Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Την Κυριακή 9/2 η εκλογή Υποψηφίου Δημάρχου της ΑΝ.Α.Σ.Α. Πέλλας








7 σχόλια:

  1. Ο υποψήφιος Δήμαρχός σας κυρίες και κύριοι της ΑΝΑΣΑ έχει βγει εδώ και καιρό και σταματήστε να δουλεύετε τον κόσμο. Είστε το νέο κίνημα των ''ταχατιστών'', δηλαδή τάχα μου τάχα μου, έτσι σας αποκαλούν στην πόλη και στα χωριά του Δήμου.Αλλά το σημαντικό για όλους εμάς που δεν ακουμπάμε σε τέτοια στοιχεία σαν εσάς είναι ότι ο υποψήφιος Δήμαρχός σας και οι σύμβουλοί του θα παραμείνουν απλά υποψήφιοι όπως έγινε και παλαιότερα (βλ. Αχτσιόγλου κλπ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την ίδια ώρα που ορισμένοι ετοιμάζονται για ξεκαθάρισμα πολιτικών λογαριασμών και κάποιοι άλλοι βλέπουν τις διαδικασίες ως προσωπική ρεβάνς,αναζητώντας αμφότεροι κομματικές στηρίξεις αναλώνοντας αλλήλους και ανακυκλώνοντας κολλητούς, η ΑΝΑΣΑ απαντά με τον παραδοσιακό ελληνικό τρόπο. Αυτόν της άμεσης δημοκρατίας. Τι να κάνουμε αν ενοχλεί ή ξενίζει κάποιους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ!ΕΔΩ ΚΑΙ 10ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε κόψτε τις μ@@@ιες και πείτε την αλήθεια στον κόσμο,βγάλτε τα πρόσωπα σας και μην τα κρύβετε πίσω από τις ''Δημοκτρατίες'' και επιτέλους σταματήστε το θέατρο του παραλόγου γιατί καήκατε από το ζέσταμα. Το ποσοστό σας τώρα είναι γύρο στα 5% απ αυτούς που απαρτίζουν την κίνηση και θα φτάσετε το διπλάσιο μέχρι το τέλος. Αυτό είναι. Είναι κρίμα όμως να δουλεύετε έτσι τον κόσμο και μάλιστα στο όνομα της Δημοκρατίας. Μετά τις εκλογές από το κίνημά σας δεν θα υπάρχει κανείς θα εξαφανιστείτε όλοι όπως άλλωστε ήσασταν εξαφανισμένοι τόσα χρόνια. Απλά λέγεστε αλεξιπτωτιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλορίζικος ο Γιάννης και καλή επιτυχία στις εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ποιος γιαννης ρε παιδια; ο γιαννης γκιωνακης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή