Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Εγκαίνια Εμποροπανήγυρης Γιαννιτσών (εικόνες)



Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή  06/09/2013 τα εγκαίνια της ετήσιας Εμποροπανήγυρης  Γιαννιτσών από το Δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο. Στη εκδήλωση ,η οποία ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό από τον Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ , παρέστησαν, οι  Βουλευτές  Πέλλας. Γ. Καρασμάνης, Διον. Σταμενίτης, Θεοδ. Τζάκρη, Iορδ. Τζαμτζής ο  Αντιπεριφερειάρχης  Πέλλας Θ. Θεοδωρίδης, ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημ. Γιάννου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι τοπικών αρχών, συλλόγων, φορέων, καθώς και πλήθος επισκεπτών.

Την επίσημη έναρξη της Εμποροπανήγυρης κήρυξε ο Δήμαρχος Πέλλας ,ο οποίος στην ομιλία  του τόνισε μεταξύ άλλων:  ότι η Εμποροπανήγυρη Γιαννιτσών αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας και της παράδοσης της πόλης και ότι η  σημερινή Δημοτική Αρχή αποδεικνύει πως και θέλει και μπορεί να διατηρεί και να αναβαθμίζει τέτοιους θεσμούς. Επίσης αναφέρθηκε σε όλα όσα έχει καταφέρει η Δημοτική Αρχή τα τελευταία σχεδόν 3 χρόνια, στο νοικοκύρεμα, στη βελτίωση της καθημερινότητας του δημότη, στα έργα που υλοποιούνται σε ολόκληρο του Δήμο, στην αλλαγή φιλοσοφίας στον τρόπο διοίκησης, καθώς και στις φιλότιμες προσπάθειες του προσωπικού του Δήμου Πέλλας. Τονίζοντας χαρακτηριστικά, “ότι παρά  τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες σε σύντομο σχετικά χρονικό διάστημα καταφέραμε και πετύχαμε πολλά και ουσιαστικά.
Χωρίς μεγαλοστομίες και επικοινωνιακά παιχνίδια.
Με συνεχή και αδιάλειπτη παρουσία, είμαστε κοντά στο δημότη και στα προβλήματά του, με έργα και παρεμβάσεις  σε κάθε γειτονιά του Δήμου. “
Ο Δήμαρχος, κλείνοντας την ομιλία του ευχαρίστησε τους εκθέτες και τους επισκέπτες για την παρουσία τους και στη φετινή εμποροπανήγυρη.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου