Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Πέμπτη 13/2



Δεν έχουμε ανάγκη τόσο την βοήθεια των φίλων όσο την πίστη ότι θα μας βοηθήσουν όταν τους χρειαστούμε.


Γενικά: Είστε σε φάση αρκετά δημιουργική και ίσως να μην αφήσετε κάποιες αρνητικές εικόνες ή συζητήσεις να σας μπλοκάρουν αυτά που νιώθετε. Τελικά καταλαβαίνετε ότι για να είστε καλά θα χρειαστεί να απομονώσετε οτιδήποτε σας έρχεται ουρανοκατέβατα και δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε. Η δημιουργικότητα πάντως σας δραστηριοποιεί να γίνετε καλύτεροι.
Ερωτικά: Θέλετε να αγαπηθείτε και να αγαπήσετε με πάθος. Για αυτό ίσως να βγάλετε τον καλύτερο εαυτό σας, παρ' όλα τα προβλήματα τα οποία μπορεί με τον τρόπο σας να τα βάζετε στην άκρη. Κυρίως ο Αιγόκερως σας δημιουργεί κάποιες εντάσεις αλλά εσείς θέλετε να τις ανατρέψετε. Πιθανόν μια νέα γνωριμία με ένα Παρθένο να αλλάξει την μοναχική σας πορεία.
Καριέρα & Οικονομικά: Εξελίσσεται μια κατάσταση η οποία μπορεί να σας βγει σε καλό γιατί θα δείτε ότι οι συνθήκες ευνοούν τις συνεργασίες αλλά χωρίς να παίζετε εσείς το απόλυτο παιχνίδι. Δεν πειράζει, είναι και αυτό μια εμπειρία η οποία θα σας εξελίξει πολύ περισσότερο.

Γενικά: Έχετε κάποιες προσωπικές απόψεις οι οποίες μπορεί να μην σας βοηθήσουν να λύσετε ένα πιθανό πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζετε και πάλι αυτές τις ημέρες. Το ότι θέλετε να είστε το επίκεντρο μέσα σε μια κατάσταση και να κερδίσετε γιατί πιστεύετε ότι έχετε δίκιο ίσως να σας κάνει υπερβολικά απόλυτους. Πιθανόν να ανοίξετε το σπίτι σας και να θέλετε να προκαλέσετε μεγάλη εντύπωση. Συγκρατηθείτε και να είστε ο εαυτός σας. Οι γεννημένοι από τις 13 έως και 15.4 θα νιώθετε μεγάλη πίεση. Φροντίστε την υγεία σας και την ξεκούραση του σώματός σας.
Ερωτικά: Η σχέση με Λιοντάρι θα σας κινητοποιήσει να ανταλλάξετε όρκους και αιώνια πίστη αλλά υπάρχει και μια δόση περιορισμού και από τις δυο πλευρές. Ο λόγος είναι ότι πιθανόν να νιώσετε ανασφάλεια και να προσπαθείτε να την ανταλλάξετε με παθιασμένα συναισθήματα που ίσως φτάσουν στην υπερβολή.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια κατάσταση στάσιμη η οποία σας κουράζει αφάνταστα και περιμένετε κάπως παθητικά την λήξη της χωρίς όμως εσείς να κάνετε πολλά πράγματα. Το θέμα είναι να ότι κάνετε κινήσεις για συνεργασίες και ίσως αυτό να σας μπλοκάρει παραπάνω.

Γενικά: Υπάρχει η ευεργετική επίδραση ενός προσώπου ή μιας γνώσης που σχετίζεται με τέχνη η οποία θα αναβαθμίσει την προσωπικότητά σας και θα βοηθήσει στο να κάνετε τις αλλαγές σας αλλά και να ενταχθείτε πιο εύκολα σε μια ομάδα ηήσε μια ιδέα την οποία θα την ακολουθήσετε με μεγάλο πάθος. Ο Ερμής που είναι ο κυρίαρχος πλανήτης σας συνεχίζει να είναι ανάδρομος και τώρα θα σας ενεργοποιεί καλύτερα γιατί υπάρχει το στοιχείο του αέρα που σας πηγαίνει πολύ.
Ερωτικά: Δοκιμάζετε τις αντοχές σας και βλέπετε ότι βγαίνει από μέσα σας μεγάλη δύναμη και πάθος το οποίο μερικές φορές φοβάστε ότι δεν το έχετε. Και όμως κρύβετε πολλά αποθέματα ερωτικής ενέργειας και πολλές φορές βγαίνει στην επιφάνεια και σας καίει με τον τρόπο της. Λιοντάρι, Τοξότης και Υδροχόος είναι από τις εύκολες περιπτώσεις. Αντίθετα ο Σκορπιός είναι μια δύσκολη περίπτωση αλλά πολύ προκλητική.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ανασκουμπωθεί και κάνετε βήματα τα οποία θα σας βοηθήσουν να λύσετε κάποιες υποθέσεις που μπορεί να έχει συμμετοχή και ένα συγγενικό πρόσωπο ίσως Δίδυμος. Θα τις λύσετε με ευκολία αρκεί να είστε πρόθυμοι να κάνετε βήματα και να μην μένετε στα ίδια και στα ίδια.

Γενικά: Έχετε μεγάλη προσφορά και ζήτηση και αυτό θα σας ενεργοποιήσει να κινηθείτε περισσότερο στο να «σώσετε» την υπόληψή σας γιατί ίσως να αντιληφθείτε σήμερα ότι δεν έχετε βάλει στην σωστή θέση τον εαυτό σας. Ίσως να γίνετε υπερβολικοί αλλά σε ένα σεμνό ζώδιο όπως είστε εσείς χρειάζεται και το θάρρος σε πολλά πράγματα. Η εμφάνισή σας και γενικά ότι σας αναβαθμίζει και σας κάνει να νιώθετε ότι έχετε αξία θα σας βοηθήσει σε υπερβολικό βαθμό.
Ερωτικά: Είστε σίγουροι για τα δικά σας συναισθήματα και τώρα ανιχνεύετε για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει γιατί θέλετε να έχετε κατά κάποιο τρόπο την αποκλειστικότητα από την πλευρά του. Πιθανόν να κάνετε κάποια δώρα περιμένοντας όμως και την αντίστοιχη κίνηση από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Ο Υδροχόος σας προβληματίζει αλλά στέκεται στο ύψος που θέλετε προς το παρόν.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε υπερβολικοί με τις αντιδράσεις αλλά και τις απαιτήσεις σας γιατί έχετε μπει σε φάση ανταγωνισμού ακόμα και για πολύ μικρά θέματα. Όμως όταν σας βγαίνει αυτό, θέλετε να υπερτερείτε και να έχετε την αναγνώριση μέσα στο περιβάλλον σας. Η προστασία προς το άτομο σας και τα συμφέροντα σας μπορεί να καταλύονται μερικές φορές όταν πρόκειται για τις ανάγκες της οικογένεια σας.

Γενικά: Αντιμετωπίζετε με μια ιδιαίτερη δυναμική όλα τα προβλήματα και θα τα λύσετε αμέσως και επιτόπου γιατί νιώθετε ότι έχετε συνείδηση σε κάποια θέματα που τον προηγούμενο καιρό αγνοούσατε λόγω έλλειψης αντικειμενικής κρίσης. Τώρα όμως που γίνεται ένα ξεκαθάρισμα με πιο έντονο τρόπο πιθανόν να δείτε και μια πλευρά που δεν ξέρατε. Οι γεννημένοι από τις 15 έως και 17.8 νιώθετε πιεσμένοι από τον χρόνο ή κουρασμένοι λόγω των πολλών θεμάτων που έχετε.
Ερωτικά: Ο ερωτισμός σας είναι διάχυτος. Είτε είστε με πρόσωπο είτε είστε μόνοι σας έχετε καταλάβει μέσα σας την δύναμη του έρωτα για αυτό προσπαθείτε με κάθε τρόπο να την κάνετε πράξη στην ζωή σας, δηλαδή να είστε ανοικτοί και αισιόδοξοι σε κάθε τι καινούργιο που θα σας έρθει. Μπορεί να σας δημιουργηθεί η επιθυμία να έχετε σχέση με ένα μεγαλύτερο πρόσωπο για να σας διδάξει την ζωή. Γενικά νιώθετε πιο ασφαλείς όταν έχετε ένα πολύ ώριμο πρόσωπο δίπλα σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε καταλάβει ότι μερικές φορές μπλοκάρετε εσείς οι ίδιοι κάποια πράγματα που είναι να γίνουν στην δουλειά σας από την κάπως απόλυτη ή εγωιστική θέση που έχετε απέναντι στα πράγματα και τις καταστάσεις. Όμως τώρα καταλαβαίνετε ότι θα χρειαστεί να πάτε και στην πλευρά του άλλου για να υπάρχει κινητικότητα και ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Γενικά: Έχετε μπροστά σας να επιλύσετε κάποια θέματα τα οποία δεν θέλετε με κανέναν τρόπο να τα εμφανίσετε προς τα έξω ή να φανεί ότι έχετε κάνει λάθος. Για αυτό προσπαθείτε εκ των έσω να τα λύσετε για να έχετε τον πλήρη έλεγχο. Αυτό βέβαια σας δυναμώνει αλλά συγχρόνως σας δίνει και την χαμένη σας πίστη την οποία μερικές φορές χάνετε από τις συμπεριφορές των άλλων.
Ερωτικά: Υπάρχει ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και είναι πολύ σημαντικό για σας, χωρίς όμως να μπορείτε να του το δείξετε από φόβο μήπως και σας παρεξηγήσει αν δεν νιώθει τα ίδια συναισθήματα με εσάς. Η μοναχικότητα που πολλές φορές σας διακατέχει ίσως να σας εμποδίζει να κάνετε το πρώτο βήμα αλλά τώρα καλυμμένοι από το πρόσχημα της φιλίας πιθανόν να κάνετε κινήσεις με τον Κριό ή τον Υδροχόο. Το Λιοντάρι είναι πολύ κοντά σας αρκεί να του δώσετε το πράσινο φως.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν δεδομένα που κάπως έχουν ανατραπεί. Μια συνεργασία που σας είχε ενοχλήσει και αφορά σε ένα κομμάτι από το παρελθόν σας μπορεί να ξαναβγεί στην επιφάνεια και να έχετε τα ίδια συναισθήματα θυμού που είχατε και πριν. Επειδή θα χρειαστεί εκ των συνθηκών να κινηθείτε εν μέρει μυστικά μην ανακοινώνετε όλες τις κινήσεις σας παντού.

Γενικά: Νιώθετε από μέσα σας δυνατοί κι αυτό σας βγάζει από την ταλαιπωρία να σας θαυμάζουν και να σας αποδέχονται οι άλλοι. Ο τρόπος που κινείστε θα είναι κατάλληλος για να προσεγγίσετε φίλους που ίσως είχατε χάσει λόγω κάποιων αρνητικών συγκυριών ή ξαφνικών συμβάντων. Αυτό θα σας φέρει πολύ κοντά. Όταν θέλετε γίνεστε πολύ δημιουργικοί για αυτό σήμερα τουλάχιστον προσπαθήστε να βρείτε τις κατάλληλες συνθήκες και σε πρακτικό επίπεδο για να είστε ευχαριστημένοι.
Ερωτικά: Είστε πολύ δοτικοί και με αυτόν τον τρόπο ζεσταίνεστε και εσείς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αν γίνετε και κάπως συγχωρητικοί, χωρίς να συμβιβάζεστε με καταστάσεις που δεν σας καλύπτουν από την ηθική πλευρά, τότε θα δείτε να συμβαίνουν πολλά καλά στην προσωπική σας ζωή γιατί έχετε το χάρισμα της επικοινωνίας αυτό το διάστημα.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να διατηρήσετε μια κατάσταση σταθερή και για αυτό αγωνίζεστε χρησιμοποιώντας μερικοί από εσάς και την βοήθεια σημαντικών γνωριμιών με στόχο την επικράτησή σας μέσα στον χώρο. Μπορεί να διαφωνείτε με τον τρόπο που κινούνται κάποιοι συνεργάτες σας γιατί τους θεωρείτε υπερβολικούς και πολύ τυπικούς αλλά τελικά έχετε την εξυπνάδα να τους χειριστείτε και αυτό είναι που κάνει την διαφορά.

Γενικά: Σήμερα νιώθετε έντονα ότι θέλετε να είστε το επίκεντρο και ίσως να εμποδίζεστε από δικά σας βαθιά πιστεύω ότι μπορεί να μην είναι σωστό. Πιθανόν να νιώθετε μεγάλη πίεση γιατί θα πρέπει να αποδείξετε πολύ περισσότερα πράγματα από αυτά που ίσως νιώθετε ότι μπορείτε να κάνετε.
Ερωτικά: Υπάρχει ένταση με ένα Λιοντάρι και με τον τρόπο του θα σας τραβήξει στα δικά του θέλω. Ο ρομαντισμός σας θα βγει στην επιφάνεια και θα γίνετε πιο ευαίσθητοι, περισσότερο όμως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες. Η σχέση με έναν Ιχθύ θα είναι πολύ εύκολη.
Καριέρα & Οικονομικά: Όσο ανεβάζετε τον πήχη ψηλά τόσο περισσότερο θα έχετε να αντιμετωπίσετε δυσκολίες και προσαρμογή σε θέματα που σας είναι αρκετά δύσκολο γιατί εδώ τίθεται θέμα προσωπικής σφραγίδας.

Γενικά: Θα αγνοήσετε κάποια προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν αυτή την περίοδο και θα εστιάσετε στο θετικό, με στόχο να ξεμπερδέψετε από όλα τα προβλήματα μια και καλή. Το θέμα ενός ταξιδιού θα σας ανεβάσει πολύ την διάθεση της περιπέτειας.
Ερωτικά: Ανταλλάσετε με εύκολο τρόπο τα συναισθήματα που νιώθετε με ένα Λιοντάρι. Η εξομολόγηση δεν θα σας χάλαγε. Μην γελοιοποιήσετε την στιγμή γιατί δεν το έχετε και πολύ να το κάνετε, επειδή όλα τα βλέπετε από την εύθυμη πλευρά της ζωής.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε την δική σας θεωρία για θέματα που πρέπει να διευθετήσετε. Επειδή σας απασχολεί ένα χρέος, πιθανόν να το λύσετε άμεσα και χωρίς μεγάλο κόπο, αντίθετα από αυτό που πιστεύατε. Το βλέπετε και εσείς ότι μερικές φορές γίνονται και μικρά θαύματα.

Γενικά: Αναλώνεστε μερικές φορές να κάνετε συζητήσεις που μπορεί να είναι ανούσιες και να μην έχετε διάθεση να τις συνεχίσετε. Όμως μπορεί να είναι αρκετά σοβαρές και να μην το αντιλαμβάνεστε αυτή τη στιγμή. Μερικές φορές χρειάζεται να γίνετε το επίκεντρο για να καταλάβουν τελικά ποιοι είστε. Για αυτό μην αρνείστε να βρεθείτε μπροστά γιατί τελικά δεν θα πετύχετε αυτό που θέλετε.
Ερωτικά: Η επαφή με το Λιοντάρι μπορεί να συνεχίζει να σας εκπλήσσει. Από εκεί που δεν περιμένατε να σας κτυπήσει την πόρτα γιατί πιστεύετε ότι είναι πολύ εγωιστής και όμως οι αντιδράσεις σας και οι αποφάσεις σας πιθανόν να το ταρακουνήσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Το βλέπετε ότι πρέπει να φερθείτε με μεγάλη αξιοπρέπεια αν είναι να μοιραστείτε με κάποια άλλα άτομα ένα οικονομικό κομμάτι ή ακόμα και αντικείμενα που σας ανήκει ένα μέρος και τώρα τα χωρίζετε. Επειδή θα βρείτε υποστηρικτές, μην σας πιάσει ο εγωισμός και δεν ζητήσετε αυτά που θέλετε.

Γενικά: Έχετε μεγάλη σταθερότητα σε αυτά που κάνετε και αυτό σας βοηθάει να εδραιώσετε μια κατάσταση η οποία αφορά και στους γύρω σας. Επειδή θα είστε αρκετά δοτικοί, ίσως να κάνετε κάποιες μεγαλόπρεπες κινήσεις κάνοντας δώρα και δίνοντας γύρω σας ζεστασιά. Ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος και πάλι στο ζώδιο σας και θα σας φέρει κάτι που μπορεί να σχετίζεται με το παρελθόν ή ακόμα και με μια ιδέα που είναι ανεκπλήρωτη.
Ερωτικά: Είστε γενικά σε μια ερωτική φάση και η Πανσέληνος που έρχεται σας ενεργοποιεί να κάνετε πολλές τρέλες και σίγουρα θα σας διαβεβαιώσει ότι είστε σε σωστό δρόμο. Βέβαια το δύσκολο είναι να διαχειριστείτε κάπως την σχέση με Υδροχόο αλλά όσο μεγαλώνετε μαθαίνετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Αλλάζετε κάποια δεδομένα και συνυπολογίζετε ένα πρόσωπο σαν συνεργάτη που ίσως να μην του δίνατε και μεγάλη σημασία. Ακούστε το όμως γιατί αυτό θα σας δώσει κάποιες λύσεις που ίσως να μην τις έχετε δει.

Γενικά: Αναλύοντας κάποια πράγματα βλέπετε ότι μπορεί να είστε κάπως έξω από την πραγματικότητα σε σχέση με μια ομάδα ή με μια κατάσταση που αφορά στις προσωπικές σας ανάγκες. Για αυτό δείτε τι ακριβώς χρειάζεστε και βάλτε τον εαυτό σας στη θέση που του αξίζει.
Ερωτικά: Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες έχετε ένα έξτρα ρομαντισμό ο οποίος θα σας βοηθήσει από την μια γιατί θα έρθετε πιο κοντά και θα έχετε εμπνεύσεις αλλά από την άλλη θα χρειαστεί να μην κάνετε υπερβολές και πάνω από όλα να μην νιώθετε λύπη για το άτομο που σας ενδιαφέρει. Το Λιοντάρι θα σας δημιουργήσει μια γλυκιά νοσταλγία αλλά ίσως να φοβάστε να το δείξετε ή να το παραδεχτείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μια μικρή αδράνεια γιατί πιθανόν να περιμένετε να συμβεί κάτι από άλλους και ίσως γίνετε κατά κάποιο τρόπο μοιρολάτρες. Πιστεύετε για συγκεκριμένα θέματα ότι πρέπει να έχετε εγωισμό και για αυτό δεν σας αρέσει να φαίνεται ότι έχετε ανάγκη. Με αυτή την δικαιολογία και με κόσμο να βρεθείτε, πολύ βέβαια επιλεκτικά, θα φέρετε την συζήτηση με τέτοιο τρόπο που δεν θα φαίνεται ότι ζητάτε κάποια χάρη.

Πηγή: astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου