Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Ο Στέργιος Αντωνίου νέος πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας



Σε θρίλερ εξελίχθηκε η εκλογική διαδικασία για τον νέο πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Πέλλας καθώς νικητής αναδείχτηκε ο Στέργιος Αντωνίου που επικράτησε με 42 ψήφους έναντι 40 του μέχρι πρότινος προέδρου Άλκη Νουσηκύρου. Νέος πρόεδρος λοιπόν ο Στέργιος Αντωνίου ο οποίος αν και είχε έρθει δεύτερος στην πρώτη αναμέτρηση ωστόσο κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερους από τους ψηφοφόρους του Γιούρου και να κόψει πρώτος το νήμα.
Αύριο θα σας έχουμε ακόμα περισσότερες πληροφορίες από αυτή την αναμέτρηση ντέρμπι που οδήγησε στο να αλλάξει χέρια η προεδρία για δεύτερη φορά στις τελευταίες δύο αναμετρήσεις. Η στήλη εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του νέου προέδρου.

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια στον Αντωνίου, άξια αναδείχθηκε Πρόεδρος της ΕΠΣ, έχει προσφέρει πάρα πολλά στο Ποδόσφαιρο του Νομού και τώρα με μεγαλύτερη εμπειρία μπορεί να προσφέρει ακόμη περισσότερα. Και επιτέλους στην θέση αυτή άνθρωπος με άμεση σχέση με το Ποδόσφαιρο και όχι μανιτάρια που φυτρώνουν όπου να΄ναι. Για πρώτη φορά οι ομάδες αποφάσισαν σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή