Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Ευχαριστήρια επιστολή Λύσανδρου Αμιτζόγλου για τις εκλογές της Ε.Π.Σ. Πέλλας



Φίλες και Φίλοι
του ποδοσφαίρου της Πέλλας
ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ 14 / 3/ 2014

     Μετά την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων των εκλογών της 12ης Μαρτίου για την ανάδειξη του νέου Προέδρου και του 14μελούς Δ.Σ. της Ε. Π. Σ. Πέλλας, ως υποψήφιο τακτικό μέλος για το Δ.Σ., έλαβα 23 σταυρούς, καταλαμβάνοντας την 17η θέση επί συνόλου 42 υποψηφίων, ενώ υπήρξαν και 7 σταυροί ανάμεσα στα 15 άκυρα ψηφοδέλτια.
Η εμπιστοσύνη 30 σωματείων στο πρόσωπό μου αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και εμπιστοσύνη, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες μου στο χώρο του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου.
     Νιώθω λοιπόν την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια όλα τα σωματεία της Ε.Π.Σ. Πέλλας που μου έδειξαν την εμπιστοσύνη τους, αλλά και όσα δεν ήμουν στις επιλογές τους, έχοντας όμως άριστη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια ως ενεργώ μέλος της μεγάλης ποδοσφαιρικής οικογένειας της Πέλλας .
     Δηλώνω το παρόν μου στα δρώμενα του τοπικού μας ποδοσφαίρου, ενεργά μέσα στα γήπεδα, με άποψη και προτάσεις, όπως άλλωστε πράττω εδώ και 26 χρόνια ως Αθλητικογράφος – Δημοσιογράφος αλλά και ως παράγοντας τα τελευταία χρόνια.   
     Δηλώνω επίσης συμπαραστάτης σε κάθε σωστή πρωτοβουλία του νέου Δ.Σ. που θα έχει την κατεύθυνση της αναβάθμισης του τοπικού μας ποδοσφαίρου.
    Εύχομαι ολόψυχα στο νέο πρόεδρο κ. Αντωνίου Στέργιο και το Δ.Σ. καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο τους, όπως επίσης ευχαριστώ τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Νουσηκύρου Άλκη για την τιμητική του πρόταση, εδώ και ένα χρόνο, να συνεχίσω να προσφέρω στο ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο από θέση ευθύνης !
      Τέλος εύχομαι όλοι εμείς που δείξαμε υπέρμετρο ενδιαφέρον το τελευταίο χρονικό διάστημα για την εκλογική διαδικασία της 12ης Μαρτίου, να δείξουμε το ίδιο και μεγαλύτερο και στη συνέχεια, για τα σωματεία, και το ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο, ενεργά και καθημερινά μέσα στα γήπεδα, αποδεικνύοντας έτσι την πραγματική μας αγάπη για τον χώρο που θέλουμε να υπηρετήσουμε !

Με τιμή
Λύσανδρος Γ. Αμιτζόγλου
Αθλητικογράφος – Δημοσιογράφος – Εκδότης
Υποψήφιο τακτικό μέλος του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. ΠΕΛΛΑΣ

7 σχόλια:

  1. ΠΑΝΤΟΥ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΘΑ ΒΑΖΗΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΦΤΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λιγο ανορθογραφος φιλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ φθόνος και κακία αδέλφια … έλεος …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οταν δεν μπορεις να θεσεις το ονομασου στην κριση της κοινωνιας φθονεις αυτους που το κανουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΑΜΟΚΑΒΑΛΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ Ο ΛΥΣΑΝΔΡΟΣ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν θα έχεις το θάρρος να γράφεις τις αποψεις σου ενυπόγραφες όπως κανει ο Αμιτζόγλου (σημειωτέον δεν τον πάω και πολύ) τότε θα έχεις το δικαίωμα και να τον κρίνεις ! Αυτός τι να κρίνει την ανωνυμία σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θα εχουμε και τον αλλον Λυσανδρο τον ξαδελφο ποιο καβαλιμενο, χαρα σε μας ζωη να εχουμε να τους χαρουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή