Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Τετάρτη 16/10



Τίποτε δεν είναι πιο ευχάριστο στους ανθρώπους από το να συζητούν τα ζητήματα των άλλων.


Γενικά: Έχετε ήδη αναλάβει κάποια καθήκοντα τα οποία δεν σας αφήνουν και μεγάλο περιθώριο αλλά δεν πειράζει το να προσφέρετε και μερικές φορές γιατί σας δίνει την δυνατότητα να είστε πιο κοντά με τα άτομα που έχετε δίπλα σας.
Ερωτικά: Η επαφή με έναν Παρθένο μπορεί να γίνει κάτω από περίεργες συνθήκες αλλά θα σας κάνει το κλικ, αρκεί να μην τον κάνετε να φοβηθεί με κάποιες παράλογες συμπεριφορές. Επειδή σήμερα θα μείνετε κλεισμένοι στο σπίτι σας ίσως θα ήταν καλό να μην κόψετε την επικοινωνία.
Καριέρα & Οικονομικά: Ψάχνεστε πολύ να βρείτε κάτι καινούργιο και ένα άτομο από τον περίγυρο σας ίσως να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε κάτι διαφορετικό που θα μοιάζει στην αρχή με χόμπι ή με ημιαπασχόληση αλλά θα είναι πολύ ιδιαίτερο.

Γενικά: Είστε σε μεγάλη διάθεση γιατί πιστεύετε ότι έχετε βάλει το μάξιμουμ των δυνατοτήτων σας για ένα θέμα που σας απασχολούσε και τώρα μπορεί να απολαμβάνετε τα καλά αποτελέσματα. Οι φίλοι σας θα είναι πολύ κοντά σας και ίσως μια βόλτα μαζί τους να σας χαλαρώσει.
Ερωτικά: Η φιλική σας συμπεριφορά μπορεί να φέρει ευκολότερα μια προσωπική σχέση για αυτό να πιστεύετε στην φιλία. Μερικές φορές είστε τόσο απόλυτοι πάνω σε αυτή την ιδέα και ίσως να χάνετε σοβαρές ευκαιρίες και κυρίως σημαντικά άτομα που είναι διατεθειμένα να είναι δίπλα σας. Ο Κριός και ο Παρθένος είναι υποψήφιοι για νέες γνωριμίες.
Καριέρα & Οικονομικά: Γενικά τηρείτε συντηρητική πολιτική για αυτό ίσως να μην σας φαίνεται ένα μικρό άνοιγμα που μπορεί να κάνετε τόσο σημαντικό αλλά να σας αποφέρει κάποια κέρδη. Αρκεί να πιστέψετε ότι κάτι καλό μπορεί να γίνει και για σας.

Γενικά: Έχετε κατά κάποιον τρόπο αφεθεί σε ένα συναίσθημα που σας δίνει μεγάλη ευαισθησία αλλά και πληροφορίες ότι κάτι μπορεί να αλλάξει. Σίγουρα οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα κινηθείτε περισσότερο για να βγάλετε το δυναμικό σας. Αλλά πάντα χρειάζεται λογική και πίστη.
Ερωτικά: Σας έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σας και ίσως να έχετε παραδοθεί σε κάτι που μπορεί να μην είναι και απόλυτα αληθινό. Αν ταυτιστείτε με ένα πρόσωπο που σας πηγαίνει σε συναισθηματικό επίπεδο αλλά όχι στο πρακτικό και στον τρόπο γενικά ζωής σίγουρα θα χρειαστεί να το ξανασκεφτείτε ή να βρείτε άμεση λύση.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες αλλά θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε το στάρι από την ήρα γιατί μέσα στην δυνατότητα και στην πόρτα που ανοίγει υπάρχει και μια παγίδα που θα πρέπει να την ανακαλύψετε. Εξασφαλίστε περισσότερο πορτοφόλια, χαρτιά, κλειδιά και κινητό.

Γενικά: Είστε σε φάση που νιώθετε ότι μπορείτε να συμπαρασταθείτε σε κάποια άτομα αλλά και να πάρετε τα καλύτερα από αυτούς. Θα σας οδηγήσει το συναίσθημά σας και θα γίνουν πολύ καλά πράγματα και κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο.
Ερωτικά: Είστε σε πολύ θετική φάση αφού εσείς νιώθετε καλά για αυτό θα ξεπεράσετε κάποιους περιορισμούς που έχετε βάλει εσείς οι ίδιοι. Παρόλο που έχετε εύνοια τον πήχη τον έχετε ανεβάσει ψηλά και κάνετε τα πάντα για να βρείτε ένα πρόσωπο με ποιότητα ή να αναπτύξετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Αφού η ημέρα σας είναι γενικά θετική θα δείτε ότι και εδώ θα πάτε καλά γιατί όλα είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους. Η ζωή σας γενικά πάει να αλλάξει και να δείτε κάποια πράγματα πολύ διαφορετικά. Για αυτό μπορεί να λάβετε και ένα τηλέφωνο για μια δουλειά που περιμένατε εδώ και καιρό.

Γενικά: Είστε γενικά πολύ αφημένοι σε κάποια πράγματα κι ίσως χρειαστεί να έχετε μεγαλύτερη επιμέλεια σε όλα σας τα θέματα και κυρίως σε ό, τι αφορά τους γύρω σας. Από την άλλη θα βρεθείτε μπροστά σε αλλαγές οι οποίες θα σας κινητοποιήσουν για να κάνετε πράγματα.
Ερωτικά: Ο κόσμος της φαντασίας μερικές φορές δεν σας αφήνει να δείτε τις αληθινές ανάγκες των συντρόφων σας. Για αυτό καλό είναι να ακούτε που και που αυτά που σας ζητάνε γιατί δεν θα μπορέσετε να δείτε τι πραγματικά συμβαίνει. Ο Ιχθύς είναι πολύ κοντά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποιες προτάσεις για συνεργασίες τις οποίες θα πρέπει να προσέξετε γιατί ίσως να υπάρχει μια ασάφεια. Για αυτό να βρείτε από την αρχή την σωστή φόρμα για να ξέρετε τι θα μπορέσετε να κάνετε άμεσα.

Γενικά: Έχετε την ανάγκη να μοιραστείτε με κάποια άτομα κοινές συναισθηματικές εμπειρίες. Η ευαισθησία σας θα φανεί πολύ πιο εύκολα και θα είστε ευάλωτοι απέναντι σε κάποια άτομα.
Ερωτικά: Έχετε γενικά μια καθολική εύνοια για αυτό προσπαθήστε να βάλετε μέσα στο μυαλό σας ότι έχετε αναστατώσει ένα πρόσωπο που εσείς μπορεί να πιστεύετε ότι τίποτε δεν νιώθει για σας. Η σχέση με Καρκίνο θα δώσει ένα καλό δείγμα γραφής.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάνετε ένα άλμα το οποίο θα σας βοηθήσει στις δικές σας επιλογές και σχέδια. Θα έχετε πάντως υποστήριξη από πρόσωπα που μπορεί να μην το περιμένατε. 
Γενικά: Μπορεί να αναλώνεστε με κάποιες σχέσεις οι οποίες ίσως να σας παρασύρουν σε συναισθηματικές αναλύσεις και ευαισθησίες. Το καλλιτεχνικό σας όραμα μπορεί να γίνει πιο εύκολο με την βοήθεια ενός προσώπου εξ ίσου δημιουργικό.
Ερωτικά: Μερικοί από εσάς έχετε ανάγκη ή να μην έχετε τόσο ενεργή στάση απέναντι σε μια σχέση γιατί είτε νιώθετε κουρασμένοι, είτε θα ασχοληθείτε περισσότερο με την πρακτική πλευρά της. Ο Καρκίνος σας πιέζει αρκετά συναισθηματικά αλλά και ο Ιχθύς σας αποπροσανατολίζει.
Καριέρα & Οικονομικά: Να είστε πολύ προσεκτικοί σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν και να έχουν ένα πλάνο οικονομικό γιατί τα σχέδια και ο προγραμματισμός είναι καλά αλλά η συναισθηματική σας κατάσταση μπορεί να μην βοηθάει να πάρετε αποφάσεις.

Γενικά: Σήμερα θα ηρεμήσετε γιατί όλα θα πάνε καλά. Κάποιες πρωτοβουλίες που θα αναλάβετε θα διαπιστώσετε ότι θα εξελιχθούν όπως εσείς είχατε σκεφτεί. Η ζωή σας έχει αλλάξει γιατί οι ευθύνες σας είναι πιο μεγάλες αλλά και εσείς ωριμάζετε μαζί με αυτές.
Ερωτικά: Η συναισθηματική σας ευαισθησία είναι αυτή που θα σας κάνει να παρακινηθείτε και να βγάλετε τα εσώψυχά σας σε ένα πρόσωπο που μερικές φορές δεν ξέρει ακριβώς τι νιώθετε. Η σχέση σας με έναν Κριό περνάει από πολλά κύματα αλλά επιβιώνει.
Καριέρα & Οικονομικά: Η πρόταση που μπορεί να δεχθείτε από ένα άτομο ή από μια ομάδα στην οποία πριν καιρό είχατε καταθέσει το βιογραφικό σας θα είναι πολύ ξαφνική. Ίσως τα χρήματα που θα σας προτείνουν να μην είναι αυτά που περιμένατε αλλά θα είναι και πάλι καλά.

Γενικά: Είστε ελαφρώς μπερδεμένοι αλλά και αισιόδοξοι γιατί θα πρέπει να ξεφύγετε από κάποιες ανασφάλειες οι οποίες μερικές φορές σας φαίνονται ανυπέρβλητες.
Ερωτικά: Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει μερικές φορές είναι φευγάτο και ίσως θα πρέπει να είστε πιο συγκεκριμένοι μεταξύ σας για να έχετε την σιγουριά ότι δεν ξεγελιέστε από κάτι. Η επαφή με τον Δίδυμο μπορεί να σας μπερδέψει.
Καριέρα & Οικονομικά: Όταν πάτε να συζητήσετε για χρήματα αλλά και για την υπόθεση ενός ακινήτου θα χρειαστεί να ψάξετε πάρα πολύ καλά τις λεπτομέρειες γιατί θα σας ξεφύγουν.

Γενικά: Έχετε κάπως χαλαρώσει από τις έννοιες και τις στεναχώριες και μπορεί να το έχετε ρίξει έξω. Καλό θα σας κάνει να περάσετε και λίγο όμορφα και να διασκεδάσετε.
Ερωτικά: Θα δείξετε με μεγάλη ευκολία τα κρυμμένα της καρδιάς σας. Μερικές φορές είστε πολύ αυστηροί γιατί δεν δέχεστε κάποιες αλλαγές κυρίως από το άλλο πρόσωπο. Σήμερα όμως θα επικοινωνήσετε πιο εύκολα με ένα Σκορπιό και ίσως να βρεθείτε εν μέσω γνωστών και να κάνετε μια γνωριμία με Καρκίνο.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρήματα θα πάρετε από μια μεριά που δεν την περιμένατε καθόλου. Μια πρόταση είτε από οικογενειακό περιβάλλον, είτε από την πλευρά ενός συγγενικού προσώπου θα σας δώσει την ευχαρίστηση ότι σας πιστεύει.

Γενικά: Έχετε κατά κάποιον τρόπο αφεθεί και μπορεί να πιστέψετε και κάποια πράγματα που σας μεταφέρουν άτομα τα οποία δεν είναι και πολύ της εμπιστοσύνης σας. Για αυτό πάντα όταν ακούτε κάτι που δεν αποδεικνύεται να είστε επιφυλακτικοί.
Ερωτικά: Η ζωή σας μπαίνει σε μια φάση που από την μια μεριά θα έχετε κοινωνικότητα και μεγάλο άνοιγμα, αλλά από την άλλη θα το χάνετε όλο αυτό γιατί θα προσγειώνεστε απότομα από τις ανάγκες της σχέση σας. Πιθανόν μια νέα γνωριμία από έναν Παρθένο.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή θα ασχοληθείτε με κάποιες αγορές να είστε σίγουροι από πριν τι θέλετε να πάρετε από το μικρό μέχρι και το πιο μεγάλο. Μπορεί να σας φαίνεται ότι σας είναι χρήσιμο και να μην είναι.

Γενικά: Έχετε καλοτυχία και νιώθετε ότι μπορεί να αγαπάτε και να εμπιστεύεστε τον κόσμο. Έχετε βέβαια και την ιδιαίτερη μεταχείριση από αυτούς που σας περιτριγυρίζουν επειδή δείχνετε ότι είστε έτοιμοι να προστατεύσετε και να δώσετε τρυφερότητα.
Ερωτικά: Είστε πολύ συγκινημένοι γιατί ένα πρόσωπο που περιμένατε να ανταποκριθεί με τον δικό σας τρόπο τελικά το κάνει κι ίσως να έχετε και μια πολύ σοβαρή πρόταση για οικογένεια ή για συμβίωση. Αν δεν υπάρχει τίποτε από όλα αυτά θα επικοινωνήσετε και θα λυθεί μια διένεξη που είχατε.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε πολύ απασχολημένοι και ιδιαίτερα ενεργοποιημένοι γιατί έχετε το θάρρος της γνώμης σας αλλά και της προσωπικής σας έκφρασης. Οι δυνατότητές σας είναι μεγάλες, αρκεί να μην φοβηθείτε και κάνετε πίσω από την επιρροή κάποιων συνεργατών.

Πηγή: astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου