Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Νεοδημοκρατική σφαγή για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας -Ανακοίνωσε υποψηφιότητα και ο Ιωαννίδης.



Tην υποψηφιότητά του για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ανακοίνωσε ο βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Γιάννης Ιωαννίδης.
Σε δήλωσή του, που δημοσιοποιήθηκε από το πολιτικό του γραφείο, ο κ. Ιωαννίδης σημειώνει:
«Είναι γνωστή η αγάπη που τρέφω για τον τόπο μου, καθώς και ο σεβασμός μου για τις θυσίες και τους αγώνες των Μακεδόνων στη μακραίωνη Ιστορία μας.

Μετά από πολλή σκέψη και έχοντας ήδη υπηρετήσει την πολιτική από το βήμα του βουλευτή και τη θέση του υφυπουργού Αθλητισμού, αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στην υπηρεσία και την κρίση των Μακεδόνων συμπολιτών μου στις εκλογές του Μαΐου για την περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας.
Αποφάσισα να θέσω την υποψηφιότητά μου στην κρίση των Μακεδόνων συμπολιτών μου με στόχο να αναδείξω και να επιλύσω τα πραγματικά ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, πέρα από τα στενά κομματικά "τείχη", όπως άλλωστε το απαιτούν οι σημερινοί καιροί.
Προσδοκία μου είναι η υποψηφιότητά μου να δώσει στην επικείμενη αναμέτρηση για τις περιφερειακές εκλογές τον χαρακτήρα που της αναλογεί και της αξίζει, με κυρίαρχο διακύβευμα την προσφορά στους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους σε πλήρη αντιστοιχία με την προσπάθεια για εκσυγχρονισμό των υποδομών».
Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Ιωαννίδη έρχεται μια μέρα μετά από εκείνη του νυν περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Αποστόλου Τζιττζικώστα. Σημειώνεται ότι η ΝΔ είχε αποφασίσει να μην στηρίξει τον κ. Τζιτζικώστα για την Κεντρική Μακεδονία, καθώς προωθούσε για την περιφέρεια, αυτή τον κ. Ιωαννίδη.
Ωστόσο, χθες ο νυν περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά την υποψηφιότητά του την περιφέρεια, προκαλώντας εκνευρισμό στη Συγγρού.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο γραμματέας της ΝΔ, Θανάσης Μπούρας, κάλεσε τον κ. Τζιτζικώστα να μην ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, ενώ από τη Συγγρού του πρότειναν να διεκδικήσει τον Δήμο της Θεσσαλονίκης. Για λόγους οι οποίοι είναι άγνωστοι προς το παρόν, ο Απόστολος Τζιτζικώστας αρνήθηκε την πρόταση και αποφάσισε να το... παίξει αντάρτης, ανακοινώνοντας την  υποψηφιότητά του.


8 σχόλια:

  1. Ποια αγάπη ρε που δεν ξέρεις κατα που πέφτει η Πέλλα! Δεν παραπονιέμαι σε έχουμε δει στην τηλεόραση πολλές φορές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλωνω οτι θα υποστηριξω την υποψηφιοτητα ΙΩΑΝΝΙΔΗ μονον εαν παραιτηθει απο την ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ιδιοτητα!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΗΜΕΝΕ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΤΙ ΣΟΥΜΕΛΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φυσικα δεν μπορει και την πιτα ολοκληρη και τον σκηλο χορτατο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυο γάιδαροι μαλώναν σε ξένο αχυρώνα....Σοφός ο λαός. Η ΝΔ δεν μπορεί να πάρει 10% και αυτοί μαλώνουν ποιος θα γίνει Περιφερειάρχης. Πολύ καλό ρε Ιωαννίδη και Τζιτζικώστα. Ο Θεοδωρίδης με ποιον θα πάει??? Να το ακούσουμε για να γελάσουμε γιατί σε λίγο όλοι ξέρουν με ποιον θα πάει... Με τον Υποψήφιο των Διαβατών !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το τοντοριντο στο τελοσ τα κανη μια κωλοτουμπα και ....τσουπ !..παλι υποψηφιο θα ναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Την γνωρίζω προσωπικά την αγάπη σου για τον τόπο μας Γιάννη Ιωαννίδη αφού τόσο όσο βουλευτής τόσο και όσο υπουργός μόνο τα συμφέροντα της Αθήνας υπηρετούσες άρχισε ο πόλεμος έρχονται αποκαλύψεις για το πρώην κόμμα που υποστήριζα που εννοεί την ανανέωση με 60χρόνους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή