Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Υπογραφή σύμβασης για την κατασκευή δεξαμενής-αντλιοστασίου και αξιοποίηση αρδευτικής γεώτρησης στο Σταυροδρόμι



Υπογράφηκε τη Δευτέρα 14/10/2013 στο Δημαρχείο Πέλλας από το Δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο και τον εκπρόσωπο της εταιρίας «Εργοτέχνημα ΕΠΕ» η σύμβαση «Κατασκευή  δεξαμενής –αντλιοστασίου και αξιοποίηση αρδευτικής γεώτρησης στη θέση «Τσαΐρια» Σταυροδρομίου».
Η εκτέλεση των εργασιών του έργου αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα.
Η  προθεσμία  ολοκλήρωσης  κατασκευής του έργου, ορίζεται σε 180 ημέρες και αρχίζει από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

 Ο συνολικός προϋπολογισμός  του έργου μετά  και την προσφερόμενη έκπτωση κατά τη διαγωνιστική διαδικασία, διαμορφώθηκε στο ποσό των 108.787.52 ευρώ.
«Έχοντας ως προτεραιότητα την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα στο Δήμο Πέλλας ξεκινάμε ακόμη ένα έργο ουσίας, διευκολύνοντας τις συνθήκες παραγωγής αλλά και συμβάλλοντας στη βελτίωση της ίδιας της παραγωγής ,με ταυτόχρονη μείωση του κόστους άρδευσης. Πρόκειται  για ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής, για το οποίο δεσμευθήκαμε και σύντομα το  ολοκληρώνουμε» δήλωσε ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος.

10 σχόλια:

  1. ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ Ο ΠΑΠ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΤΕΡ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 90% ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ.
    Τ ΑΚΟΥΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗ;;;ΟΧΙ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΒΑΡΥ ΠΕΠΟΝΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΝΟΗΤΕ ΠΩΣ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 90% ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ!!!!!!!.........ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ..........
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΕΚΕΙ ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 1 ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΣΤΑΥΡΟΥΔΑΚΙΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΟΕΟ;;;;;
    -----ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΤΕΣ-----
    (come back)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΘΑ ΓΥΡΙΣΗΣ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΟΣΤΑΜΚΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ,ΑΑΑΑΑ ΞΕΧΑΣΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ,ΕΣΥ ΤΟ ΘΥΜΑΣΕ,ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΒΓΑΛΗ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔ ΕΑΝ ΞΑΝΑΕΚΛΕΓΗ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να είναι καλά ο Σικοβάρης που πίεσε τον Στάμκο να κάνουν ένσταση για το έργο αυτό γιατί ήταν στα επιλαχόντα του leader κάτι που δεν πολυήθελε ο Στάμκος να γίνει! Εν ευθέτο χρόνο θα.... μαθένεται αρκετές ακόμα λεπτομέριες γι΄ αυτό και για άλλα έργα ! Τον Στάμκο τον έβγαλαν συγκεκριμένοι άνθρωποι στην Δ.Ε. Κρύας Βρύσης και αυτούς δεν τους έχει τώρα μαζί του γιατί είναι τόσο εγωιστής που δεν θέλει να έχει κοντά του ανπθρώπους που γνωρίζουν πέντε πράγματα ! Όποιος κανει όμως τον ξερόλα.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΗ ΜΑΣΑΣ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΝΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα παίρνεις τα ληγμένα σου ....έτσι;;;;

      Διαγραφή
    2. εε βεβαια ο τίτλος του Αυτοκράτορα και το κομμα που έγινε απόκομμα θα τον βγαλει... κουνια που σας κουναγε ΝεοΔημοκρατες χαχαχαχαχα !!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  6. Ότι και να λέτε ο Βασιλης είναι τόσο καθαρό παιδι και όλοι έχουν να λένε για αυτόν και όσα φυτιλια και να βάζετε η αξιοπρέπεια δε χάνεται απο τον άνθρωπο.Και ο Βασιλης δεν την έχασε τόσα χρόνια τώρα θα τη χάσει;Και όταν έρθει η ώρα θα το δείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΒΓΑΖΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
    ΣΙΚΟΒΑΡΗ ΓΕΡΑ ΗΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε όλους τους παραπάνω με αγάπη: Ξέρουμε πολύ καλά,άσχετα αν δεν το λέμε, για ποιο λόγο ο κ.κ. Δήμαρχος σάρωσε και θα σαρώσει στο Σταυροδρόμι όπως και σε κάποια άλλα χωριά του Δήμου με την ίδια ανάλυση!!! Του έμειναν μόνο αυτά όμως γιατί όλοι οι άλλοι τον πήρανε χαμπάρι. Ο Στάμκος είναι ο μόνος που δεν έχει πιθανότητα εκλογής στον Δήμο όπως και κάποιοι υποψήφιοί του με το ανάλογο δόγμα. Είναι η άποψή μου και αναμείνατε να δείτε εξελίξεις από τις οποίες θα βεβαιωθώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή