Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Η βουλευτής του ΚΚΕ Ελένη Γερασιμίδου στα Μπλόκα των αγροτών στην Πέλλα



Τους αγωνιζόμενους αγρότες της Πέλλας επισκέφτηκε Αντιπροσωπεία της Τομεακής Οργάνωσης Πέλλας του Κ.Κ.Ε. με την Βουλευτή του Κόμματος Ελένη Γερασιμίδου.
        Βρέθηκαν για μια ακόμη φορά στα Μπλόκα της αγροτιάς εκφράζοντας την αλληλεγγύη του Κόμματος στους αγώνες τους, με τα - πέρα για πέρα - δίκαια αιτήματα επιβίωσης για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.
       Η Ελένη Γερασιμίδου επισκέφτηκε όλα τα Μπλόκα της Πέλλας ( Κόμβος Μεσημερίου-Φανάρια προς Φλώρινα, Αριδαία, Κόμβος Πλευρώματος, Μαυροβουνίου, Γυψοχωρίου & Μελισσίου ) επισημαίνοντας στους αγρότες :

    
  « Είναι ανάγκη οι μικρομεσαίοι αγρότες με την αποφασιστικότητά τους να παλέψουν για την επιβίωσή τους, ενάντια στην πολιτική της ΕΕ και της κυβέρνησης, που τους ξεκληρίζει. Με συμμάχους τους εργαζόμενους και τους επαγγελματίες να αντιδράσουν αγωνιστικά στις πολιτικές, που τους σπρώχνουν στην ανεργία, που τους κλείνουν τα μαγαζιά, που επιδιώκουν να τους βγάλουν από τα χωράφια και τις παραγωγές τους.
      
Τα προβλήματα της φτωχής αγροτιάς είναι προβλήματα όλου του λαού. Οι πολιτικές ενάντια στους αγρότες πλήττουν συνολικά τα λαϊκά στρώματα, έχουν επιπτώσεις στη διατροφή, την ένδυση του λαού, οδηγούν στη συρρίκνωση μια σειρά κλάδους. Οι φόροι και τα χαράτσια λεηλατούν το πενιχρό εισόδημα, οι κατασχέσεις και οι πλειστηριασμοί απειλούν εξίσου όλα τα λαϊκά στρώματα».
    
Η βουλευτής του ΚΚΕ είχε την ευκαιρία να συναντήσει και εργαζόμενους των Σ/Μ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ, που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, μιας και είναι απλήρωτοι για μήνες και ζουν «μαύρο χειμώνα» με τις οικογένειές τους. Τους ενημέρωσε για την κατάθεση και νέας ερώτησης από το ΚΚΕ για την διασφάλιση από την κυβέρνηση των δεδουλευμένων τους.
     Μαζί με την Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ βρέθηκαν και οι εκλεγμένοι με την «Λαϊκή Συσπείρωση» δημοτικοί σύμβουλοι Έδεσσας & Πέλλας Φουνταλής Μιχάλης και Σίσκος Χρήστος αντίστοιχα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου