Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Ξεκίνησε την λειτουργία της η Σχολή Χορού της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. Πέλλας



Ξεκίνησε την λειτουργία της για την φετινή περίοδο, με νέα καλλιτεχνική διεύθυνση, η Σχολή Χορού της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού & Ανάπτυξης Πέλλας (ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.).
Η Σχολή Χορού, η οποία στεγάζεται στο Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών (πάρκο Αγίου Γεωργίου), λειτουργεί υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Ελευθερίας Ζαγανίδου και προσφέρει ποιοτική εκμάθηση χορού σε μαθητές και μαθήτριες κάθε ηλικίας, αλλά και σε ενήλικες, σε ένα φιλικό και άριστα οργανωμένο περιβάλλον.  Επίσης, η Σχολή προσεγγίζει το ευρύ κοινό προσφέροντας σειρά μαθημάτων για όσους ενδιαφέρονται για το χορό ως τέχνη, αλλά και ως τρόπο έκφρασης.

Στην Σχολή λειτουργούν από φέτος τα παρακάτω Τμήματα:
Μουσικοκινητική Αγωγή, Μπαλέτο, Σύγχρονος Χορός, Hip Hop, Zumba, Pilates – Ορθοσωμική.
Η λειτουργία της Σχολής βασίζεται στην οικονομική συμμετοχή των μαθητών της, η οποία βέβαια είναι προσαρμοσμένη στις δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συγκυρίες.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τμήματα και το κόστος, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την γραμματεία του Ωδείου (2382024434) ή με την Γραμματεία της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. (2382084371 (καθημερινά 9:00–14:30).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου