Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Φρίκη: Απελπισμένος από την κρίση αυτοκτονεί μπροστά σε κάμερα (video)



Γράφει ο Κωνσταντίνος Σγόντζος
Σοκάρει το Πανελλήνιο η αυτοκτονία απελπισμένου πολίτη μπροστά στο φακό της κάμερας, που απαθανατίζει την απονενοημένη του πράξη, υποδεικνύοντας τους ηθικούς αυτουργούς … που κυκλοφορούν ελεύθεροι, όπως αναφέρει ο διάσημος σκηνοθέτης
Όπως μας δήλωσε ο Δημήτρης Κολλάτος, «Λυπούμαστε και τιμούμε τους Έλληνες αυτόχειρες, αλλά πρέπει να θυμόμαστε τους αληθινούς υπεύθυνους των αυτοκτονιών που κυκλοφορούν
ελεύθεροι και δεν έχουν τιμωρηθεί.
Αυτοί είναι ο αρχιερέας της διαπλοκής Κώστας Σημίτης, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο νυν πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς«.
Και συνεχίζει χειμαρρώδης και δυναμικός όπως πάντα: «Όλοι οι Έλληνες, δεξιοί, αριστεροί και κεντρώοι πρέπει ενωμένοι να ξεσηκωθούν ενάντια στη Γερμανική κατοχή, τα μνημόνια και το ξεπούλημα της χώρας από τις τράπεζες. Οι Γερμανοί θέλουν να πετύχουν με τους Έλληνες αυτό που δεν κατάφεραν με τους Εβραίους. Τον πλήρη αφανισμό μας.
Κι όπως δικάστηκαν και τιμωρήθηκαν οι Έλληνες δοσίλογοι της Κατοχής, έτσι να τιμωρηθούν οι σύγχρονοι μιμητές τους, που κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι».


Παρακολουθήστε την συγκλονιστική και απονενοημένη σκηνή της αυτοκτονίας του απελπισμένου από την κρίση που είναι το 2ο trailer από την νέα ταινία του σκηνοθέτη Δ. Κολλάτου «Η Εκδίκηση του Διόνυσου»

 http://www.youtube.com/watch?v=Paz3O4BkvHc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου