Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Αναρωτιέσαι αν σε έχει ερωτευτεί; – Δες τα επτά σημάδια που θα στο αποδείξουν .



Για να διαπιστώσετε αν ο σύντροφός σας συμμερίζεται τα ίδια συναισθήματα που τρέφετε εσείς για εκείνον, δεν έχετε παρά να «διαβάσετε» τα σημάδια.
1. Σας φέρεται όμορφα
Όταν ένας άνδρας αγαπάει μια γυναίκα δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον απέναντι στα συναισθήματα, τις ανάγκες και τις επιθυμίες της σε σημείο να τα θεωρεί το ίδιο σημαντικά με τα δικά του. Όταν αρέσετε σε έναν άνδρα, εκείνος νοιάζεται για την υγεία σας, για το αν περνάτε καλά, για το πώς νιώθετε. Και το δείχνει ακόμη και αν για να περάσετε εσείς καλά
χρειαστεί να αλλάξει λίγο τις συνήθειές του. Ο άνδρας που ενδιαφέρεται για εσάς δεν συμπεριφέρεται όμορφα μόνο απέναντι σε εσάς αλλά και απέναντι στην οικογένεια και τους φίλους σας.
2. Σας αφιερώνει το χρόνο του
Μήπως ο άνδρας που σας αρέσει δεν αφήνει να περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να σας ξαναδεί; Παρά τον λιγοστό ελεύθερο χρόνο του, κάθε φορά που είναι διαθέσιμος, θέλει να είναι μαζί σας και επιλέγει να περνά το χρόνο του μαζί σας; Τότε, συγχαρητήρια, ο άνδρας αυτός είναι ερωτευμένος μαζί σας!
3. Είστε η προτεραιότητά του
Οι άνδρες ξεχνιούνται εύκολα. Κι ακόμη πιο εύκολα ξεχνούν να πάρουν τηλέφωνο και να δώσουν σημεία ζωής. Αν ο άνδρας που σας αρέσει βρίσκει το χρόνο να σας καλέσει από τη δουλειά, συζητά μαζί σας για ό,τι τον απασχολεί, ενδιαφέρεται να μάθει τη γνώμη σας πριν πάρει μια απόφαση, χρησιμοποιεί συχνά το «εμείς» αντί για το «εγώ» και σας συμπεριλαμβάνει σε μελλοντικά πλάνα, ο άνδρας αυτός δεν σας έχει απλά στο κρεβάτι του αλλά και στη ζωή του.
4. Νοιάζεται για εσάς
Ένας άνδρας που σας αγαπά χαίρεται αληθινά κάθε φορά που κάτι όμορφο συμβαίνει στη ζωή σας και είναι πραγματικά υποστηρικτικός όταν βιώνετε δυσκολίες. Αυτός ο άνδρας είναι εκεί για εσάς τόσο στις χαρές όσο και στις δυσκολίες της ζωής. Σας σκέφτεται και σας εκπλήσσει συχνά με δείγματα της στοργής του, όχι μόνο τις ημέρες των γενεθλίων, των Χριστουγέννων και του Αγίου Βαλεντίνου. Είναι επίσης ο άνδρας που με την καθημερινή του συμπεριφορά σας προκαλεί να θέλετε να γίνετε ένας καλύτερος άνθρωπος.
5. Θέλει οι άλλοι να μάθουν για εσάς
Ο άνδρας που ενδιαφέρεται πολύ για τη γυναίκα που έχει δίπλα του δεν είναι τρυφερός μαζί της μόνο στους τέσσερις τείχους ενός σπιτιού. Ακόμη κι όταν βρίσκονται σε δημόσιο χώρο της κρατά το χέρι, την αγκαλιάζει, την φιλά τρυφερά. Είναι υπερήφανος για εκείνη και δεν διστάζει καθόλου να την συστήσει στους φίλους ή και στην οικογένειά του με την πρώτη ευκαιρία.
6. Αντιμετωπίζει τη σχέση σας με σεβασμό
Ο άνδρας που μας αγαπά είναι πιστός απέναντί μας και απέναντι στη σχέση μας και δείχνει σεβασμό απέναντι σε αυτό που έχουμε δημιουργήσει από κοινού. Είναι ειλικρινής απέναντί σας σε σχέση με τις πρώην αγαπημένες του και τους σκελετούς στην ντουλάπα του. Αυτό που λέει το κάνει και, όταν δεν μπορεί να κάνει κάτι, σας το λέει. Όταν προκύπτει ένα πρόβλημα είναι πρόθυμος να δουλέψει για να το λύσει. Και παρόλο που δεν είναι τέλειος, προσπαθεί να γίνεται συνεχώς καλύτερος.
7. Θέλει το καλύτερο για εσάς
Όταν ένας άνδρας μάς αγαπά, μας ενθαρρύνει να κάνουμε πράγματα που αγαπάμε, ακόμη κι όταν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να τα κάνουμε χωρίς εκείνον. Θέλει να περνάμε χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά μας και μας ενθαρρύνει γι’ αυτό. Επίσης μας ενθαρρύνει να αναζητάμε και να ζούμε όλα όσα μας παθιάζουν. Κι αυτό γιατί ξέρει πως όταν είμαστε ικανοποιημένοι και ευτυχισμένοι στη ζωή μας, είμαστε ικανοποιημένοι και ευτυχισμένοι και στη σχέση μας μαζί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου