Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Πολύ μικρές αλλαγές στη διατροφή σου θα σε βοηθήσουν να χάσεις βάρος!



Υπάρχουν άπειρες δίαιτες που σου υπόσχονται εξαιρετικά και γρήγορα αποτελέσματα τις οποίες μπορείς να βρεις και να δοκιμάσεις. Οι διατροφολόγοι, όμως, προτιμούν την αργή απώλεια βάρους. Μάθε τα κλειδιά για να χάσεις βάρος και να παραμείνεις στα -αδύνατα- κιλά σου για καιρό.
Φαγητό σε τακτά χρονικά διαστήματα
Το να τρως κανονικά και σε τακτά χρονικά διαστήματα είναι μία από αυτές τις πολύ μικρές
αλλαγές που μπορείς να κάνεις για να χάσεις βάρος. Καλό είναι να τρως καθημερινά 3 κύρια γεύματα αλλά και σνακ ανάμεσα στα γεύματά σου. Το καλό σε αυτή την περίπτωση είναι ότι δε θα χρειάζεται να περιμένεις πολύ ώρα ανάμεσα στα γεύματα και έτσι δε θα λιμοκτονείς. Φρόντισε να τρως αποξηραμένα φρούτα για σνακ ή μία χούφτα ξηρούς καρπούς.

Χυμοί από λαχανικά
Οι χυμοί που είναι φτιαγμένοι από λαχανικά δεν έχουν μόνο πολύ ωραία γεύση αλλά είναι και γεμάτοι θρεπτικά συστατικά. Έτσι θα προμηθεύεις τον οργανισμό σου με λαχανικά τα οποία είναι απαραίτητα για τον οργανισμό σου. Γίνει δημιουργική, ανάμειξε διάφορες γεύσεις και φτιάξε νόστιμους, χορταστικούς χυμούς.

Γιαούρτι
Στρέψου προς το γιαούρτι και θα καταφέρεις πολύ γρήγορα να χάσεις το βάρος που σε ταλαιπωρεί. Το γιαούρτι αποτελεί μία πολύ υγιεινή επιλογή καθώς είναι πλούσιο σε πρωτεϊνες. Επιπλέον το γιαούρτι δεν περιέχει ζάχαρη. Ανάμειξέ το με φρέσκα φρούτα και έχεις ένα σνακ που βοηθάει στη μάχη σου με τα περιττά κιλά.

Ξέχνα τα αναψυκτικά
Το να σταματήσεις να πίνεις αναψυκτικά και ποτά με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη είναι ένας από τους πιο απλούς τρόπους για να χάσεις βάρος. Τα αναψυκτικά περιέχουν πάρα πολλές θερμίδες που σε γεμίζουν με έξτρα κιλά χωρίς να το καταλάβεις. Πιες όσο περισσότερο νερό μπορείς και ξέχνα τα αναψυκτικά. Το νερό θα σε βοηθήσει να είναι ενυδατωμένος ο οργανισμός σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου