. Δεν έχω καταλάβει ποτέ σε τι ακριβώς εξυπηρετούν οι ειδήσεις τροχαίων σε ΜΜΕ εκτός από την εκμετάλευση της ευαισθησίας και του πόνου των ανθρώπων. Άλλοι είναι αρμόδιοι να διαχειριστούν στατιστικά τέτοια γεγονότα προς όφελος του συνόλου κι αν δεν το κάνουν θα κριθούν αυστηρά. Αλλά μέχρι εκεί... Το πόσοι νεκροί, τραυματίες κτλ υπάρχουν στα τροχαία οι μόνοι διαχειριστές είναι οι συγγενείς και φίλοι των θυμάτων. Αυτοί δεν χρειάζεται να διαβάσουν κανέναν για να μάθουν νέα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Είναι ήδη δίπλα τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή