Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Η ΝΔ επιπλήττει τον Φαήλο που παραμένει αμετανόητος



Σε επίπληξη του Φαήλου Κρανιδιώτη προχώρησε η ΝΔ μετά το νέο προκλητικό ξέσπασμά του εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και της στάσης του απέναντι στην Χρυσή Αυγή που πυροδότησαν νέα αντιπαράθεση της κυβέρνησης με την Κουμουνδούρου, η οποία και ζήτησε την αποπομπή Κρανιδιώτη.

Μάλιστα, αν και με σχετική καθυστέρηση τη Δευτέρα κ. Κρανιδιώτης εμφανίστηκε στα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού όπου σε κατ
ʼ ιδίαν συνάντηση με τον γραμματέα του κόμματος κ. Ανδρ. Παπαμιμίκο έδωσε εξηγήσεις για την επίμαχη ανάρτησή του στο διαδίκτυο.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπαμιμίκος επισήμανε στον κ. Κρανιδιώτη, ο οποίος είναι και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, ότι τα όσα ανέφερε, αποτελούν προσωπικές απόψεις και δεν εκφράζουν την επίσημη Ν.Δ., ενώ του ζήτησε να είναι πιο προσεκτικός ώστε να μην εκτίθεται η παράταξη.

Από την πλευρά του ο κ. Κρανιδιώτης, υπογράμμισε στον κ. Παπαμιμίκο, ότι κάποιες από τις φράσεις του σκοπίμως παρερμηνεύθηκαν και διευκρίνισε πως ήταν μεταφορικά τα όσα είπε για τις «σφαίρες», ήταν εντός εισαγωγικών και αναφερόταν στα πολιτικά επιχειρήματα.

Για τη Χρυσή Αυγή, ο κ. Κρανιδιώτης υποστήριξε πως τα όσα είπε, δεν αφορούν την ηγεσία του, αλλά τους ψηφοφόρους, τους οποίους -όπως είπε- πρέπει να προσεγγίσει η Ν.Δ. 

Μάλιστα, ο κ. Κρανιδιώτης, τόνισε ότι λόγω του είδους του μέσου που τοποθετήθηκε, δηλ. το facebook, «είπε και μια κουβέντα παραπάνω».

Αργότερα άλλωστε σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ προσπάθησε εκ νέου να απολογηθεί λέγοντας μεταξύ άλλων ότι όταν μιλούσε για σφαίρες μιλούσε μεταφορικά.

Η νέα τηλεοπτική εμφάνιση Κρανιδιώτη έδωσε τροφή σε ποικίλα σχόλια που εκφράστηκαν μέσω twitter:

Αιχμηρός ήταν ο Δημήτρης Παπαδημούλης...







nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου