Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Το στιλ των επωνύμων δεν θέλει κόπο, θέλει copy



Μην πυροβολείτε το copy paste. Η αντιγραφή, άλλωστε, είναι η μεγαλύτερη μορφή κολακείας και πρωταρχικός σκοπός αυτού του άρθρου είναι να επαινέσει τους παρακάτω διάσημους κυρίους για τις ενδυματολογικές τους επιλογές στις σχετικά casual εμφανίσεις τους. Το αν εσύ θα επιλέξεις να συνδυάσεις τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που το κάνουν εκείνοι ή αν απλά θα πάρεις ιδέες για τις επόμενες αγορές σου, είναι δική σου
απόφαση. Ας κάνουμε όμως μια συμφωνία: δεν θα χρησιμοποιήσεις ποτέ τον όρο “αντιγράφω”. Θα λες “εμπνεύστηκα από…” ή “έχω αναφορές στο…”, όπως κάθε πετυχημένος μιμητής εκεί έξω.
Bradley Cooper

Ένας από τους πιο περιζήτητους ηθοποιούς αυτή τη στιγμή στο Χόλιγουντ, δείχνει τον πιο cool τρόπο να υποδεχθείς την μεγάλη επιστροφή των 90’s, το flight jacket. Και ποιος είναι αυτός; Να το συνδυάσεις με ετερόκλητα κομμάτια, δηλαδή από τη μια με χαλαρό cargo παντελόνι, από την άλλη με καθωσπρέπει γαλάζιο πουκάμισο, ούτως ώστε να δείχνεις άνετος, αλλά να μην μοιάζεις με χούλιγκαν. Τα μποτάκια μπορούν εύκολα να αντικατασταθούν από sneakers, ενώ τα γυαλιά ηλίου και ο σκούφος είναι  προαιρετικός.
Gerard Piqué


Έχει μια αξιοζήλευτη καριέρα, έχει μια τεράστια περιουσία, έχει στο πλευρό του μια από τις πιο ποθητές γυναίκες του πλανήτη. Και, σαν να μην έφταναν όλα αυτά, έχει και πολύ ενδιαφέρον προσωπικό στιλ, που του εξασφαλίζει συνεχώς συμβόλαια με μεγάλες εταιρίες ρούχων. Πώς το καταφέρνει; Κατ’ αρχήν, δεν φοβάται τα ρίσκα, όπως π.χ. να εμφανιστεί στην παρουσίαση του βιβλίου του με κατακόκκινο παντελόνι, το οποίο, όμως, θα συνδυάσει με ουδέτερο γκρι t-shirt ώστε να μην δημιουργηθεί χρωματικό χάος. Κατά δεύτερον, ξέρει καλά την αξία των κλασικών κομματιών, όπως ενός καλού δερμάτινου τζάκετ. Ολοκληρώνει το look με ένα ουδέτερο ζευγάρι μαύρα παπούτσια, παίρνει τη Shakira από το χέρι και είναι έτοιμος να πάει οπουδήποτε.
Joaquin Phoenix

 

Η απλότητα του ανδρικού ντυσίματος στην πιο ένδοξη εκδοχή της. Ο ιδιόρρυθμος μα πάντα γοητευτικός ηθοποιός επιλέγει κλασικά sneakers, υφασμάτινο chinos παντελόνι, λευκό πουκάμισο και μαύρη λεπτή πλεκτή μπλούζα για μια ημι-επίσημη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί. Δεδομένου πως το συγκεκριμένο σύνολο είναι εντελώς ήσυχο, χωρίς στιλιστικές εξάρσεις, το βάρος πέφτει στα υφάσματα και την εφαρμογή των ρούχων. Μυστικό της επιτυχίας του look: με μια γραβάτα από μέσα αμέσως γίνεται πιο επίσημο, με ένα σκούφο και ένα χαλί παρκά γίνεται σπορ.
Michael Fassbender


Πως μπορεί το κλασικό μαύρο σακάκι να δείχνει cool; Εύκολα, αν είσαι ο πιο πολυσυζητημένος ηθοποιός των τελευταίων ετών και αν το επιλέγεις για τις χαλαρές εμφανίσεις σου, συνδυάζοντάς το με μαύρο ή γκρι παντελόνι, μαύρο t-shirt και απλά καθημερινά sneakers. Αν ο καιρός δεν σηκώνει ακόμη τόσο ανάλαφρο outfit, μπορείς να προσθέσεις κάτω από το σακάκι μια ζακέτα ή ακόμη και ένα κασκόλ. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, τα γυαλιά ηλίου είναι απαραίτητα. 
Justin Timberlake



Μια καλοραμμένη ζακέτα σε ήσυχη, ουδέτερη απόχρωση μπορεί ακόμη και να υποκαταστήσει το σακάκι σε κάποιες εμφανίσεις που θες να αποφύγεις το υπερβολικά formal ντύσιμο όμως ξέρεις πως δεν μπορείς να εμφανιστείς χύμα ντυμένος. Στην επίτευξη του στιλιστικού αυτού στόχου θα σε βοηθήσουν ακόμη το κλασικό preppy καρό πουκάμισο και τα αθάνατα chinos σε γκρι ή μπεζ απόχρωση, ενώ το σύνολο ολοκληρώνεται από ένα ζευγάρι καφέ suede μποτάκια.
 oneman.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου