Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Μεγάλο το ενδιαφέρον για συμμετοχή στον Δρόμο Θυσίας “PELLA HALF MARATHON 2013”


          
   Το ενδιαφέρον για την συμμετοχή στον Δρόμο Θυσίας - PELLA HALF MARATHON 2013,
 ξεπερνά κάθε δεδομένο. Ομάδες δρομέων από όλη την Ελλάδα, την Ξάνθη, την Θεσσαλονίκη, την Καβάλα, την Λάρισα, τον Βόλο, την Κατερίνη, το Κιλκίς, την Βέροια, την Έδεσσα, την Αριδαία και βέβαια από τα Γιαννιτσά, δηλώνουν συμμετοχή καθημερινά. Αξίζει να σημειωθεί πως μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει και από ελιτ αθλητές  στίβου του ΣΕΓΑΣ.
Χαρακτηριστικό είναι πως φίλοι και οικογένειες δηλώνουν  συμμετοχή συνδυάζοντας  τον ημιμαραθώνιο και την διαδρομή των 6.000μ.

Στην διαδρομή ελεύθερου τρεξίματος – βάδην των 6.000μ, τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν πολύ μεγάλη συμμετοχή, στοιχείο που δείχνει πως ο Δρόμος Θυσίας έχει καθιερωθεί στην συνείδηση του κόσμου και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.
Οι οργανωτές έχοντας υπόψη τα δεδομένα φροντίζουν την παραμικρή  λεπτομέρεια , ώστε να διασφαλιστεί η μέγιστη ασφάλεια και η επιτυχία του αγώνα.
Για την  ασφάλεια του Δρόμου Θυσίας οι διοργανωτές έχουν την πλήρη  στήριξη και συνεργασία, της  Αστυνομικής  Υποδιεύθυνσης  Γιαννιτσών,  της Τροχαίας Γιαννιτσών και της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας του Δήμου Πέλλας, ενώ η ιατρική κάλυψη εξασφαλίζεται με την συνεργασία του Νοσοκομείου Γιαννιτσών , του ΕΚΑΒ και του διαγνωστικού εργαστηρίου ΄΄ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΄΄Γιαννιτσών                                    

                                                           ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ –ΧΟΡΗΓΟΙ

               Η ανταπόκριση των φορέων των εθελοντικών ομάδων , αλλά και των ιδιωτών , είναι άμεση.
Η ΕΔΟΜΑΚ Σκύδρας ΗΦΑΙΣΤΟΣ, ο Όμιλος Φίλων μοτοσικλέτας Γιαννιτσών, ο Όμιλος  Φίλων μοτοσικλέτας Καρυώτισσας, η  Κυνηγητική Ομοσπονδία Μακεδονίας – Θράκης, ο Κυνηγητικός  Σύλλογος Γιαννιτσών΄΄ ο Φασιανός΄΄ ,ο Ναυτικός  Όμιλος Γιαννιτσών ΄΄ο Λουδίας΄΄, ο ΓΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών, ο ΑΟΠ Μίλωνας Γιαννιτσών, ο σύλλογος Ποντίων Γιαννιτσών, ο Εθνικός Γιαννιτσών, η εθελοντική ομάδα  ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, συμμετέχουν και συνεργάζονται με τους διοργανωτές για να καλύψουν τις ανάγκες του αγώνα.
Τα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης  ΣΤΟΧΟΣ , ΣΥΓΧΡΟΝΟ, ΜΕΘΟΔΟΣ , με εθελοντικές ομάδες θα στελεχώσουν τους σταθμούς νερών.
Το στούντιο φωτογράφισης – my studio Γιαννιτσών θα προσφέρει την φωτογραφική κάλυψη του αγώνα.
Οι ενδιαφερόμενοι φορείς και ιδιώτες, παρακαλούμε να επικοινωνούν με τον Δήμο Πέλλας – γραφείο αθλητισμού , τηλ 2382 3 50809.

Συμμετέχουμε και Προσφέρουμε στον Συνάνθρωπο…


              Φέτος, για πρώτη φορά, οι Δρομείς και οι Εθελοντές θα προσφέρουν με την συμμετοχή τους στον Συνάνθρωπο. Συγκεκριμένα, επιχειρήσεις και ιδιώτες του Δ.Πέλλας και της ευρύτερης περιοχής, θα προσφέρουν 1 ευρώ, για την συμμετοχή κάθε δρομέα  τόσο στον PELLA HALF MARATHON όσο και στον δρόμο των 6.000μ, αλλά και για την συμμετοχή κάθε Εθελοντή . Η προσφορά αυτή θα δοθεί στο γεύμα Αγάπης του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών .
                                                          
                                                                   ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Οι αιτήσεις εγγραφών θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη 11/9, παρακαλούμε όμως για την όσο το δυνατόν πιο άμεση κατάθεση της δήλωσης εγγραφής, ώστε να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες του αγώνα.                                                           
Εγγραφές :
- Δήμοs Πέλλας - Γραφείο Αθλητισμού,  τηλ 2382 3 50809-fax 23820 21 544,
   email: aodig@giannitsa.gr 
- ιστοσελίδα της  Ο.Μ.Γ  www.omgclub.gr 
-  ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΛΛΑΣ – ΚΙΛΚΙΣ τηλ. 2381027160, email: kilkispellassegas@yahoo.gr        
-  Έφορος Αθλημάτων  Ο.Μ.Γ- τηλ. 23820 28 478, email: petsos1972@yahoo.gr         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου