Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Έντονη δυσαρέσκεια στη ΝΔ μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Τζιτζικώστα



Η απόφαση του Απόστολου Τζιτζικώστα να ανακοινώσει το μεσημέρι της Πέμπτης την υποψηφιότητά του για τη θέση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας φαίνεται πως προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια της Νέας Δημοκρατίας. Ο λόγος της δυσαρέσκειας αυτής φαίνεται πως είναι το γεγονός πως η ΝΔ δεν είχε καταλήξει ακόμη στις υποψηφιότητες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και είχε μάλιστα ζητήσει από τον κ. Τζιτζικώστα να περιμένει
πριν προχωρήσει σε ανακοινώσεις.
Ανάμεσα στα σενάρια που εξετάζονταν ήταν η μεταπήδηση του κ. Τζιτζικώστα στον δήμο Θεσσαλονίκης, ως υποψηφίου στις προσεχείς εκλογές και η υποψηφιότητα του Γιάννη Ιωαννίδη στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.


Ωστόσο ο κ. Τζιτζικώστας έσπευσε να δηλώσει την υποψηφιότητά του, με αποτέλεσμα στελέχη της Συγγρού να αφήνουν να εννοηθεί ότι είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να μην λάβει ο ίδιος στήριξη.

Την ίδια στιγμή, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με γραπτή του παρέμβαση ανέφερε πως: «Μάγος δεν ήμουν, αλλά πριν από έναν χρόνο είχα προβλέψει τα σημερινά γεγονότα και είχα χτυπήσει έγκαιρα το καμπανάκι. Δυστυχώς τότε με αγνόησαν. Σήμερα, ως Αρχηγός της παράταξης Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, της παράταξης του 52,5% στις εκλογές του 2010, καλώ όλους τους περιφερειακούς συμβούλους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, να επιδείξουν σύνεση, ψυχραιμία και ομοψυχία, να συνεχίσουν ενωμένοι το έργο που ξεκινήσαμε μαζί, απερίσπαστοι απ' όσα ακούγονται και γράφονται ενόψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών. Πάνω απ' όλα η πατρίδα μας, η κεντρική Μακεδονία, πάνω απ' όλα το συμφέρον των πολιτών. Όλα τα άλλα εξυπηρετούν σκοπιμότητες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου