Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Την Τετάρτη ανακοινώνει,όνομα συνδιασμού και υποψήφιους ο Στάθης Καστερίδης.



Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 19.00 στο Φιλίππειο, παρουσιάζουμε τη διακήρυξη αρχών, το όνομα και το έμβλημα του συνδυασμού μας. Σας καλούμε να στηρίξετε με την παρουσία σας τον αγώνα μας για έναν Ανθρώπινο και Ανοιχτό Δήμο Πέλλας.
Στάθης Καστερίδης
Υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας


9 σχόλια:


  1. ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ
    «SWEET HOME ΑΛΛΑΜΠΑΜΙΑΣ»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Ψηλά τη χτίζεις τη φωλιά και θα σου γείρει ο κλώνος και θα σου φύγει το πουλί και θα σου μείνει ο πόνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και είχαμε ένα βάσανο αν θα ανακοινώσει.Ο κόσμος καίγεται και εσείς το χαβα σας.Άντε ρε Ουστ απο εδω όλοι σας.Μαύρο σε όλους κοπροσκυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή κίνηση του Καστερίδη αλλά με δύο σοβαρά μειονεκτήματα. Α) Λάθος εποχή,κάποιος που αγαπάει τον τόπο και θέλει να προσφέρει πραγματικά,ξέροντας όλα τα θέματα εκ των έσω,δεν περιμένει να βγει σε σύνταξη για να το κάνει αλλά παραιτείται και αναλαμβάνει εξουσία και όλοι μαζί του.Δηλαδή όχι πρώτα εξασφαλίζουμε τα πάντα και μετά ηρωική εξόρμηση!!! και Β) Λάθος συνεργάτες, μάζεψε όλη την ολοκληρωμένη αποτυχία όλων των προηγούμενων αποτυχιών και θέλει με αυτούς να χτίσει το αύριο.Δεν χτίζεται τίποτα επάνω σε δοκιμασμένη αποτυχία. Και το μόνο θετικό είναι η επιλογή ενός προσώπου να πάει μαζί του,μιας νέας κυρίας,που πραγματικά αυτή αξίζει και μπορεί να προσφέρει, αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.....Καλή επιτυχία κ.Καστερίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ψηλά την χτίζεις την φωλιά και θα σου γείρει ο κλώνος και θα σου φύγει η κλανιά και θα γελάμε με χαρά και συ ακόμη κι'όμως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σιγά ρε φίλε 9.44 αυτό σε μάρανε εάν παίρνει σύνταξη ή ότι είναι εξήντα φεύγα; Και αν ήταν δημόσιος υπάλληλος δεν χάνει την θέση του. Αυτό που πρέπει να μας απασχολεί είναι εάν μπορεί να προσφέρει και τι προτείνει . Όχι πολλά δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΙΛΕ 9:44 ΤΟ 2012 ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΤΡΕΧΑΝΕ ΚΑΙ ΓΛΥΦΑΝΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙ(ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ),ΑΡΑ ΕΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 20%,ΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΒΑΣΙΜΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ-ΑΛΑΖΟΝΑ ΣΤΑΜΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χε@@ε ψηλά κι αγναντευε και γύρω γύρω δάφνες!!!

      Διαγραφή