Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Η πιο ποθητή γυναίκα του κόσμου είναι 1.60 [εικόνες]



Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του ανδρικού σάιτ askmen.com. η Αγγλίδα ηθοποιός Εμίλια Κλαρκ που υποδύεται τη δρακομάνα Ντενίρις Καλίσι είναι η πιο ποθητή γυναίκα για το 2014.
Στην ψηφοφορία πήραν μέρος περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι, οι οποίοι έφεραν στη δεύτερη θέση την ηθοποιό Αλισον Μπρι από τη σειρά «Mad Men», ενώ στην τρίτη και τέταρτη θέση το μοντέλο Εμιλι Ρατακόφσκι και την ηθοποιό Τζένιφερ Λόρενς αντίστοιχα.
Η 26χρονη Εμίλια Κλαρκ, που τουλάχιστον στους πρώτους κύκλους χάρισε στους τηλεθεατές
αρκετά «ζουμερά» στιγμιότυπα, πόζαρε για το «Vs.Magazine» στους δρόμους τους Λος Αντζελες σε μια φωτογράφηση εμπνευσμένη από διάσημες κινηματογραφικές εικόνες. Θεωρείται σήμερα η πιο ποθητή γυναίκα στον κόσμο παρότι το ύψος της είναι μόνο 1.60.
Η Κλαρκ, που ξεκίνησε την καριέρα της κάνοντας διαφημιστικά σποτ, θα υποδυθεί την Σάρα Κόνορ στο νέο «Terminator».
Η σέξι φωτογράφηση της Κλαρκ μπορεί να μην είναι μέρος της καμπάνιας του HBO, όμως συμπίπτει χρονικά με την υπενθύμιση του καναλιού στους φαν του «Game of Thrones» πως «Ο χειμώνας πλησιάζει». Το χορταστικό φιλμάκι διάρκειας 15 λεπτών με επιλεγμένα αποσπάσματα από τα επεισόδια που πρόκειται να προβληθούν, με σκηνές από τα γυρίσματα, αλλά και με συνεντεύξεις των συντελεστών της έχει μέχρι στιγμής συγκεντρώσει πάνω από 6 εκατ. χρήστες του Διαδικτύου.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου