Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Σημαντική συμφωνία συνεργασίας Ικάρων Γιαννιτσών και ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης



Σε μια σημαντική συμφωνία προχώρησε η Ακαδημία μπάσκετ "Ικαροι Γιαννιτσών " με τον Πάοκ Θεσσαλονίκης σ' επίπεδο τμημάτων ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ.
Την Παρασκευή 23 Αυγούστου, οι υπεύθυνοι προπονητές των 'Ικάρων Γιαννιτσών " Σπόντης Νίκος και Σερέτης Θεολόγος επισκέφτηκαν το κλειστό γυμναστήριο του Πάοκ ( το γνωστό " Παλατάκι" )και από τις συζητήσεις που έγιναν με τους  προπονητές  και υπευθύνους της λαοφιλούς ομάδας της Θεσσαλονίκης, επισημοποιήθηκε  η συνεργασία των Ικάρων με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και το PAOK Junior Basketball Program .


 Η συνεργασία επισημοποιήθηκε παρουσία του τεχνικού διευθυντή της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και υπεύθυνου του PAOK Junior Basketball Program Νίκου Σταυρόπουλου, του υπεύθυνου οργανωτικού του PAOK Junior Basketball Program Θόδωρου Πολυμένη και των προπονητών Βαλαβανίδη Γιώργου, Αστεριάδη Θεόδωρου, Χ'γεωργίου Μίλτου,Μυλωνά Ευθύμη ενώ σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν ο προπονητής της πρώτης ομάδας Σούλης Μαρκόπουλος και ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς.
Τέλος οι δύο προπονητές των" Ικάρων" παρακολούθησαν την προπόνηση της πρώτης ομάδας προσκεκλημένοι της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

 Είναι μια σημαντική κίνηση από τους 'Ίκαρους Γιαννιτσών",που σαν σκοπό έχει την μεταφορά προπονητικής και οργανωτικής τεχνογνωσίας από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και το PAOK Junior Basketball Program στην Ακαδημία αλλά και την ευρύτερη συνεργασία και τις προοπτικές που διανοίγονται- για όσους ταλαντούχους καλαθοσφαιριστές και καλαθοσφαιρίστριες των ' Ικάρων" θα διακριθούν- με το σύλλογο της Θεσσαλονίκης. 

Η σπουδαιότητα της συμφωνίας αναδεικνύεται από μια σειρά παραμέτρους όπως ο ορισμός των "Ικάρων "ως η αποκλειστική συνεργαζόμενη ακαδημία καλαθοσφαίρισης για τα γεωγραφικά όρια των Γιαννιτσών, η οργάνωση προπονητικών καμπ, διήμερων προπονητικών εκδηλώσεων στα Γιαννιτσά με παρουσία προπονητών από το Paok Junior basketball team, η διενέργεια προπονήσεων- μία φορά το μήνα- με τη συμμετοχή του τεχνικού τημ του Πάοκ, διεξαγωγή φιλικών αγώνων στο PAOK SPORTS ARENA, συμμετοχή των αθλητών των "Ικάρων" σε προπονητικά καμπ που διοργανώνει ο Πάοκ, φιλοξενία των" Ικάρων" σε αγώνες Α1 Εθνικής Κατηγορίας  στο 'Παλατάκι" για δωρεάν παρακολούθηση αγώνων από την ειδικά διαμορφωμένη παιδική κερκίδα( με ειδική κάρτα) και πλήθος κοινών κοινωνικών, φιλανθρωπικών,πολιτιστικών και αθλητικών δράσεων των δύο συλλόγων.

Η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας των δύο ακαδημιών ,μέσω κοινής συνέντευξης τύπου , στην οποία θα ενημερωθεί το ευρύ κοινό θα πραγματοποιηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα στα Γιαννιτσά.
Μ' αυτή την ευχάριστη είδηση , ξεκινά η καινούργια σεζόν για τους "Ίκαρους " Γιαννιτσών που αποδεικνύουν ότι συνεχίζουν δυναμικά την ανοδική τους πορεία στα μπασκετικά δρώμενα του δήμου Πέλλας.
Οι εγγραφές της Ακαδημίας ξεκινούν στις 26 Αυγούστου ,κάθε Δευτέρα,Τετάρτη ,Παρασκευή 18:00-20:00 και Σάββατο 10:00-13:00 στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου-Λυκείου Γιαννιτσών( απέναντι από το LIDL).


1 σχόλιο:

  1. Μπράβο στους Ίκαρους τα Γιαννιτσα χρειάζονται τέτοιες συνεργασίες, όμως το μπάσκετ είναι πεσμένο τα τελευταία χρόνια και όχι μόνον τοπικά. Κρίμα γιατί αυτό το πέσιμο είναι αποτέλεσμα της ξενολατρείας των ομάδων της Α1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή